Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Girl. @ 2017 05 02, 09:14)
Ta su pauksciu esu uzsisakiusi, laukiu. Tai kai gausiu, pakomentuosiu. Bet cia kazkuria diena IG foto maciau su juo, tai toks potrumpis labai pasirode ir spalva keista, bet gal del filtru smile.gif
Is naujienu esu gavusi maikute su uzrasu Heels on fire - labai smagi, smaiksti, kiek mazesne nei kitos turimos j crew maikes smile.gif

Sortu aukstu liemeniu su kaspinu labai norejau, ilgai meditavau ties jais, bet realiu foto pasiziurejau IG ir kazkaip apsiraminau.. atrodo, kad labai glamzytis turetu..

Tai vat,butent delto glamzymosi ir bijau unsure.gif Nes irgi permeciau per interneta,tai nelabai ka gero pamaciau. O megztinuku nemaciau,todel ir klausiu,idomu bus kai gausi,pakomentuok 4u.gif Butent atsiliepime apie ji (su pauksciu) ir yra,kad tipo spalva ne tokia,kaip foto,norisi grazios zydros unsure.gif
Dziugaa manau,kad ne silkas,o jauciamas,kaip silkas,na ta prasme kai lieti ir atrodo,kad silkas,bet istikruju ne biggrin.gif O ka raso crew psl?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 05 02, 09:40)
Tai vat,butent delto glamzymosi ir bijau unsure.gif Nes irgi permeciau per interneta,tai nelabai ka gero pamaciau. O megztinuku nemaciau,todel ir klausiu,idomu bus kai gausi,pakomentuok 4u.gif Butent atsiliepime apie ji (su pauksciu) ir yra,kad tipo spalva ne tokia,kaip foto,norisi grazios zydros unsure.gif
Dziugaa manau,kad ne silkas,o jauciamas,kaip silkas,na ta prasme kai lieti ir atrodo,kad silkas,bet istikruju ne biggrin.gif O ka raso crew psl?

Ačiū Cocainna 4u.gif
Atsakyti
Gavau si megztuka, patiko, dailus, puikiai tinka i ofisa smile.gif
Ilgio su mano 172 cm noretusi daugiau...bet... prie kelniu aukstesniu liemeniu gerai ax.gif Emiau S dydi, graziai prigludes.

vartotojo įkelta nuotrauka

taip pat gavau ir Maddie kelnes, planavau devet prie sio megztuko,labai graziai kartu "susisaukia ", tik beda ta, kad jos man per ankstos...Tokias pacias , tik juodas kelnes, turiu is seniau, 0 Regular, o sios jau ankstokos tas pats dydis...gaila ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 03 gegužės 2017 - 13:38
Dideja, labai gražus derinukas! Aš to megztuko (arba jo pusbrolio dryžuoto tipio) visai nroėčiau, bet neužmatau savo dydžio.
Kas su tais trumpais rūbais pasidarė, tai nesuprantu. Ok, yra crop top'ų mada, bet gal ne tiek, kad visus viršutinius rūbus iki bambos nurėžt? Man jau keli megztukai tik dėl to trumpumo netiko, su 177 cm, 14 dydžiu ir megztiniu iki bambos atrodau kaip apsirengus į karnavalą vaikų darželio tema blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 05 03, 15:29)
Dideja, labai gražus derinukas! Aš to megztuko (arba jo pusbrolio dryžuoto tipio) visai nroėčiau, bet neužmatau savo dydžio.
Kas su tais trumpais rūbais pasidarė, tai nesuprantu. Ok, yra crop top'ų mada, bet gal ne tiek, kad visus viršutinius rūbus iki bambos nurėžt? Man jau keli megztukai tik dėl to trumpumo netiko, su 177 cm, 14 dydžiu ir megztiniu iki bambos atrodau kaip apsirengus į karnavalą vaikų darželio tema  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš jau bijau ką ir bepirkti. Paskutiniai pirkti tipiai tragiškai trumpi, nors anksčiau ilgis buvo tikrai pakenčiamas.
Atsakyti
Dideja koks grazus derinys wub.gif Spalva mano mylimiausia is rudu...Gaila,kad netiko kelnes.

As irgi bijau pirkti jau kazka is crew,irgi del to trumpinimo ir bijojimo nepataikyt dydi. Tai crew jau nebeperku. Yra kelios naujienos,kurias imciau jei butu atsiliepimai,kol nera bent 2 atsiliepimu,negaliu ir pirkti,nes pusvelciui tenka parduoti. Uzburtas ratas zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurios turit cece balerinas, ar tinka jos platesnei pėdai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2017 05 08, 09:32)
Mergaitės, kurios turit cece balerinas, ar tinka jos platesnei pėdai?  4u.gif

Nelabai
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 08, 10:55)

4u.gif taip ir galvojau unsure.gif
Atsakyti
Aš turiu keletą cece, ir mano pėda iš platesnių, tai viskas ok su jom, tik dydį reikia pasirinkti. Jos minkštos, prisitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2017 05 09, 00:12)
Aš turiu keletą cece, ir mano pėda iš platesnių, tai viskas ok su jom, tik dydį reikia pasirinkti. Jos minkštos, prisitaiko.

Aha, dėl minkštumo tai paantrinsiu. Kažkas nerealaus [aš zomšines turiu]. Beveik batai kojnės biggrin.gif Ypač, kam koks "kauliukas" yr. O pdėda mano tai ne siaura, bet gal man tas modelis tiesiog "prilipo" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 gegužės 2017 - 10:11
QUOTE(Ilka* @ 2017 05 08, 23:12)

QUOTE(rastafarinas @ 2017 05 09, 10:10)
Aha, dėl minkštumo tai paantrinsiu. Kažkas nerealaus [aš zomšines turiu]. Beveik batai kojnės  biggrin.gif Ypač, kam koks "kauliukas" yr. O pdėda mano tai ne siaura, bet gal man tas modelis tiesiog "prilipo" smile.gif

Ačiū! Nusipirkau 0,5 dydžio didesnes nei įprastai dėviu. Tikiuosi tiks ax.gif
Atsakyti