Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(lauryna50 @ 2017 03 05, 17:57)
Doruta, sumaiset temutes  4u.gif  Ne isparduotuve cia.

Beje, kalbant apie sia palaidinuke, o jums nepasirode ji didinta? As gavau savo iprastini 6d ir man ji didele per krutine... Galvoju 4 butu geriau  blink.gif

Man pasirode. Bet ar butu geriau, irgi klausimas.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 03 05, 15:22)
Turiu 2 regular, keisciau i TALL4, ar regular4. NEPARDUODU.
vartotojo įkelta nuotrauka

Gal galite parašyti kokio dydžio reiktų su 87cm krūtine?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2017 03 05, 19:27)
Aš kažkada buvau klausiusi apie pleated ponto dress, taigi nesuluakiusi komentarų surizikavau ir labai džiaugiuosi, nes pasiūta kaip ant manęs, sakyčiau tokia sunkoka, bet krenta labai gražiai. Vienintelis minusas- nėra kišenių smile.gif Dydį atitinka, tinka kriaušės tipo figūroms, beje pilvukas turėtų būti plokščias, nes kadangi trikotažas, tai visi apvalumai matosi.

Kokią spalvą ėmėte? aš turiu raudoną, dar apie žalią galvoju. Smagi labai kasdienai į darbą.

Ar pildė šiandiena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 06 kovo 2017 - 13:35
QUOTE(bakardi @ 2017 03 06, 12:34)
Kokią spalvą ėmėte? aš turiu raudoną, dar apie žalią galvoju. Smagi labai kasdienai į darbą.
Ar pildė šiandiena?

taip pat raudoną. As dar norejau juodos, bet nepagavau.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2017 03 06, 13:06)
Gal galite parašyti kokio dydžio reiktų su 87cm krūtine?

2 dydzio ismatavimai:
ilgis nuo kaklo 56,5cm, tarp pazastu 47,5cm.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2017 03 03, 20:23)
Pasiėmiau kalną Jcrew ir iškilo toks klausimas - kiek languotų marškinių normalu turėti? biggrin.gif Užsisakiau tris ir visi labai patinka, bet visi gana panašūs. Bet visi gražūs biggrin.gif Galvoju, ar protinga būtų pasilikti visus?

o kam tiek sakytis jeigu tokie klausimai iskyla? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2017 03 06, 17:04)
o kam tiek sakytis jeigu tokie klausimai iskyla?  biggrin.gif

Nes gražūs, kam gi dar biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pakomentuos, gal vale kas kokioje valykloje PIXIE PANT WITH LEATHER TUX STRIPE kelnes ir ar viskas buvo gerai su jomis, nes as nunesiau i jogle, tai sake negarantuoja, kad bus viskas gerai, nes visi valymo budai ten uzbraukti...?

https://www.jcrew.co...p;bmUID=la2uDeX
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2017 03 09, 13:17)
Gal kas pakomentuos, gal vale kas kokioje valykloje PIXIE PANT WITH LEATHER TUX STRIPE kelnes ir ar viskas buvo gerai su jomis, nes as nunesiau i jogle, tai sake negarantuoja, kad bus viskas gerai, nes visi valymo budai ten uzbraukti...?

https://www.jcrew.co...p;bmUID=la2uDeX

Ploviau skalbimo mašinoje ir džiovinau džiovyklėje biggrin.gif nieko nenutiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 03 09, 17:46)
Ploviau skalbimo mašinoje ir džiovinau džiovyklėje biggrin.gif nieko nenutiko biggrin.gif

... nieko sau blink.gif
As savasias sugadinau per arti zidinio pakabinusi isplautas... oda perdziuvo.
Baisiai atrodo dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2017 03 09, 19:54)
... nieko sau  blink.gif
As savasias sugadinau per arti zidinio pakabinusi isplautas... oda perdziuvo.
Baisiai atrodo dabar  unsure.gif

Tai šalia židinio tikiu, jei didelė temperatūra. Aš su atitinkama programa džiovinu, kur nebūna labai aukšta temperatūra.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 03 09, 16:46)

drinks_cheers.gif
Ploviau skalbyklej jau gal 4 kartus, bet dziovinau naturaliai - kambario temperaturoj. Viskas ok, bent jau isvaizda nepakito, tik ciupinejant jauciasi kad oda kietesne tapo 4u.gif
Atsakyti