Ačiū! Aš kartą nunešiau į valyklą, tai spalva po jos pabluko.. Dėsim į skalbyklę sekantį kartą
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 06 29, 08:29)
Labas, aš turiu šią basketweave dress su raštu (mėlyną su baltom gėlėm), skalbiu skalbenkėje paprastu režimu 30 laipsnių temperatūroje. Čia juk gryna medvilnė, kas jai gali nutikti
Matėt, paleido visam sale 50 off Net tokiu metu vis dar yra labai gerų dalykų, pvz., šita suknelė dar likusi, ji man tokia graži realiai https://www.jcrew.co...itResults=false
Aš vakar pasiėmiau ir pasimatavau šią šilkinę žalios spalvos. Mano krūtinė apie 92 cm. Dydis 6T. Mažesnis dydis netiktų per pečius. Graži, maloni prie kūno, nepersišviečia, arba dar nespėjau pastebėti. Visi pirkiniai 6 dydžio iš jcrew.
Uzuojauta
Tai va, as jau esu pasimokius su silkais tai dabar bijau bet i valykla kaskart nest tai irgi nesamone , noreciau kasdienai juos nesiot... gal dar atsiras kas bande butent tokias skalbt
Aš vakar pasiėmiau ir pasimatavau šią šilkinę žalios spalvos. Mano krūtinė apie 92 cm. Dydis 6T. Mažesnis dydis netiktų per pečius. Graži, maloni prie kūno, nepersišviečia, arba dar nespėjau pastebėti. Visi pirkiniai 6 dydžio iš jcrew.
Uzuojauta
Tai va, as jau esu pasimokius su silkais tai dabar bijau bet i valykla kaskart nest tai irgi nesamone , noreciau kasdienai juos nesiot... gal dar atsiras kas bande butent tokias skalbt