Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Grazus tas rozinis paltas,bet sau nepritaikyciau,ilgai svarsciau reik nereik,gerai,kad nepirkau. ax.gif

Merginos,gal kuri pirko si Cardigana? Koks ilgis jo?Nuo kur tas tiulis prasideda mazdaug? 4u.gif
Atsakyti
Panos, kada dabar pildo Jcrew pagal naują laiką ? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2017 03 27, 12:49)
Panos, kada dabar pildo Jcrew pagal naują laiką ?  biggrin.gif  4u.gif

Tai gal valanda į priekį, kaip ir kad pasukom? : hmm.gif
Atsakyti
Gal kuri turite toki cardigana ? https://www.jcrew.co...n-stripes/G0876
uzsakiau vakar S d, dar Maddie kelnes tokios camel spalvos paemiau..jei tiks, butu gerai i darba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 28 kovo 2017 - 09:14
QUOTE(Cocainna @ 2017 03 27, 11:50)
Grazus tas rozinis paltas,bet sau nepritaikyciau,ilgai svarsciau reik nereik,gerai,kad nepirkau.  ax.gif

Merginos,gal kuri pirko si Cardigana? Koks ilgis jo?Nuo kur tas tiulis prasideda mazdaug? 4u.gif

Mane šis taip pat domina, jau nuo tada kai 100 $ kainavo smile.gif Bijau, kad skystas nebūtų labai ir nešiojant atsisegus visas į nugarą susimestų, na priekį labai avirą paliktų, nelabai moku paaiškint, bet buvo taip su vienu ilgu cardiganu.
Atsakyti
Domina Nordic Parka iš J.Crew. Gal kuri turite ir galite patarti?. Ar šilta ir kokybiška? Ar atitinka dydį?
Man ji graži wub.gif
https://www.jcrew.co...itResults=false

Atsiliepimai labai įvairūs:)
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 03 27, 09:50)

Man vakar uzsake ji ax.gif Komentaruose raso, kad petit mergaitem ilgokas jis. Bet si moteris nemanau, kad aukstauge, visai normaliai ant jos tas ilgis (tik pats derinys nekoks rolleyes.gif ) derinys 4u.gif cia graziai arba cia wub.gif pati tikiuosi greit gauti ir dar speti su svarku pasluoksniuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 28 kovo 2017 - 18:18
QUOTE(Girl. @ 2017 03 28, 18:17)
Man vakar uzsake ji ax.gif Komentaruose raso, kad petit mergaitem ilgokas jis. Bet si moteris nemanau, kad aukstauge, visai normaliai ant jos tas ilgis (tik pats derinys nekoks rolleyes.gif ) derinys 4u.gif cia graziai arba cia wub.gif pati tikiuosi greit gauti ir dar speti su svarku pasluoksniuoti smile.gif

Užsisakiau ir aš šiandien,bet norejau butent pilko ax.gif žiūrėsim, aš ji norėčiau dėvėti prasegta ant maikutės pilkos su strausais is jcrew ,tokia ji man graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 03 28, 19:03)
Užsisakiau ir aš šiandien,bet norejau butent pilko  ax.gif žiūrėsim, aš ji norėčiau dėvėti prasegta ant maikutės pilkos su strausais is jcrew ,tokia ji man graži  wub.gif

Aha, as ir pilko norejau, man grazesnis smile.gif kokia cia maikute? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 03 28, 19:18)
Aha, as ir pilko norejau, man grazesnis smile.gif  kokia cia maikute? bigsmile.gif

Va šita wub.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

Retas (švelniai tariant) svečias sm'e, tai atitrūkus visai. Tikiuosi nesunervinsiu klausimu smile.gif
Ar šis megztukas atitinka dydį? O gal didintas/mažintas? Būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
gal kas gavę šia bliuskutę (didinta/mažinta kaži)?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti