Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Labas, mačiau išparduotuvėje šios Factory suknelės 10 d., kam tinka, labai rekomenduoju. Tuiru jau gal 3 metus, suknelė nesudėvima - ir vasarą ir žiemą (labai gražu apačioj pasirengti marškinius), ir į darbą ir į parką, žodžiu, lobis wub.gif
424b8a56dba55f7449fe7bbe226b056c108.jpg

Tikrai labai gera suknelė. Turbūt vienintelis juodas rūbas kurį nešioju, nes tik prie jos nekimba katino pūkai :)

Atsakyti
Gavau keletą rūbelių smile.gif

Collection megstukas. Mielas, bet nėra jame nieko kažko įspūdingo. Už pilną kainą tikrai nepirkčiau. Sagučių pusėje nėra žvynelių, tai prisegtas šiek tiek keistai atrodo ax.gif

https://www.jcrew.co...-cardigan/F5362

Ir labai vykęs pirkinys CAPE scarf. Dera prie bet kokios aprangos wub.gif o dar už juokingą kainą pagautas bigsmile.gif

https://www.jcrew.co...c...p=60&Nsrt=0
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2017 03 18, 14:30)
Gavau keletą rūbelių  smile.gif

Collection megstukas. Mielas, bet nėra jame nieko kažko įspūdingo. Už pilną kainą tikrai nepirkčiau. Sagučių pusėje nėra žvynelių, tai prisegtas šiek tiek keistai atrodo  ax.gif

Gerai, kad parasei del zvyneliu juostos. As kardiganus dazniausiai tik atsegtus ir nesioju, tai tikrai berysio...
*
Panos, o jums veikia sena isparduotuve? Nuo vakar manes neileidzia... ir net per paieska nerandu savo skelbimu... lyg nebutu buve visai... tai iseina vel visus is naujo det reikes doh.gif nesamone kazkokia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 03 18, 14:59)
Gerai, kad parasei del zvyneliu juostos. As kardiganus dazniausiai tik atsegtus ir nesioju, tai tikrai berysio...
*
Panos, o jums veikia sena isparduotuve? Nuo vakar manes neileidzia... ir net per paieska nerandu savo skelbimu... lyg nebutu buve visai... tai iseina vel visus is naujo det reikes  doh.gif nesamone kazkokia doh.gif doh.gif

Na taip, keistokai atrodo ta juostelė rolleyes.gif
Neradau ir aš savo skelbimų, teko rašyt iš naujo unsure.gif
Atsakyti
---.
*
Panos, o jums veikia sena isparduotuve? Nuo vakar manes neileidzia... ir net per paieska nerandu savo skelbimu... lyg nebutu buve visai... tai iseina vel visus is naujo det reikes  doh.gif nesamone kazkokia doh.gif doh.gif

Man tai rodo, kad senoji Crew team ir "Trash can"-e. Esą kaip ir nėra jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 03 18, 15:59)

taip, mane irgi sunervino. Ne tik sita isparduotuve neveikia. Taip pat ir bendra rubu. Viska det per nauja reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2017 03 18, 16:30)
Gavau keletą rūbelių  smile.gif

Collection megstukas. Mielas, bet nėra jame nieko kažko įspūdingo. Už pilną kainą tikrai nepirkčiau. Sagučių pusėje nėra žvynelių, tai prisegtas šiek tiek keistai atrodo  ax.gif

Ir labai vykęs pirkinys CAPE scarf. Dera prie bet kokios aprangos  wub.gif o dar už juokingą kainą pagautas  bigsmile.gif

Reikia vertinti ta zvyneliu juostos trukuma kaip savotiska cinkeli biggrin.gif Dabar madoj asimetrija, tai busit ant bangos mirksiukas.gif

O del scarf. man rodos jcrew apsizioplino, kazkas gavo velniu uz tokia kaina biggrin.gif Paleido su 4.99, o veliau atsirado kaina 34.99, tai speju, truputi suklydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 03 18, 21:49)
Reikia vertinti ta zvyneliu juostos trukuma kaip savotiska cinkeli biggrin.gif Dabar madoj asimetrija, tai busit ant bangos  mirksiukas.gif

O del scarf. man rodos jcrew apsizioplino, kazkas gavo velniu uz tokia kaina biggrin.gif Paleido su 4.99, o veliau atsirado kaina 34.99, tai speju, truputi suklydo biggrin.gif

Na bet Jcrew šaunuoliai ax.gif jeigu ir apsižioplino, tai neatšaukė prekių, kaip kitos pardės būtų pasielgusios rolleyes.gif
Atsakyti
Ne pirmas kartas Jcrew su klaidomis kainose smile.gif Kažkada buvo kašmyrus už berods 18 dol paleidę vietoje 189, buvo ir šilkinių palaidinių, dar kažko. Visai neseniai labai gražius marškinius pastvėriau irgi su klaidinga kaina, tik klaida nebuvo tokia didelė:

https://www.jcrew.co...p;bmUID=lB5Mj.9
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 03 18, 21:49)
Reikia vertinti ta zvyneliu juostos trukuma kaip savotiska cinkeli biggrin.gif Dabar madoj asimetrija, tai busit ant bangos  mirksiukas.gif
[...]

Man irgi 'cinkeliškai" atrodo smile.gif Gražus tas megztinukas 4u.gif
Atsakyti

Užėjau ir aš irgi dėl šios problemos,o žiūriu ne aš viena su tokia problemą,viskas aišku su SM. Pradangino viską bet 2016m paliko biggrin.gif

Krista08 labai gražus scarfas wub.gif
Atsakyti
Panos, o šitos bliuskutės su mėlynais dryželiais papildo dar kada ? 4u.gif
Atsakyti