Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Kuti @ 2017 02 14, 06:35)
Man ir nepasirode  didinta.Nors paskaičiau tą vienintelį atsiliepimą,kad laabai didinta..XS ir pirkau.S butu pats tas...
Labai labai graži,saldainiukas..Teks keistis.

Man nera maza,bet noretusi laisvesnes,dar vienas zenklas,kad teks kudintis biggrin.gif Labai grazi ir man.

doruta jei butu pigiai,tai dziaugciausi ax.gif Tikrai nepigiai.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 14, 06:44)
Man nera maza,bet noretusi laisvesnes,dar vienas zenklas,kad teks kudintis biggrin.gif Labai grazi ir man.

doruta jei butu pigiai,tai dziaugciausi ax.gif Tikrai nepigiai.

Man ji ir ner maza,graziai aptempta,bet man norisi laisvesnes,ir rankoves gan nekomfortabiliai aptemptos..
Galejau sakytis 2 dydzius,kai buvo -60% ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 14 vasario 2017 - 08:27
QUOTE(Kuti @ 2017 02 14, 08:26)
Man ji ir ner maza,graziai aptempta,bet man norisi laisvesnes,ir rankoves gan nekomfortabiliai aptemptos..
Galejau sakytis 2 dydzius,kai buvo -60% ..

Pas mane ta pati situacija smile.gif nieko,keli kg minus ir bus good biggrin.gif

Visas su ❤ dieną. Mylėkit ir būkite mylimos! 💐
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 13, 21:45)

Sitas tobulybe wub.gif Emiau savo iprastini europini dydi,S,neprasoviau,po plovimo manau pasitrauks,bet ir dabar man liux. Negaila nei cento.
Collection colorblock shearling

Grožis!
Už kiek pavyko nusipirkti?
Papildyta:
Gal kas pirkote šita? Kaip su dydžiais idomu
https://www.jcrew.co...itResults=false
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2017 02 14, 09:32)
Grožis!
Už kiek pavyko nusipirkti?
Papildyta:
Gal kas pirkote šita? Kaip su dydžiais idomu
https://www.jcrew.co...itResults=false

Už mažiausiai kiek kainavo. 120$ smile.gif Liemenės tokios laukiu,pakomentuoti negaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 14 vasario 2017 - 10:00
Cocainna, superiniai pirkiniai wub.gif as to su kailiu megztuko irgi laukiu, gerai, kad pagavau M dydi tik, nes man geriau jau rizikuot gaut per dideli nei per maza biggrin.gif Tik trumpas jis labai, ane? galetumet pasirodyt su visom gerybem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 13, 20:45)
Velvet cami pirkau iprastini dydi jcrew,2,tiko puikiausiai,norisi visu spalvu biggrin.gif Vasarai man tokios labai patinka..

Prasom velvetini, visos spalvos.
https://www.jcrew.co...lvet-cami/F8743?
Atsakyti
O gal kas uzsakinejote ilga vilnonį sijoną pilka?
Atsakyti

Cocainna visi rubeliai labai grazus, pasirodykit realiai wub.gif beje koks iprastinis jusu dydis? Nes ziuriu rasot iprastinis 2, bet perkate ir XS, man Crew dydziai kolkas mistika biggrin.gif 4u.gif panasu, kad apie kiekviena ruba reik atskirai skaityti atsiliepimus del dydzio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 14 vasario 2017 - 11:43
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 02 14, 11:42)
Cocainna visi rubeliai labai grazus, pasirodykit realiai  wub.gif  beje koks iprastinis jusu dydis? Nes ziuriu rasot iprastinis 2, bet perkate ir XS, man Crew dydziai kolkas mistika  biggrin.gif  4u.gif panasu, kad apie kiekviena ruba reik atskirai skaityti atsiliepimus del dydzio

Aciu mirksiukas.gif 2dydis marskiniu/svarku/palaidiniu (krutine 89cm be liemenuko)
O siaip deviu europini tikra S dydi. O jcrew perku XS/S priklauso nuo rubo,kai perki belekiek,jau atsirenki +/-. Kelnes deviu 25/26dydi o jcrew kelniu/sijonu 0. Bet tik 1 pora jcrew turiu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Girl. @ 2017 02 14, 10:10)
Cocainna, superiniai pirkiniai wub.gif as to su kailiu megztuko irgi laukiu, gerai, kad pagavau M dydi tik, nes man geriau jau rizikuot gaut per dideli nei per maza biggrin.gif  Tik trumpas jis labai, ane? galetumet pasirodyt su visom gerybem  bigsmile.gif

Jeeetau koks jis nerealus wub.gif ,potrumpis bet tikrai man su 164cm tinkamas,liemeni dzinsu dengia ir valio bigsmile.gif
Rodytis neno,nes paskui prasideda,ant vienos atrodo vienaip,ant kitos kitaip,pasimokiau! ax.gif
Siandien toooks papildymas geras,o mano nieko... Jau baigiu ir atprast nuo gaudymo biggrin.gif

Doruta aciu! Uzsisakiau ax.gif

Dar beja gavau dukrytei sukneliu,nu tai truputi nuvyle bendras vaizdas,o sunui kelnes-tai tobulos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 14 vasario 2017 - 12:00
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 14, 11:59)

Jeeetau koks jis nerealus wub.gif ,potrumpis bet tikrai man su 164cm tinkamas,liemeni dzinsu dengia ir valio bigsmile.gif
Rodytis neno,nes paskui prasideda,ant vienos atrodo vienaip,ant kitos kitaip,pasimokiau! ax.gif
Siandien toooks papildymas geras,o mano nieko... Jau baigiu ir atprast nuo gaudymo biggrin.gif

Ziauriai jo laukiu, labai tikiuosi, kad ir man jis tiks ir patiks, nes as pirkau su mazesne nuolaida, kaina kosmine gavosi man jo kaip megztuko, tai parduot butu be sansu arba pusvelciui unsure.gif

ant jusu viskas dailiai atrodo, kiek esu maciusi 4u.gif bet naturalu, kad ant kiekvos is musu, tas pats daiktas gules skirtingai. Plius dar labai daug kas priklauso nuo pacio derinimo, kad ir tokie elementarus dalykai kaip rankoviu palenkimas, sutraukimas, skverno uzkisimas ir t.t. daug ka duoda. Naturalu, kad jei atsistosi kaip naslaite, tai daiktas kazin ar ziuresis. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 02 14, 12:25)

Naturalu, kad jei atsistosi kaip naslaite, tai daiktas kazin ar ziuresis. ax.gif

lotuliukas.gif gerai cia pasakei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 14 vasario 2017 - 12:48