Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Dideja @ 2017 05 15, 09:08)
Mergaites, gal jau kuri gavot Factory suknyte ir galit pakomentuot  4u.gif  as vis dar laukiu 2 d  ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Gavau. Labai graži, klasikinė suknelė wub.gif Ne per ryški man visai. Ir dydį atitiko.

Dar tokius auskariukus galiu rekomenduoti. Turiu dvejus wub.gif

https://i.s-jcrewfactory.com/is/image/jcrew...pdp_fs418$

Va, jų nuoroda:
https://factory.jcre...g...p=60&Nsrt=0

Gavau ir šią maikutę-visai patiko. Su baltu lininiu sijonu man labai tiks bigsmile.gif

Atsakyti
Noriu pasidžiaugti šia palaidine, tvirta storesnė medžiaga, XXS dydis tarp pažastų 44cm

Šitas megztukas labai fainas, XXS idelaus krūtinei apie 90cm, lengvai krenta, spalva karališka mėlyna, plobas, vilna su linu, nekanda. Galvojau parduoti, bet dabat net nežinau, manau, kad reiktų pasilikti
reali spalvavartotojo įkelta nuotrauka

Dar esu turėjus tokį XXS (tarp pažastų 44cm), labai plonas, švelnus, bet man per daug prigludęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 19 gegužės 2017 - 12:46
QUOTE(madmuazele @ 2017 05 17, 11:03)
Gavau ir šią maikutę-visai patiko. Su baltu lininiu sijonu man labai tiks  bigsmile.gif

Laba, gal galitepakomentuoti dydi? Skelbimuose raso, kad stipriai didinta, xs atitinka m
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2017 05 19, 14:45)
Dar esu turėjus tokį XXS (tarp pažastų 44cm), labai plonas, švelnus, bet man per daug prigludęs

Labai fainas šis, dydi atitinka, modelis jo laisvesnis, bet ne kaip maišas, viskas vietoj.
Papildyta:
QUOTE(Sorella @ 2017 05 21, 08:41)
Laba, gal galitepakomentuoti dydi? Skelbimuose raso, kad stipriai didinta, xs atitinka m

Pagal mane didinta dydžiu, man su XS puikiai XXS tiko.
Atsakyti
QUOTE(Sorella @ 2017 05 21, 07:41)

Tikrai kiek i didesne puse, bet ne 2 dydziais.. Ji ir turi buti kiek laisvesne. Pirkau S kaip ir visu kitu rubeliu, mazesnes nenoreciau..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 05 22, 11:42)
Tikrai kiek i didesne puse, bet ne 2 dydziais.. Ji ir turi buti kiek laisvesne. Pirkau S  kaip ir visu kitu rubeliu, mazesnes nenoreciau..

O medziaga ju tokia kaip perfect fit tank? Ar truputi geresne? Nes tos perfect fit tai paskutiniu metu labai issitampo panesiojus ...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 22, 13:14)
O medziaga ju tokia kaip perfect fit tank? Ar truputi geresne? Nes tos perfect fit tai paskutiniu metu labai issitampo panesiojus ...

As turiu perfect fit ilgomis rankovemis ir tokias atviresne apvalia iskirpte-trumpesnemis.. Tai ju medziaga skiriasi. Pirmuju storesne ir tvirta-visai nenusitampe, o antruju plonesne..
Dryzuotos maikutes storesnis audinys, toks tvirtas ir kokybiskas panasu. Dar nebuvau jos apsirengusi..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 05 22, 13:33)
As turiu perfect fit ilgomis rankovemis ir tokias atviresne apvalia iskirpte-trumpesnemis.. Tai ju medziaga skiriasi. Pirmuju storesne ir tvirta-visai nenusitampe, o antruju plonesne..
Dryzuotos maikutes storesnis audinys, toks  tvirtas ir kokybiskas panasu. Dar nebuvau jos apsirengusi..

Tada gerai, kad tvirtesnis audinys.
Turiu ir as perfect fit is anksciau tai tikrai taip - visai neissitampo niekas. O vat pernai pirkau tas "bezrukavkes" perfect fit tai panesiojus padideja kokia ismiera rolleyes.gif ir dar visos padalkos po pirmo skalbimo issiardo doh.gif apsimoka pirkt tik kai uz po $ buna ...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 05 22, 15:12)
Tada gerai, kad tvirtesnis audinys.
Turiu ir as perfect fit is anksciau tai tikrai taip -  visai neissitampo niekas. O vat pernai pirkau tas "bezrukavkes" perfect fit tai panesiojus padideja kokia ismiera  rolleyes.gif ir dar visos padalkos po pirmo skalbimo issiardo  doh.gif apsimoka pirkt tik kai uz po $ buna ...

Apgavau doh.gif blush2.gif Issitraukiau gryzusi ta maikute-plonesnio ji audinio vistik.. Bet lyg kokybiska, ne toks skystalas.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 05 22, 20:41)
Apgavau doh.gif  blush2.gif Issitraukiau gryzusi ta maikute-plonesnio ji audinio vistik.. Bet lyg kokybiska, ne toks skystalas.

Na reik tiketis kad kokybe pagerejo. Labiausiai nervina kad siules pradeda irti po skalbimo unsure.gif ir man jau taip su keliom maikem doh.gif ir perfect fit tank, ir dar su lininiu pora tas pats ... jau nelabai burbedavau del jcrew kokybes, bet paskutiniu metu tai tikrai prastesnes kokybes pasitaike nemazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 05 15, 08:08)
Mergaites, gal jau kuri gavot Factory suknyte ir galit pakomentuot  4u.gif  as vis dar laukiu 2 d  ax.gif

gavau suknele 0 dydi, toks kaip visda nesioju, ji tokios storesnes medžiagos su pamušalu
pasirodau, tik nelyginta

Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2017 05 23, 13:10)
gavau suknele 0 dydi, toks kaip visda nesioju, ji tokios storesnes medžiagos su pamušalu
pasirodau, tik nelyginta

Labai grazu, kaip jums siuta 4u.gif
Atsakyti