Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Cocainna @ 2017 01 21, 19:48)
As devedama XS jcrew,pirkau XS sio,mazesnio tikrai nesinoretu. Fainas labai. Pardaviau del netinkamos V formos,tikejausi,kad sequin kompensuos,bet deja smile.gif Nera jis ziauriai didelis.

Nu as tai papriestarauciau.... Jusu xs yra pas mane dabar, nesiojancia jcrew s,m. Kolegei kuri siaip xs dydzio, jis buvo kaip maisas. Teko man ji perpirkti smile.gif)) jcrew rubus perku ne vieni ir net ne 5 m., ir tai vienintelis mano turimas jcrew rubas xs dydzio. Mano nuomone atsiliepimai apie ji tiklus - jis yra hude
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 21 sausio 2017 - 22:34
QUOTE(Lyn @ 2017 01 21, 23:14)
Nu as tai papriestarauciau.... Jusu xs yra pas mane dabar, nesiojancia jcrew s,m. Kolegei kuri siaip xs dydzio, jis buvo kaip maisas. Teko man ji perpirkti smile.gif)) jcrew rubus perku ne vieni ir net ne 5 m., ir tai vienintelis mano turimas jcrew rubas xs dydzio. Mano nuomone atsiliepimai apie ji tiklus - jis yra hude

Dekui visoms uz atsiliepimus. Jeigu galit parasykit kiek per pazastis šio megztuko. Ar gili iskirpte?
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2017 01 22, 00:23)
Dekui visoms uz atsiliepimus.  Jeigu galit parasykit kiek per pazastis šio megztuko.  Ar gili iskirpte?

Iskirpte negili, per pazastis xs 51 cm. Medziaga puiki-nesivelia, siltas
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 01 21, 22:14)

Priestaraukit kiek norit,as issakiau savo nuomone 😉 as deviu xs su pilna C krutine todel man jo mazesnio nesinoretu (nes rankas jis xs dydziui apspaude graziai,nebuvo laisvos rankoves ir tikrai neisivaizduoju kaip turi atrodyt perspaustai ant M dydzio devincios) Jei kitas XS devi su zymiai mazesne krutine A tarkim tai aisku jis bus labai didelis . O jei asmuo ir aukstesnis tai jis iki bambos turetu buti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 22 sausio 2017 - 09:58
QUOTE(Cocainna @ 2017 01 22, 10:57)
Priestaraukit kiek norit,as issakiau savo nuomone 😉 as deviu xs su pilna C krutine todel man jo mazesnio nesinoretu (nes rankas jis xs dydziui apspaude graziai,nebuvo laisvos rankoves ir tikrai neisivaizduoju kaip turi atrodyt perspaustai ant M dydzio devincios) Jei kitas XS devi su zymiai mazesne krutine A tarkim tai aisku jis bus labai didelis . O jei asmuo ir aukstesnis tai jis iki bambos turetu buti  smile.gif

Cia xs ant xs - nzn ar kas noretu toki nesiot
vartotojo įkelta nuotrauka.
O cia ant manes su d krutine , kaip matot niekur neperspausta
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 22 sausio 2017 - 10:27
QUOTE(Lyn @ 2017 01 22, 10:23)
Cia xs ant xs

As jo taip nesimatavau,o matavausi ant marskiniu 😉 todel vaizdas buvo kitoks. Ir rankoves ypac istampytos atrodo,arba jau neatsimenu kaip atrode kai gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 01 22, 11:26)
As jo taip nesimatavau,o matavausi ant marskiniu 😉 todel vaizdas buvo kitoks. Ir rankoves ypac istampytos atrodo,arba jau neatsimenu kaip atrode kai gavau smile.gif

Cia mergina tik gavusi is jusu padare foto, nes klause manes ka daryt
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 01 22, 10:28)
Cia mergina tik gavusi is jusu padare foto, nes klause manes ka daryt

Nuotraukuose lyg du skirtingi megztiniai. Jusu nuotraukoje jis zymiai grazesnis,ir tikrai labiau tinkamas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 22 sausio 2017 - 10:48
Aciu uz vaizdine medziaga-negrazus man jis visai.. Nors dar svarsciau apie pirkima, puslapyje toks visai nieko atrodo.
Atsakyti

Tikrai aciu! Ant jusu labai graziai atrodo. Reik paziuret, kiek jis ten kainuoja. Gal ir as noriu.  :D 

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 01 22, 13:36)
Aciu uz vaizdine medziaga-negrazus man jis visai.. Nors dar svarsciau apie pirkima, puslapyje toks visai nieko atrodo.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 01 12, 09:59)
Ačiū 4u.gif Vat kažkodėl ir taip mąsčiau, kad šauti į 40/r... Tik mano vyras auštesnis keliais cm. O gal nesunku būti kokio švarko ar paltuko rankovę pamatuoti? Nuo pažastuko ir viršaus, nes maniškis ilgarankis... Nors megztukai regular tinka, bet kad būti garantuotai...

Ale įdomi ta Baltic Sea spalva bigsmile.gif Niekaip nesusiečiau biggrin.gif Čia gal mums, lietuvaitėms, svaigstačioms/perkančioms, "po blatu"  biggrin.gif

Jei ne vėlu, rankovė 64/43 cm 4u.gif
Atsakyti