Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Oi, inga, prajuokinai, neturi enura to megztuko biggrin.gif Arba slepia biggrin.gif

Ar mes ne apie ta pati kalbam gal? Ir as jo noreciau, neslepsiu ax.gif biggrin.gif Jau kaip nors priderinciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 26 vasario 2017 - 19:20
QUOTE(Gyte66 @ 2017 02 26, 15:26)
Merginos, turiu Italian cashmere tie-neck sweater  4u.gif Tik pilkos spalvos. Labai smagus, prie daug ko tinka. Ir visiškai nesutinku, kad mažintas. Turiu XS, ir tai dar su rezervu man, palyginimui visas palaidines dėviu 2 dydžio, megztukus XS, tippi turiu ir S, ir XS (gal S paskutiniu metu labiau dėviu, norisi laisvesnių). Tiesa, šis dar neskalbtas.

Prie Collection colorblock shearling sweater kelias dienas meditavau, bet taip ir nepasiėmiau. Be reikalo...

Ačiū,tikiuosi tiks man,nes laukiu camel spalvytes. Perku taip pat xs ir s kelis turiu megztinius. Visos palaidines 2d.,4-per dideles..Šio XS užsisakiau..

O man Collection shearling pigiau gavosi,119.99$ pirkau kai buvo -40% 😉

Pas mimsy ir dydis mažesnis ir ūgis mažesnis,o pas Girl. tai ūgis ogogo . Nors aš manau tiesiog apšvietimas sugrojo ir todėl atrodė,kad ant mimsy ilgesnis. Man abiems labai gražiai. Mano irgi oi kaip giria padruškės 😀 mačiau dabar zaroje kiek megztiniu/palaidiniu tokio tipo,kur gale ale kailiukas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 26 vasario 2017 - 20:03
QUOTE(Aireda @ 2017 02 26, 19:18)
Oi, inga, prajuokinai, neturi enura to megztuko biggrin.gif Arba slepia biggrin.gif

Ar mes ne apie ta pati kalbam gal? Ir as jo noreciau, neslepsiu ax.gif  biggrin.gif Jau kaip nors priderinciau rolleyes.gif

Neturiu neturiu drinks_cheers.gif
As ji tik uz originaluma galiu pagirti, grozio as jame nematau nors tu ka...
o turiu as ta kasmyra su kaspinu, tai ingai turbut galva susisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 02 26, 19:42)
Neturiu neturiu  drinks_cheers.gif
As ji tik uz originaluma galiu pagirti, grozio as jame nematau nors tu ka...
o turiu as ta kasmyra su kaspinu, tai ingai turbut galva susisuko  biggrin.gif

jūs čia tiek visos tiek grožių turite, kad aš nespėju džiaugtis bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif ne viską seku temoje kas čia vyksta smile.gif :ax
jo paskui susisuks galva nuo kriu tongue.gif tongue.gif , dabar esu iškritus senai iš rinkos, senienas nešioju tongue.gif tongue.gif
užtat kiepkę didoka parsisiunčiau tongue.gif bet žiauriai graži tongue.gif man prie coconų pilkų pavasariui bus, wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

ir sūneliui gražuolį švarką koncertams ir išeigai, nerealiai gražus ir kokybiškas, svarbiausia ne platus, ko bijojau, kad neskęstu iš šonų wub.gif wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2017 02 26, 19:09)
mk čia man netinka ax.gif

na gi ne deriniu temoj ir rodausi, kad viskas tiktu. Tiesiog vietoj tapkiu tie batai biggrin.gif kartu parsinesiau, matavausi, net negalvojau, deres jie cia ar ne ax.gif

