Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Girl. @ 2017 02 15, 13:35)
turekite omeny, kad ji visiskai nesitempia. Mano ismatavimai praktiskai identiski ir ugis toks pats - as jos turiu 4Tall dydi. Ji siaip tokia beforme, laisvoka, bet i mazesne netilpciau manau per pecius (manieji nera platus). Tall ilgis puikus, manau regural butu jau trumpoka. Man ji labai daili beje wub.gif maciau kazkas ja parduoda papigiai, griebkit kam dydis tinka ir aisku, medziaga patinka smile.gif
Mimsy, ir prajuokinai, ir nuliudinai biggrin.gif siaip labai dailiai tau tas megztukas, bet tai jei pas tave cia xxs, tai kaip ant manes atrodys M.. unsure.gif nu nebent ugis istemps visa reikala unsure.gif

Man ji irgi nuostabi! wub.gif Isivaizduoju, kaip vasara prie dzinsu gerai atrodys…

Ot velnias, tai regular net neziuriu tada… Gal man geriau bandyt 6TALL paimt, bijau, kad negerai jausciaus su placiais peciais joje…
Aciu uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2017 02 15, 14:46)
Man ji irgi nuostabi!  wub.gif  Isivaizduoju, kaip vasara prie dzinsu gerai atrodys…

Ot velnias, tai regular net neziuriu tada… Gal man geriau bandyt 6TALL paimt, bijau, kad negerai jausciaus su placiais peciais joje…
Aciu uz atsakyma!

Turiu Regular 2, galiu pamatuoti, bet kazin ar pades.
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2017 02 15, 14:46)
Man ji irgi nuostabi!  wub.gif  Isivaizduoju, kaip vasara prie dzinsu gerai atrodys…

Aciu uz atsakyma!

Na 6 tall, tai jau ir pati per daug maisine bus, jauciu.
Va ant manes 4 Tall, galesiu pamatuot veliau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 15 vasario 2017 - 15:17
Girl., negaliu nepagirti, labai grazu wub.gif

Cia as pardavinejau ta palaidine, bet persigalvojau. Kazkaip man ji pasirode per plati ir per ryski. Ji labai turetu tikti ir patikti tikroms madistems, o as tik prijaucianti ax.gif Bet nusprendziau, kad palaidine vis delto turi potenciala biggrin.gif Labai jau isskirtine.

Ant manes 2R dydis panasiai atrodo su tokiom pat apimtim bet zemesniu ugiu. Sudejimas musu, matyt, kitoks. 2R ilgis 56 cm., plotis 48 cm.
Atsakyti
GIRL kaip graziai atrodo palaidine wub.gif
Atsakyti
Girl eina sau kaip nerealiai wub.gif Dar labiau jos uzsimaniau biggrin.gif , nu bet tall jos dydis tik 10 telikes... Nzn, gal bandysiu regular 6, bet jei Aireda su panasiom apimtim 2R turi, tai gal paskesciau tame 6? Pamatuokit panos jei nesunku savo regular... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 02 15, 10:15)
gavau vakar vaikui pukine kamofliazine grazuole striuke https://www.jcrew.co...itResults=false, labai daili, kokybiska ir visokia kitokia gera  wub.gif   biggrin.gif patiko tiek man, tiek vaikui, pakabinau i spinta laukti kitos ziemos  smile.gif

Kaip del dydzio? 4u.gif
Girl, palaidine wau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute_klp: 15 vasario 2017 - 16:33
Kaip idomiai su tais ismatavimais unsure.gif Pamatavau savo 4 tall, taigi ilgis 60 cm, plotis kaip ir pas Aireda 48 cm, per pecius 39 cm (nuo siules iki siules). 4u.gif

Aciu, merginos 4u.gif sunku ja nufotkinti normaliai. Jei nemegstat maisiuku, tai si palaidine ne jums, bet jei visokie tokie beformiai dalykai patinka - manau tikrai patiks biggrin.gif ai ir su didesne krutine ji netiks, mano nuomone ax.gif

Aireda, pasilaikykit ja tikrai iki vasaros 4u.gif Gi ta spalva dabar tokia must have wub.gif as tai manau, ja paprastai derinsiu - prie melsvu, baltu dzinsu. Ne madiste irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 02 15, 18:37)
Kaip idomiai su tais ismatavimais unsure.gif  Pamatavau savo 4 tall, taigi ilgis 60 cm, plotis kaip ir pas Aireda 48 cm, per pecius 39 cm (nuo siules iki siules). 4u.gif

Aciu, merginos 4u.gif  sunku ja nufotkinti normaliai. Jei nemegstat maisiuku, tai si palaidine ne jums, bet jei visokie tokie beformiai dalykai patinka - manau tikrai patiks biggrin.gif ai ir su didesne krutine ji netiks, mano nuomone ax.gif

Aireda, pasilaikykit ja tikrai iki vasaros 4u.gif Gi ta spalva dabar tokia must have wub.gif as tai manau, ja paprastai derinsiu - prie melsvu, baltu dzinsu. Ne madiste irgi biggrin.gif

Gali buti, kad pas mane didesnis dydis, nei etiketeje. Doruta, pamatuokit savo mirksiukas.gif

Nuotraukoje realios jos spalvos tikriausiai neimanoma isgauti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 02 15, 16:57)
Gali buti, kad pas mane didesnis dydis, nei etiketeje. Doruta, pamatuokit savo mirksiukas.gif

Nuotraukoje realios jos spalvos tikriausiai neimanoma isgauti ax.gif

Pamatuosiu.
ilgis nuo kaklo 56,5cm, tarp pazastu 47,5cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 15 vasario 2017 - 17:28
QUOTE(Girl. @ 2017 02 15, 15:13)
Va ant manes 4 Tall, galesiu pamatuot veliau.

laaabai grazu wub.gif

QUOTE(Aireda @ 2017 02 15, 16:00)
Cia as pardavinejau ta palaidine, bet persigalvojau. Kazkaip man ji pasirode per plati ir per ryski. Ji labai turetu tikti ir patikti tikroms madistems, o as tik prijaucianti  ax.gif Bet nusprendziau, kad palaidine vis delto turi potenciala biggrin.gif Labai jau isskirtine.

sakiau neparduok, reik manes klausyt tongue.gif biggrin.gif 4u.gif

ir mimsy graziai megztukas atrodo. Man jis toks jaunutems kudutems. As kaip meska su juo buciau, tai net neziuriu biggrin.gif
Atsakyti
Kokia grazi ta Girl palaidine wub.gif
Imeskite nuoroda kas jos ax.gif 4u.gif

Ir Mimsy megztukas wub.gif
Atsakyti