Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(madmuazele @ 2016 10 21, 17:17)
Man tippi with ruffles visai patiko-paivairinimui kiek kitoks, nei paprastas. Emiau fuchia spalva- labai grazi  wub.gif

O man tik spalva ir grazi sita biggrin.gif patys sie tipiai tai nea... kazkaip berysio man tos kvarbatkos, kaip seilinukas rolleyes.gif nezinau kodel tokia asociacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 21, 15:54)
jooo  wub.gif  Labai grazu Cocainna

Aciukas 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2016 10 21, 17:17)
Man tippi with ruffles visai patiko-paivairinimui kiek kitoks, nei paprastas. Emiau fuchia spalva- labai grazi  wub.gif

O mane nesuzavejo ir maza kaina... taip pat kaip ir tippis su bitem. Nors uzsakynejau,ir kai atsauke man uzsakyma dabar pasiskaitydama dar karta isitikinau,kad i geraja man atsaukimas isejo biggrin.gif

Nu pasirodykit kas nors su naujesniais rubeliais 4u.gif tikrai nemazai cia perkanciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 21, 21:22)
O man tik spalva ir grazi sita  biggrin.gif patys sie tipiai tai nea... kazkaip berysio man tos kvarbatkos, kaip seilinukas  rolleyes.gif nezinau kodel tokia asociacija  biggrin.gif

Jau taip taikliai biggrin.gif

Cocainna, marskiniu 4 dydi emei taip? As irgi 4 dydzio laukiu, kaip manai tiks su 89-65-89? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2016 10 22, 09:17)
Jau taip taikliai  biggrin.gif
Cocainna, marskiniu 4 dydi emei taip? As irgi 4 dydzio laukiu, kaip manai tiks su 89-65-89?  unsure.gif  4u.gif

Aga,tikrai turetu tikti. Pas mus vienodai apart klubu,tai panasiai ir turetu atrodyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 22, 10:14)
Aga,tikrai turetu tikti. Pas mus vienodai apart klubu,tai panasiai ir turetu atrodyt 4u.gif

tai jau kaip suprantu nematyt man mimsy marskiniu cry.gif
Atsakyti
Siandien uzsidejau tippi su kvarbatkom, nesijauciau kaip su seilinuku smile.gif jauciausi grazi smile.gif gaila, kad rozinio nepaemiau
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 22, 16:57)
tai jau kaip suprantu nematyt man mimsy marskiniu  cry.gif

Pasirodys,pasirodys,reikia paprasyt graziai biggrin.gif

O man ruffles dabar ypac ant bangeles. Is AT pasiemiau su rankovem ruffles,marskiniu prisiemiau irgi ruffles,kur devesiu nezinau,bet patinka nors uzmusk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 22 spalio 2016 - 18:01
QUOTE(ellinga @ 2016 10 22, 17:49)
Siandien uzsidejau tippi su kvarbatkom, nesijauciau kaip su seilinuku smile.gif jauciausi grazi smile.gif gaila, kad rozinio nepaemiau

Tai ir svarbiausia, kad jus graziai jauciates bigsmile.gif 4u.gif Super.

QUOTE(Cocainna @ 2016 10 22, 18:00)
Pasirodys,pasirodys,reikia paprasyt graziai biggrin.gif

Kad enura ne apziuret juos nori, o perpirkt biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi tą tippi pirkau, navy spalvos, tikrai gražus ir kiek kitoks megstukas. Man labai mielas wub.gif
Dydis pagal mane atitinka ax.gif

Dar gavau Layla wedges in leopard print. Tikrai gražios basutės, netiks plačiai pėdai. Kaip nešiosis, matysiu kitą sezoną.

Dar gavau popover shirt in melon plaid. Ėmiau įprastą petite 6 dydį, puikiai tiko, o ir šiaip tokie ploni ir mieli, iš karto prilipo. Labai gražus ruffle kalnieriukas wub.gif

4u.gif

Ai, nepagyriau Cocainna, puikiai marškiniai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2016 10 22, 18:22)
Kad enura ne apziuret juos nori, o perpirkt  biggrin.gif

Aaaa biggrin.gif as gi nezinojau!

krista08 aciukas 4u.gif as irgi laukiu marskiniu tu,ziuresim kaip man bus bigsmile.gif sakau,kad kvarbatkes vel gryzta i mano garderoba wub.gif nes ir baltus laukiu,bet dydi ne savo,bet viliuosi,kad tiks ax.gif

Galesiu dar pakomentuoti vilnos cardigana su broske ta graziaja wub.gif reikia tik atsiimti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 22, 22:34)
Galesiu dar pakomentuoti vilnos cardigana su broske ta graziaja wub.gif reikia tik atsiimti rolleyes.gif

jeigu cia kalba apie si
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lt.B4Gr
vakar kaip tik pasiemiau. Man labai patiko. ta "broske" pati labai graziai, nepigiai atrodo ir pats megztukas mielas, plonos, svelnios vilneles. Tik dabar tai jau saltoka su juo, bent man. Emiau S dydi tai man kaip tik. Emiau melyna (navy) spalva. Man apskritiai melyna tinka tai is vis viskas liuks, zodziu pranoko lukescius bigsmile.gif Dar kai pirkau galvojau gal dukrai atiduosiu pasipuosti i mokykla, bet ne - pasiliksiu sau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 23, 11:17)

Gražus šitas.
Kiek gavosi doleriukų šitas grožis [ir su kiek off pirkot]? Man jis irgi fainas, bet svarsčiau, svarsčiau, ir kažkaip per darbsu užmitršau aš jį biggrin.gif
Atsakyti