Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Sveikos, mergaites padekite prasau smile.gif Kas turi 4d. galite ismatavimus parasyti, aciuuu
https://www.jcrew.co...f5430?sale=true
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2017 03 01, 12:00)
Sveikos, mergaites padekite prasau smile.gif Kas turi 4d. galite ismatavimus parasyti, aciuuu
https://www.jcrew.co...f5430?sale=true

Jau rasiau pries kazkiek laiko 4 d kiek plotis po pazastim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 03 01, 12:20)
Jau rasiau pries kazkiek laiko 4 d kiek plotis po pazastim  4u.gif

Aciu, ieskosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 27, 22:34)
Labiausiai iš norimu crew rūbo-tiulio rožinis sijonas blink.gif  biggrin.gif pirksiu jei nekainuos..

Pas mane must've tamsiai mėlynas sijonas ax.gif
Atsakyti
Merginos, ar skalbet bitinius marskinius?? As nesiau i valykla, bet uzknisa, galvoju isskalbt. Senos kolekcijos dzinsinius su akmenukais tai kuo puikiausiai skalbiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 03 02, 13:36)
Merginos, ar skalbet bitinius marskinius?? As nesiau i valykla, bet uzknisa, galvoju isskalbt. Senos kolekcijos dzinsinius su akmenukais tai kuo puikiausiai skalbiu unsure.gif

Skalbiau, viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Pasiėmiau kalną Jcrew ir iškilo toks klausimas - kiek languotų marškinių normalu turėti? biggrin.gif Užsisakiau tris ir visi labai patinka, bet visi gana panašūs. Bet visi gražūs biggrin.gif Galvoju, ar protinga būtų pasilikti visus?

Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2017 03 03, 20:23)
Pasiėmiau kalną Jcrew ir iškilo toks klausimas - kiek languotų marškinių normalu turėti? biggrin.gif Užsisakiau tris ir visi labai patinka, bet visi gana panašūs. Bet visi gražūs biggrin.gif Galvoju, ar protinga būtų pasilikti visus?

biggrin.gif
Man tas pats klausimas buvo iškilęs dėl Martie kelnių, tai vienas parduodu biggrin.gif
Atsakyti
Turiu 2 regular, keisciau i TALL4, ar regular4. NEPARDUODU.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 03 05, 16:22)
Turiu 2 regular, keisciau i TALL4, ar regular4. NEPARDUODU.
vartotojo įkelta nuotrauka

Doruta, sumaiset temutes 4u.gif Ne isparduotuve cia.

Beje, kalbant apie sia palaidinuke, o jums nepasirode ji didinta? As gavau savo iprastini 6d ir man ji didele per krutine... Galvoju 4 butu geriau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2017 03 05, 15:57)
Doruta, sumaiset temutes  4u.gif  Ne isparduotuve cia.

Beje, kalbant apie sia palaidinuke, o jums nepasirode ji didinta? As gavau savo iprastini 6d ir man ji didele per krutine... Galvoju 4 butu geriau  blink.gif

Zinau, kad ne isparduotuve. As ir neparduodu, kadangi cia daug skaitanciu sia tema ir idejau. ;) Didinta nepasirode.
Atsakyti
Aš kažkada buvau klausiusi apie pleated ponto dress, taigi nesuluakiusi komentarų surizikavau ir labai džiaugiuosi, nes pasiūta kaip ant manęs, sakyčiau tokia sunkoka, bet krenta labai gražiai. Vienintelis minusas- nėra kišenių smile.gif Dydį atitinka, tinka kriaušės tipo figūroms, beje pilvukas turėtų būti plokščias, nes kadangi trikotažas, tai visi apvalumai matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 05 kovo 2017 - 18:29