Merginos, kaip jums naujoj kolekcijoj tie limited edition dazytoju rubai? smile.gif as ziuriu ir nesuprantu, ar man grazu, ar nea.. nors jau taip isterliotus dzinsus esu zaroj papirkus. sie marskiniai gal man visai nieko rolleyes.gif ir dar vienas svarkas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 27 vasario 2017 - 15:12
QUOTE(Girl. @ 2017 02 27, 15:09)
na gi ne deriniu temoj ir rodausi, kad viskas tiktu. Tiesiog vietoj tapkiu tie batai biggrin.gif kartu parsinesiau, matavausi, net negalvojau, deres jie cia ar ne ax.gif

Merginos, kaip jums naujoj kolekcijoj tie limited edition dazytoju rubai? smile.gif  as ziuriu ir nesuprantu, ar man grazu, ar nea.. nors jau taip isterliotus dzinsus esu zaroj papirkus. sie marskiniai gal man visai nieko rolleyes.gif ir dar vienas svarkas..

idomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Merginos, kaip jums naujoj kolekcijoj tie limited edition dazytoju rubai? smile.gif  as ziuriu ir nesuprantu, ar man grazu, ar nea.. nors jau taip isterliotus dzinsus esu zaroj papirkus. sie marskiniai gal man visai nieko rolleyes.gif ir dar vienas svarkas..

Man labai grazu. Turiu dvieju spalvu taskytus sortus, pernai pirktus. Labai patinka.
Atsakyti

Man tai irgi faini, tokie "prie meno" taip sakant biggrin.gif Turiu sortus is uzuzpraeitu ar dar senesniu metu kolekcijos, tai lux, tokie idomus. Valgiau ledus su jais, tai vienas zmogus taip nuosirdziai aiskino, kad man ledai varva ant sortu biggrin.gif
Pernai pas RL buvo polo marskinukai tokie melyni irgi su dazais. Gaudziau gaudziau as juos, bet taip ir nepagavau, buvo ispirkti netgi uz kaina ~ 60$...
situs marskinius irgi griebciau, aisku ne uz pilna kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 02 27, 21:11)

Pernai pas RL buvo polo marskinukai tokie melyni irgi su dazais. Gaudziau gaudziau as juos, bet taip ir nepagavau, buvo ispirkti netgi uz kaina ~ 60$...
situs marskinius irgi griebciau, aisku ne uz pilna kaina  rolleyes.gif

Enura, apsirengi rubais, kurie kiek pabode ir eini ka nors padazyti. Bet dazyti reikia su polekiu biggrin.gif Gausis norimas rubas greit mirksiukas.gif tongue.gif biggrin.gif

Ir man graziai tas shearling megstukas panoms atrodo. Suabejojau, nesiunciau. Galvojau, kad gali klubus ir taip nesiaurus dar labiau isryskinti... turbut bereikalo unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2017 02 27, 20:49)
Enura, apsirengi rubais, kurie kiek pabode ir eini ka nors padazyti. Bet dazyti reikia su polekiu  biggrin.gif  Gausis norimas rubas greit  mirksiukas.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Nesigaus taip kurybiskai biggrin.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka taškyti 😊 Aš kaip ir enura gaudžiau RL,sau nepasigavau marškiniu bent dukrai pagavau,o sau vasara iš polo linijos džinsus aptaškytus paėmiau,labai patinka.
Galvoju apie marškinius iš jcrew jei jau RL nepavyko pagauti .
Labiausiai iš norimu crew rūbo-tiulio rožinis sijonas blink.gif biggrin.gif pirksiu jei nekainuos..

Mano draugė lanko tapybos kursus,tai budama Paryžiuje nusipirko banana republic džinsus boyfriend tipo ir pati padirbo ties jais. Nu tikrai labai gerai atrodo. Paskui kai pamatė mano aptaškytus kiti žmonės,klausė,ar ne jos darbas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 27 vasario 2017 - 21:37
Mergaites 4u.gif zinau, kad simtus kartu kalbeta, bet neuzsifiksavo biggrin.gif koki dydi imti Ruffle-sleeve top in neon unsure.gif marskinius perku 2 dydzio is JCrew, rozini tvido paltuka turiu irgi 2 dydzio ax.gif
Atsakyti