O kaip jcrew marskiniai? Atitinka dydi?
Groziuosi sitais:
https://www.jcrew.co...itResults=false
QUOTE(Lopez @ 2017 03 24, 10:16)
Merginos, gal galite pasidalinti įspūdžiais apie si paltą, kas turite? Atsiliepimuose gąsdina tai, kad is foto ir blog'u atrodo grazus, o gavę nusivilia.
Na nezinau kokio stebuklo tikisi paltas kaip paltas, bent jau as nenusivyliau. Tik man tos dvi virsutines sagos kliuna knieti man jas visai nuimti... kazin kaip butu be ju
QUOTE(enura @ 2017 03 24, 13:44)
Na nezinau kokio stebuklo tikisi paltas kaip paltas, bent jau as nenusivyliau. Tik man tos dvi virsutines sagos kliuna knieti man jas visai nuimti... kazin kaip butu be ju
man tai jis labai fainas, as labai norejau, bet 4 paltas siemet butu jau visai neprotinga... va mano sesei splava nelimpa, bet man labai grazi
QUOTE(enura @ 2017 03 24, 15:44)
Aha, dabar ir as atkreipiau dėmesį i jas kazkaip ne visai vietoje atrodo
QUOTE(Lopez @ 2017 03 24, 11:16)
Merginos, gal galite pasidalinti įspūdžiais apie si paltą, kas turite? Atsiliepimuose gąsdina tai, kad is foto ir blog'u atrodo grazus, o gavę nusivilia.
Turiu viskas su juo gerai. Spalva skonio reikalas
QUOTE(ineciuxxx @ 2017 03 24, 17:29)
Aciu labai! Tikrai grazu
QUOTE(ineciuxxx @ 2017 03 24, 15:29)
labai gražus paltukas , gražiai atrodo
batus žinau dr. martens., megztuką turi ir aš dar turiu jcrew su širdutėm, o kokio brendo džinsai fainuoliai ??
QUOTE(inga_ @ 2017 03 25, 11:36)
labai gražus paltukas , gražiai atrodo
batus žinau dr. martens., megztuką turi ir aš dar turiu jcrew su širdutėm, o kokio brendo džinsai fainuoliai ??
aciu Dzinsai AE susirasem jau
QUOTE(ineciuxxx @ 2017 03 24, 16:29)
Viskas tobulai suderinta, laaaabai grazu Gal turit dzinsiuku nuoroda?
QUOTE(deimantukee @ 2017 03 26, 10:02)
Viskas tobulai suderinta, laaaabai grazu Gal turit dzinsiuku nuoroda?
Aciu dzinsiukai AE, bet nebera ju, nuoroda neaktyvi