Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Gal kuri gali pakomentuot CAMPBELL BLAZER IN CORDUROY. Uzsisakiau 6 dydi. Bet suabejojau kad reikejo 8
Atsakyti
Sveikos, gal kuri pirkot sita suknele, kaip su dydziais didinta/ mazinta? su 170 ugiu, 84 per krutine ir 65 per liemeni koki dydi imti 0 ar 2? 4u.gif
https://i.s-jcrew.com/is/image/jcrew/F8768_...p_enlarge$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamiliukas7: 14 vasario 2017 - 15:03
Majesty coat tall ir regular skirsis tik ilgiu ir rankoviu ilgiu, ar ir pats didesnis bus?

https://www.jcrew.co...o...p=60&Nsrt=0
Atsakyti
Girl. nu konkreciai puse spintos vienodu daiktu biggrin.gif kadangi kokius trecius batus nuo taves nukopinau, pasirodysiu uz tai su shearling megztiniu :-)))) deja, kad ir kiek bandziau poza isgaut, tik naslaites ir tepavyko biggrin.gif tongue.gif dydis xxs, man su 1.62 jis toks potrumpis, kazkaip norejosi man jo xs, idejau parduoti, bet jau apsigalvojau, pasimatavau darkart niekur nespaudzia, nes labai tamplus, ziauriai siltas ir jaukus, tikrai isskirtinis megztukas wub.gif Didesni dydi jau vargu ar pagausiu, tai nesiosiu si. Jei tik nebus tau trumpas, patiks tikrai mirksiukas.gif Kokybe foto kaip visad nieko gero, bet dedu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 15 vasario 2017 - 00:00
QUOTE(mimsy @ 2017 02 14, 23:58)
Girl. nu konkreciai puse spintos vienodu daiktu biggrin.gif kadangi kokius trecius batus nuo taves nukopinau, pasirodysiu uz tai su shearling megztiniu :-)))) deja, kad ir kiek bandziau poza isgaut, tik naslaites ir tepavyko biggrin.gif  tongue.gif  dydis xxs, man su 1.62 jis toks potrumpis, kazkaip norejosi man jo xs, idejau parduoti, bet jau apsigalvojau, pasimatavau darkart niekur nespaudzia, nes labai tamplus, ziauriai siltas ir jaukus, tikrai isskirtinis megztukas wub.gif Didesni dydi jau vargu ar pagausiu, tai nesiosiu si. Jei tik nebus tau trumpas, patiks tikrai mirksiukas.gif Kokybe foto kaip visad nieko gero, bet dedu.

Kiek per krutines pas Jus ax.gif Koki dydi Tippi turite? Gaudziau si megztuka, bet didesni dydi, dabar suabejojau, gal nereikia man didesnio dydzio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 02 15, 07:23)
Kiek per krutines pas Jus  ax.gif Koki dydi Tippi turite? Gaudziau si megztuka, bet didesni dydi, dabar suabejojau, gal nereikia man didesnio dydzio  unsure.gif

Ismatavimai identiski kaip pas Cocainna :-) krutine 89, kelnes 25-26, virsus 0-2 is jcrew, tippi turiu ir xs ir s:-)
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2017 02 15, 07:56)
Ismatavimai identiski kaip pas Cocainna :-) krutine 89, kelnes 25-26, virsus 0-2 is jcrew, tippi turiu ir xs ir s:-)

wub.gif super gerai! Nepardavynek tikrai
Atsakyti
gavau vakar vaikui pukine kamofliazine grazuole striuke https://www.jcrew.co...itResults=false, labai daili, kokybiska ir visokia kitokia gera wub.gif biggrin.gif patiko tiek man, tiek vaikui, pakabinau i spinta laukti kitos ziemos smile.gif
Atsakyti
Diamond tweed coat 0 dydis yra:
https://www.jcrew.co...f5430?sale=true
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2017 02 15, 07:56)

aciu, tikrai reikia man mazesnio. Grazus megztukas. Reikia gaudyti toliau.
Atsakyti
Merginos, kokio dydzio su 88 krutine ir 68 liemeniu ir placiais peciais imtumet Ruffle-sleeve top in neon buffalo check? Ir ar aukstaugems regular nebutu per trumpa? (178 ugiui) Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 15 vasario 2017 - 14:14
QUOTE(lindrukas @ 2017 02 15, 14:13)
Merginos, kokio dydzio su 88 krutine ir 68 liemeniu ir placiais peciais imtumet Ruffle-sleeve top in neon buffalo check? Ir ar aukstaugems regular nebutu per trumpa? (178 ugiui)  Aciu 4u.gif

turekite omeny, kad ji visiskai nesitempia. Mano ismatavimai praktiskai identiski ir ugis toks pats - as jos turiu 4Tall dydi. Ji siaip tokia beforme, laisvoka, bet i mazesne netilpciau manau per pecius (manieji nera platus). Tall ilgis puikus, manau regural butu jau trumpoka. Man ji labai daili beje wub.gif maciau kazkas ja parduoda papigiai, griebkit kam dydis tinka ir aisku, medziaga patinka smile.gif

Mimsy, ir prajuokinai, ir nuliudinai biggrin.gif siaip labai dailiai tau tas megztukas, bet tai jei pas tave cia xxs, tai kaip ant manes atrodys M.. unsure.gif nu nebent ugis istemps visa reikala unsure.gif
Atsakyti