QUOTE(Girl. @ 2017 05 02, 09:14)
Ta su pauksciu esu uzsisakiusi, laukiu. Tai kai gausiu, pakomentuosiu. Bet cia kazkuria diena IG foto maciau su juo, tai toks potrumpis labai pasirode ir spalva keista, bet gal del filtru
Is naujienu esu gavusi maikute su uzrasu Heels on fire - labai smagi, smaiksti, kiek mazesne nei kitos turimos j crew maikes
Sortu aukstu liemeniu su kaspinu labai norejau, ilgai meditavau ties jais, bet realiu foto pasiziurejau IG ir kazkaip apsiraminau.. atrodo, kad labai glamzytis turetu..
Is naujienu esu gavusi maikute su uzrasu Heels on fire - labai smagi, smaiksti, kiek mazesne nei kitos turimos j crew maikes
Sortu aukstu liemeniu su kaspinu labai norejau, ilgai meditavau ties jais, bet realiu foto pasiziurejau IG ir kazkaip apsiraminau.. atrodo, kad labai glamzytis turetu..
Tai vat,butent delto glamzymosi ir bijau Nes irgi permeciau per interneta,tai nelabai ka gero pamaciau. O megztinuku nemaciau,todel ir klausiu,idomu bus kai gausi,pakomentuok Butent atsiliepime apie ji (su pauksciu) ir yra,kad tipo spalva ne tokia,kaip foto,norisi grazios zydros
Dziugaa manau,kad ne silkas,o jauciamas,kaip silkas,na ta prasme kai lieti ir atrodo,kad silkas,bet istikruju ne O ka raso crew psl?