Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(gėlužė @ 2017 02 09, 09:39)
Labas rytas 4u.gif
Mergaitės, kurį dydį rekomenduotumėt imti su 88-90 krūtine, klubai100.
vartotojo įkelta nuotrauka

Toki ruba rinkciausi pagal peciu ploti 4u.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu pirmuoju savo Crew pirkiniu wub.gif ko gero daugumai jau ir atsibodus si palaidine. Emiau XS dydi, viskas kaip ir gerai tik rankoves kiek trumpokos, bet zadu nesioti pasiraitojus biggrin.gif
Atsakyti
Gražiai, iš Jcrew foto visai kitaip įsivaizdavau jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 02 12, 16:04)
Pasidziaugsiu pirmuoju savo Crew pirkiniu  wub.gif

Labai gražiai atrodo, tinka jums! Rankovės ne trumpokos, čia tradicinis J. Crew bracelet sleeves igis smile.gif
Atsakyti
Nu miargos Instagrame Crew live, new colekšinai gyvai!
Atsakyti
Aš tai pikta ant Kriu, negaliu. Atsiėmiau šiuos Factory marškinius: https://factory.jcre...g...e=1&Nrpp=60
Nerealiai minkšta medžiaga, nieko panašaus nesu turėjusi. Gražiai įliemenuoti, pirkau savo ĮPRASTĄ L dydį, ir ką - skečia per krūtinę. Dar to nebuvo! Ir ta mano krūtinė ne kokia tais DD, ir visi kiti marškiniai L tinka idealiai... Žodžiu, mistika su dydžiais.
Vyras tai sakė no problem, vis tiek marškiniai namų dėvėjimui, galėsiu prasisegus vaikščioti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 02 12, 20:53)
Vyras tai sakė no problem, vis tiek marškiniai namų dėvėjimui, galėsiu prasisegus vaikščioti hihihi.gif

Kaip tik meiles ❤ diena ne uz kalnu,galesit padziuginti vyra 😀👍

Ritinelis1 tai bracelet sleeves mirksiukas.gif daug tokiu rankovių daro criu.. Graziai ant Jusu atrodo,as irgi turiu pilkaji wub.gif
Atsakyti
Aciuuu, nezinojau net apie tokias rankoves 4u.gif
Atsakyti
Pasiemiau siandien savo lobynus,tai viskuo apsipatenkinus pagirsiu siuos
Collection polo
Nu man nepasirode didintas,jei kas uzsimanytu keistis,as keisciausi is XS i S,turiu XS. Labai grazi,stilinga,vasarai bus super.

Sitas tobulybe wub.gif Emiau savo iprastini europini dydi,S,neprasoviau,po plovimo manau pasitrauks,bet ir dabar man liux. Negaila nei cento.
Collection colorblock shearling

Labai patiko ir sis,bet noretusi didesnio vos per krutine,jei kuri turi S dydi ir nori XS,parasykit 4u.gif (pas mane lilac spalva,tokios ir noreciau)
Collection lace sweater

Didziuli salika,kuri dauguma parduoda irgi pasiliksiu,pavasariui apsimuturiuoti super bus.

Velvet cami pirkau iprastini dydi jcrew,2,tiko puikiausiai,norisi visu spalvu biggrin.gif Vasarai man tokios labai patinka..
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 13, 20:45)
Collection polo
Nu man nepasirode didintas,jei kas uzsimanytu keistis,as keisciausi is XS i S,turiu XS. Labai grazi,stilinga,vasarai bus super.

Sitas tobulybe wub.gif Emiau savo iprastini europini dydi,S,neprasoviau,po plovimo manau pasitrauks,bet ir dabar man liux. Negaila nei cento.
Collection colorblock shearling

Labai patiko ir sis,bet noretusi didesnio vos per krutine,jei kuri turi S dydi ir nori XS,parasykit 4u.gif (pas mane lilac spalva,tokios ir noreciau)
Collection lace sweater

Didziuli salika,kuri dauguma parduoda irgi pasiliksiu,pavasariui apsimuturiuoti super bus.

Velvet cami pirkau iprastini dydi jcrew,2,tiko puikiausiai,norisi visu spalvu biggrin.gif Vasarai man tokios labai patinka..

Kokiu graziu megztiniu uzrodete wub.gif Ir dar tikriausiai pirkote uz ne daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 02 12, 20:53)
Aš tai pikta ant Kriu, negaliu. Atsiėmiau šiuos Factory marškinius: https://factory.jcre...g...e=1&Nrpp=60
Nerealiai minkšta medžiaga, nieko panašaus nesu turėjusi. Gražiai įliemenuoti, pirkau savo ĮPRASTĄ L dydį, ir ką - skečia per krūtinę. Dar to nebuvo! Ir ta mano krūtinė ne kokia tais DD, ir visi kiti marškiniai L tinka idealiai... Žodžiu, mistika su dydžiais.

Man tas pats su šitais nutiko unsure.gif https://www.jcrew.co...p;bmUID=lArRLKR
Dar reviewuose amerikietės sužymėjusios, kad jie didinti, paėmiau 6 dydį ir ką - per visur maži ir taip gerokai. Ir net nebėra pirkti, tikrai griebčiau kokį 10 dydį, audinys toks minkštutis, švelnus... O šituos irgi pagal review paėmiau 4 ir vietos kiek tik nori smile.gif https://www.jcrew.co...p;bmUID=lA_lz_w
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 13, 20:45)
Collection polo

Man ir nepasirode didinta.Nors paskaičiau tą vienintelį atsiliepimą,kad laabai didinta..XS ir pirkau.S butu pats tas...
Labai labai graži,saldainiukas..Teks keistis.
Atsakyti