Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(rastafarinas @ 2017 01 22, 15:47)

Gal grubokai issireiskiau cool.gif Na, bet nelabai man jis grazus pasirode. Nieko bendra su merginom nera blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2017 01 22, 17:50)
Jei ne vėlu, rankovė 64/43 cm 4u.gif

Aciu 4u.gif Pamatavau vyro M dydzio jcrew palto, tai 64/48 cm negi toks skirtumas nuo pazastuko. g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Merginos, parašykite atsiliepimų apie City Coat iš Factory.
https://factory.jcre...p;bmUID=ls67hS7
Kaip kokybė?
Kiek esu turėjusi rūbelių iš Factory, tai kokybė lygtai prasnesnė.
O kaip su šiuo paltuku?

Ačiū iš anksto!
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2017 01 20, 18:21)
Atitinka dydziu lentele  4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(linute_klp @ 2017 01 21, 10:25)
As ir pries pora dienu paemiau sita striuke, irgi 12dydi, mes turim pukinuke, tai realiai atitinka pilnai dydziu lentele, mano mazasis siuo metu 126cm, tai rudeni nesiojo j.crew 6-7m striuke, pagal dydziu lentele butu 112-124.5cm ugiui, ji jam buvo gera, pavasariui dar uzteks, gal biski i mazesne puse bus bet dar panesios, musu turima plonesne nei sita striuke. O sita emiau vyresneliui, dabar jis apie 135cm, tikiuosi daaugs iki kitos ziemos  biggrin.gif  Beje man ji nerealiai grazi  wub.gif

maniskis db 140 cm , labai tikiuosi, kad tiks jam kitiems metams bigsmile.gif

QUOTE(Cocainna @ 2017 01 21, 12:16)
Man sita tobula,nerealiai graziai ziurisi ant bernu tas kamufliazas wub.gif Niekaip saviskiui dydzio nepagaunu,uztat kelnes paemiau kamufliazines uz 12$ ir su suniukais bigsmile.gif

maniskis "pamises" del to kamufliazo biggrin.gif ir maike ir kelnes ir liemene pukine ir striuke pavasariui turi (ne J.CREW), sita zieminuke butu pirmas pirkinys jam is J. CREW biggrin.gif
Atsakyti

Gal grubokai issireiskiau cool.gifNa, bet nelabai man jis grazus pasirode. Nieko bendra su merginom nera blush2.gif
Papildyta:
Aciu 4u.gifPamatavau vyro M dydzio jcrew palto, tai 64/48 cm negi toks skirtumas nuo pazastuko. g.gif

Nuo pasiuvimo gali skirtis, ar rankovės labiau statytos, ar mažiau. Ilgis vis tiek priklauso nuo cm nuo peties.

Atsakyti
Gal yra isigijusiu ir pasidalintumete ispudziais del realaus vaizdo ir dydzio Zippered coat in stadium-cloth smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2017 01 26, 12:09)
Gal yra isigijusiu ir pasidalintumete ispudziais del realaus vaizdo ir dydzio Zippered coat in stadium-cloth  smile.gif

Ir man idomu, nes pirkau, skaiciuku laukiu ax.gif
Atsakyti

Gal kuri turit Holy sweater https://www.jcrew.co...itResults=false

labai graži aqua mist spalva  :wub: ar lengva prižiūrėti? ar atitinka dydį?

Taip pat domina V-neck sweater in merino wool-cotton https://www.jcrew.co...itResults=false

Šitas, kaip suprantu, didintas  :hmm: gal kuri turit? ar lengva prižiūrėti? spalva sweet lilac labai graži  :wub:  

Dabar man ypač norisi pastelinių ir šviesių spalvų, laukiu nesulaukiu pavasario, BET turiu vieną jcrew V-neck baby pink megztinį, tai su juo vargas, apsivelia, tarkuok po to su tuo bumbulų nurinkėju, o dar kai toks šviesus, tai po poros dėvėjimų jau reik nuimt tuos burbuliukus, nes atrodo purvinas  :oh:​ dar jeigu būtų lengvai ranka nuimami tie burbulai, o čia taip paprastai jų nenuimsi. 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 01 26, 13:23)

Kaip tik turiu Holly aqua mist spalvos-isties labai grazi ir svelni wub.gif Pats megztukas gal ciut mazintas. As kartais perku s kartais m, tai sio m geras.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 01 26, 15:29)
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 01 26, 13:23)

Kaip tik turiu Holly aqua mist spalvos-isties labai grazi ir svelni wub.gif Pats megztukas gal ciut mazintas. As kartais perku s kartais m, tai sio m geras.

as raudona turiu smile.gif del dydzio pritariu, J.crew turiu ir XS ir S rubu, bet butent Holly S d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2017 01 27, 10:15)

as raudona turiu  smile.gif del dydzio pritariu,  J.crew turiu ir XS ir S rubu, bet butent Holly  S d  smile.gif

Dar laukiu dryzuoto Holly. Ji paemiau S dydzio, bijau, kad mazokas gali buti.. Nors prie jo atsiliepimai buvo, kad atitinka dydi. O prie spalvotu- kad mazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 sausio 2017 - 21:48
Gal kas turit si velvetini sijonuka?Kaip jis realiai?su 88 cm.tiks 2 d.?
https://www.jcrew.co...itResults=false
Atsakyti

Niekaip per ta nauja sm negaliu ikelt nuorodos. Gal kuri turite tweedo ir neriniu bliuzele. Fringey top in tweed and lace. Ivory metallic spalvos

Atsakyti