Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Ilka* @ 2017 02 19, 21:21)
Aš su 40 cm pečiais ir 90 cm krūtine paėmiau 8 dydį, kaip ir dažniausiai. Mažesnio neužsisegčiau iki viršaus  4u.gif

nes medvilnines marskinukus turiu 2 dydzio, tai kaip tik. unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turite 10-12 dydzio Factory Pencil skirt in double-serge wool ir galetumete parasyti liemens bei klubu ismatavimus, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2017 02 19, 23:02)
Gal kas turite 10-12 dydzio Factory Pencil skirt in double-serge wool ir galetumete parasyti liemens bei klubu ismatavimus, aciu  4u.gif

12R dydzio
liemuo 43
klubai 53

Tall12 turiu , tai tas po 1 cm. didesnis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 19 vasario 2017 - 23:37
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 02 19, 21:56)
nes medvilnines marskinukus turiu 2 dydzio, tai kaip tik.  unsure.gif

Gal mes pečius ne taip pat matuojam, turiu omenyje, kad man reikia, kad marškinių pečiai būtų 40 cm. Aplink pačius pečius tai 108 cm išeina man.
Tie marškinukai iš esmės dydį atitinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 19 vasario 2017 - 23:49
QUOTE(zibuteg @ 2017 02 19, 23:33)
12R dydzio
liemuo 43
klubai 53

Tall12 turiu , tai tas po 1 cm. didesnis .

Dekoju ;)
Atsakyti
Merginos, tikrai žinau, kad turit J. Crew Factory Long Belted Puffer Jacket. Gal jau ir spėjot panešioti šią žiemą? Ar ji pūkinė? Ar ji tinka prie temperatūros -10-15 pagal Celcijų? Ir ar atitinka dydis? Nes aprašymuose rašo, kad kažkiek didinta... Jei kuri turit S dydį, bučiau dėkinga, jei parašytumėt išmatavimus, ypač aktualu pečių linija. Ir dar - ar megztiniui yra vietos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 02 20, 11:04)
Merginos, tikrai žinau, kad turit J. Crew Factory Long Belted Puffer Jacket. Gal jau ir spėjot panešioti šią žiemą? Ar ji pūkinė? Ar ji tinka prie temperatūros -10-15 pagal Celcijų? Ir ar atitinka dydis? Nes aprašymuose rašo, kad kažkiek didinta... Jei kuri turit S dydį, bučiau dėkinga, jei parašytumėt išmatavimus, ypač aktualu pečių linija. Ir dar - ar megztiniui yra vietos?  4u.gif

Turiu Jcrew variantą. Pūkinė, šiek tiek pūkuojasi. Ji tokia dabartiniams orams, kai šalčiau - ne, nebent pasirengus storai po apačia. Teko čiupinėti ir Factory variantą - dar skystesnė. Mano dydis XS, tokį dydį ir perku iš US.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2017 02 19, 02:16)

dideja, parašykite, jūs gavote šituos baltinukus, kaip jų medžiaga? ar atitinka dydį  Striped tie-neck tuxedo shirt with ruffles

Labai faini marskinukai, medziaga - medvilne, bet tikrai nera skysti, neatrodo, kad ir lamdytusi labai...kaspinukas labai cinkelio priduoda wub.gif Labai as ju norejau...emiau iprasta savo dydi - 2, is peciu gerai, bet man per krutine su 75 A, buvo per laisvi, nes dar ten tie isiuvai deti...neatrode graziai, nebent istisai deveti po svarku, bet taip nenorejau...pardaviau, tikiuosi pirkejai tiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2017 02 19, 01:24)

Ir galiausiai labiausiai patikęs pirkinys - palaidinė, kuri dabar praktiškai už dyką

pritariu del palaidines , grazute labai wub.gif as dvi buvau is SM forumo papirkusi ir XS ir S dydi, balta ir melyna, tiko xs dydis, taciau beda ta, kad si buvo melynos spalvos, man prie veido netiko....sviesia mielai buciau pasilikusi, o ir pirkau forume uz geresne kaina, nei, kad db j.crew gaunas... na, nieko, gales dziaugtis jomis drauges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 02 20, 12:49)
Labai faini marskinukai, medziaga - medvilne, bet tikrai nera skysti, neatrodo, kad ir lamdytusi labai...kaspinukas labai cinkelio priduoda  wub.gif  Labai as ju norejau...emiau iprasta savo dydi - 2, is peciu gerai, bet man per krutine su 75 A, buvo per laisvi, nes dar ten tie isiuvai deti...neatrode graziai, nebent istisai deveti po svarku, bet taip nenorejau...pardaviau, tikiuosi pirkejai tiks smile.gif
Papildyta:
pritariu del palaidines , grazute labai  wub.gif  as dvi buvau is SM forumo papirkusi ir XS ir S dydi, balta ir melyna, tiko xs dydis, taciau beda ta, kad si buvo melynos spalvos, man prie veido netiko....sviesia mielai buciau pasilikusi, o ir pirkau forume uz geresne kaina, nei, kad db j.crew gaunas... na, nieko, gales dziaugtis jomis drauges  biggrin.gif

Dideja, palaidine in tweed and lace, su kiek cm per krūtinę tiko xs dydis? S per didelė buvo?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2017 02 20, 14:18)
Dideja, palaidine in tweed and lace, su kiek cm per krūtinę tiko xs dydis? S per didelė buvo?
Ačiū

XS tiko su 75 A smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 02 20, 12:49)
Labai faini marskinukai, medziaga - medvilne, bet tikrai nera skysti, neatrodo, kad ir lamdytusi labai...kaspinukas labai cinkelio priduoda  wub.gif  Labai as ju norejau...emiau iprasta savo dydi - 2, is peciu gerai, bet man per krutine su 75 A, buvo per laisvi, nes dar ten tie isiuvai deti...neatrode graziai, nebent istisai deveti po svarku, bet taip nenorejau...pardaviau, tikiuosi pirkejai tiks smile.gif

tai va nes kiek pamenu per krutinę mums panašiai buvo, tai todėl ir pagalvojau, kas ne taip, supratau, kad tau didoka, tai man tiktų įprastas 2usa
ačiū už atsakymą wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2017 02 19, 19:39)
79,99$-30%
Kaip juodai spalvai sakyciau laaabai neblogai. Sampanines ir as dar noreciau  ax.gif o siaip ir zydra praverstu  rolleyes.gif  biggrin.gif

ačiū mieloji wub.gif wub.gif supratau reikia visų spalvų biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2017 02 20, 21:31)
ačiū mieloji wub.gif  wub.gif  supratau reikia visų spalvų biggrin.gif  biggrin.gif  ax.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif Ne visu, tiek to riuzavos nereikia tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti