Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(zibuteg @ 2017 02 25, 15:31)

4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 25, 16:26)
Nu labai good wub.gif butu tikes ir S tikrai,ir beje as irgi neatrodau sau meska(164cm) su juo,o kaip tik kudesne  ax.gif

Na jums abiems iki mesku dar toli toli biggrin.gif

Girl, man tai kazkaip lyg truputi ilgio truksta tam megztukui su kailiu ... ax.gif
Atsakyti
Girl. sakiau patiks megztinis wub.gif Puikiai atrodai, tie plesyti dzinsai, batukai, taip pavasariu padvelke wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 02 25, 14:56)
Sveikos 4u.gif
Pasiėmiau su baime lauktą Collection colorblock shearling sweater. Nu ir ką - megztukas tikrai nuostabus wub.gif nuotraukose neįmanoma to grožio perteikti, bet tikrai man pasirodė kokybiškas ir išskirtinis. Labai bijojau, kad bus trumpas ir platus, bet viskas tikrai ok žiūrisi, tik reik dabar gražių džinsų ar kelnių aukštesniu liemeniu biggrin.gif  primenu, mano ūgis 178, krūtinė apie 90cm, dydis M. Platus, plevėsuojantis (foto nesimato), bet manau toks ir turi jis būti, juolab, kad per rankoves nėra labai platus, taigi sakyčiau, kad dydį jis atitinka, jei tarpinis dydis, galima ir mažesnį imti. Beje, enura lyg rašė, kad gali jis storinti, tai aš kažkaip kaip tik su juo tokia lieknesnė sau atrodau biggrin.gif  biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Koks fainas! bigsmile.gif Kokia kaina ju imeta?
Del storinimo tai ir man atrodo, kad neturetu storinti, vien jau del to, kad virsus sviesus, pecius paryskina, o liemuo tamsus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 25 vasario 2017 - 21:43
QUOTE(bumbulas @ 2017 02 23, 10:19)
gal kas turit Italian cashmere tie-neck sweater
item F8221? Atsiliepimuose rašo, kad mažintas. Kažin, ar tai tiesa?
https://www.jcrew.co...k-sweater/F8221

QUOTE(Cocainna @ 2017 02 23, 12:37)
Turite si grazuoli? Kokios spalvos?Ar fainas?
As irgi laukiu wub.gif Bet XS dydzio,jauciu prasoviau unsure.gif
Labai liudna,kad kelis paskutinius pirkimus labai pavede amerikoniu reviews .

Merginos, turiu Italian cashmere tie-neck sweater 4u.gif Tik pilkos spalvos. Labai smagus, prie daug ko tinka. Ir visiškai nesutinku, kad mažintas. Turiu XS, ir tai dar su rezervu man, palyginimui visas palaidines dėviu 2 dydžio, megztukus XS, tippi turiu ir S, ir XS (gal S paskutiniu metu labiau dėviu, norisi laisvesnių). Tiesa, šis dar neskalbtas.

Prie Collection colorblock shearling sweater kelias dienas meditavau, bet taip ir nepasiėmiau. Be reikalo...
Atsakyti
Girl. kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif jcrew kaip visada tobulai, bet jei ne paslaptis batukai ir dzinsiukai is kur? flirt.gif
Atsakyti
Dekui, merginos 4u.gif

Enura, zinok tikrai nesijauciu su juo kaip per trumpu, kas tarkime yra buve ne karta su kitais j crew megztukais. Gal, kad rankoves jo normalaus ilgio, pats toks palaidas. O gal tiesiog, man dabar tokiu patrumpintu rubu era atejus, nes dar viena palaidine nusipirkau siltajam sezonui, kuri jau tikrai trumpa. Nuoga bamba neisiu, bet kazkaip priderint planuoju biggrin.gif

Vvaiva, as ji pirkau uz $139.99 (kai buvo papildoma 30 proc. nuolaida), buvo galima ir geresne kaina pagauti, kai galiojo -40.

Hellada, dzinsai Massimo Dutti, bet senos kolekcijos, batai MK Michelle slip on. Labai man jie patiko, o dar kai tokia gera kaina macys pagauti ax.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif tikrai nerealus baciukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 02 26, 17:04)
Enura, zinok tikrai nesijauciu su juo kaip per trumpu, kas tarkime yra buve ne karta su kitais j crew megztukais. Gal, kad rankoves jo normalaus ilgio, pats toks palaidas. O gal tiesiog, man dabar tokiu patrumpintu rubu era atejus, nes dar viena palaidine nusipirkau siltajam sezonui, kuri jau tikrai trumpa. Nuoga bamba neisiu, bet kazkaip priderint planuoju biggrin.gif 

Kazkaip ant mimsy ilgesnis atrode ax.gif bet viskas gerai, dabar gi madoj trumpi mirksiukas.gif
Tik manes sitas megztukas kazkaip nezavi vis tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 02 26, 18:12)
Tik manes sitas megztukas kazkaip nezavi vis tiek  4u.gif

temos nesekiau, tu enura taip pat turi šį megztuką?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2017 02 26, 20:49)
temos nesekiau, tu enura taip pat turi šį megztuką?? mirksiukas.gif

Inga, tai kad nezavi jis jos biggrin.gif Pati pacitavai enura.

Man grazios spalvos sio megztuko. Ant saves nelabai isivaizduoju, bet siaip labai vykes.

Man labai grazu ant Girl. Kai jau duota zmogui, tai duota: ir grazi figura ir geras skonis ax.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 02 26, 17:04)
Dekui, merginos 4u.gif

Vvaiva, as ji pirkau uz $139.99 (kai buvo papildoma 30 proc. nuolaida), buvo galima ir geresne kaina pagauti, kai galiojo -40.

Hellada, dzinsai Massimo Dutti, bet senos kolekcijos, batai MK Michelle slip on. Labai man jie patiko, o dar kai tokia gera kaina macys pagauti ax.gif

Girl, megztukas wub.gif wub.gif viskas puikiai, nerealiai tinka jums, kaip rašė vvaiva,
mk čia man netinka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2017 02 26, 19:04)
Inga, tai kad nezavi jis jos biggrin.gif Pati pacitavai enura.

Man grazios spalvos sio megztuko. Ant saves nelabai isivaizduoju, bet siaip labai vykes.

tai kokį dydį turi, enura tą megztuką s ar m?
aireda, tau tikrai, kad jis tiktų, nes tavo irgi graži figūra wub.gif wub.gif
Atsakyti