Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Tikrai puikiai dydi pasirinkote smile.gif
Vertas demesio paltas,man spalva labai gera,pavasariu kvepia ax.gif

As pagaliau gavau
Herringbone sweater with floral patches
Cia
Duociau ir as jam 5*,labai malonus,siltas,isskirtinis. Dydi pirkau toki,kaip visada perku.Labai patenkinta pirkiniu ir sudetimi.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2017 02 05, 12:24)

10 dydis, nešioju 10, tiko idealiai.

Labai gražu, Renadai essen.gif brunette.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 02 05, 18:16)
Labai gražu, Renadai  essen.gif  brunette.gif  thumbup.gif

bis.gif rev.gif ačiū 4u.gif
metus nervinausi dėl to geltonojo peacoat'o, tai va dabar kompensacijai turėsiu šitą rolleyes.gif
Atsakyti

Labai fainas rožinis paltukas ir tikrai taip pavasariškai atrodo :) Įkvepia nepardavinėti savojo rožinio paltuko iš talbots :)

Atsakyti
Neseniai atradau nuostabiyosius J. Crew rubelius, bet va pasirodo dar yra ir factory.jcrew blink.gif Moterys, apsvieskite mane neismanele kuo cia jie skiriasi ? doh.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(ewuute @ 2017 02 06, 17:42)
Neseniai atradau nuostabiyosius J. Crew rubelius, bet va pasirodo dar yra ir factory.jcrew  blink.gif Moterys, apsvieskite mane neismanele kuo cia jie skiriasi ?  doh.gif  hmm.gif

Nu čia sulauksite įvairių nuomonių, o vienareikšmiškai ir neatsakysi.
Mano nuomone - Factory yra kažkiek pigesni (kainos ir medžiagų / audinio prasme), tokie ekonomiškesni J. Crew "aidai". Bet-nebūtinai ir prastesni. Merinukai kokybe prilygo Crew [ką turėjau]. Bet Crew kokybė vis tiek labiau imponuoja nei Factory [nors pastaruoju metu ir Crew peikia 'review'uose' biggrin.gif ].
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2017 02 06, 12:43)
<p>Labai fainas rožinis paltukas ir tikrai taip pavasariškai atrodo smile.gif Įkvepia nepardavinėti savojo rožinio paltuko iš talbots smile.gif</p>

Na tikrai toks skanus biggrin.gif
Gavau ir as savo. Peacoata turiu 6 dydzio, sito pagal komentarus, kad didintas, paemiau 4 dydzio. Na ir neprasoviau - peciai kaip tik, ties klubais dar laisva. Pas ka peciai platesni gal reiktu ir iprasta dydi imti. Tai tiek butu komentaru is mano puses 4u.gif
Atsakyti
Merginos,per klaida uzsakiau 2vnt mergaitisko puffer'io ,6-7dydzio,gal kuri norit? 44.99$
Colorblock puffer
Atsakyti

Vakar pasiėmiau siuntinį. Šalikai patiko, minkšti, spalvingi, tiesa, dar nesirišau.

Patiko velvetinis navy švarkas https://www.jcrew.co...E&bmUID=lCnZK9eĖmiau įprastą viršutinių drabužių dydį 12. Sodri spalva, nepriekaištingai pasiūtas, kaip ir kiti jcrew švarkai  :wub: Tiesa, tikriausiai šiek tiek rinks pūkus kaip ir visi velvetiniai drabužiai. Auksinės sagos neatrodo iššaukiančiai. 

Dar pasiėmiau factory skrybėlę https://factory.jcre...E&bmUID=lB02PWXJi nėra su standžiais bryliais kaip įprasta fedora, bet tai jau skaičiau komentaruose. Ėmiau medium/large dydį, sakyčiau, galbūt šiek tiek laisvesnė nei medium/large jcrew skrybėlė. Vilna taip pat šiek tiek plonesnė, bet šiaip puiki skrybėlė kasdienai. Ėmiau bordo spalvą prie tamsaus geometrinio šaliko.

Kas ką parsivežėt? Pakomentuokit kokybę ir dydžius  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 02 08, 08:04)
<p>Vakar pasiėmiau siuntinį. Šalikai patiko, minkšti, spalvingi, tiesa, dar nesirišau.</p><p>

Gal parodysit salikiukus? mirksiukas.gif O svarkas velvetinis ar veliurinis? Nes man tai velvetas ir veliuras kaip diena ir naktis skiriasi ax.gif

As noriu padekoti,kas pagyre tippiukus golfus,nepasigailejau nei sekundes,emiau norima ruda spalva,spalva tobula. Abejojau del dydziio,bet kaip rase kazkuri nare,kad jis atitinka iprasta dydi,taip ir yra,europini s dydi deviu(jcrew XS,emiau S-idealiai. Labai vykes pirkinys,nors siaip tippiu nemyletoja.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 08, 11:24)
Gal parodysit salikiukus? mirksiukas.gif O svarkas velvetinis ar veliurinis? Nes man tai velvetas ir veliuras kaip diena ir naktis skiriasi ax.gif
As noriu padekoti,kas pagyre tippiukus golfus,nepasigailejau nei sekundes,emiau norima ruda spalva,spalva tobula. Abejojau del dydziio,bet kaip rase kazkuri nare,kad jis atitinka iprasta dydi,taip ir yra,europini s dydi deviu(jcrew XS,emiau S-idealiai. Labai vykes pirkinys,nors siaip tippiu nemyletoja.

Parodykit apie koki cia kalbat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2017 02 08, 10:53)
Parodykit apie koki cia kalbat  4u.gif

https://i.s-jcrew.com/is/image/jcrew/F7589_...p_enlarge$
Tippi turneleck sweater mirksiukas.gif
Atsakyti