Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Dideja @ 2017 01 20, 15:20)
as tai vaikui siandien pukine striuke nusiunciau https://www.jcrew.co...itResults=false
tik del dydzio neisivaizduoju kaip bus...emiau 12 metu, o realiai jam tai kita ziema 10.5 metu bus  ax.gif 
gal kurios vaikas turi ir pakomentuotumet ?  smile.gif

As ir pries pora dienu paemiau sita striuke, irgi 12dydi, mes turim pukinuke, tai realiai atitinka pilnai dydziu lentele, mano mazasis siuo metu 126cm, tai rudeni nesiojo j.crew 6-7m striuke, pagal dydziu lentele butu 112-124.5cm ugiui, ji jam buvo gera, pavasariui dar uzteks, gal biski i mazesne puse bus bet dar panesios, musu turima plonesne nei sita striuke. O sita emiau vyresneliui, dabar jis apie 135cm, tikiuosi daaugs iki kitos ziemos biggrin.gif Beje man ji nerealiai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 01 19, 18:35)
As irgi salika pagriebiau uz 12$,pilka oversized be visokiu idomybiu,pasiemiau palaidine velvetine vasarai irgi kaina labai nudziugino ir palaidine polo collection su akmenukais rozine vasarai.
Vis apie ta tweedini palta galvojau,kaina tik 60$ bet kazko neapsisprendziu 😀

Gal galite nuorodas ideti: polo ir palaidines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 01 19, 19:35)
As irgi salika pagriebiau uz 12$,pilka oversized be visokiu idomybiu,pasiemiau palaidine velvetine vasarai irgi kaina labai nudziugino ir palaidine polo collection su akmenukais rozine vasarai.
Vis apie ta tweedini palta galvojau,kaina tik 60$ bet kazko neapsisprendziu 😀

Man tai labai grazus tas paltukas ir net kalbu nera kaip galima jo neiimti biggrin.gif Labai laukiu . . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 01 20, 08:52)
Siaip realiai graziai atrodo tie akmenukai,tik spalva sviesi man nelabai. Todel pasiemiau rozine.

drinks_cheers.gif man irgi rozine graziau, bent jau foto. As i ja ziurejau dar kai buvo akcija -40 ar -50 off ir kainavo ~ 70$, tai dabar griekas butu neimt biggrin.gif Tik man keista, kad ju neisperka greitai unsure.gif negi toki dideli kieki turi neparduotu ar cia jau visiems akmenukai nusibode hmm.gif
Atsakyti
Aš akmenuotus collection marskinelius ir nusižiurejus,bet vis dydis glumina.Vienas tik atsiliepimas,kur rašo,kad didinta...Va ir žinok,ar imt S ar XS..Nors psprastai S-M perku..graži tik balta spalva man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kieli: 21 sausio 2017 - 11:09
QUOTE(Dideja @ 2017 01 20, 15:20)
as tai vaikui siandien pukine striuke nusiunciau https://www.jcrew.co...itResults=false
tik del dydzio neisivaizduoju kaip bus...emiau 12 metu, o realiai jam tai kita ziema 10.5 metu bus  ax.gif 
gal kurios vaikas turi ir pakomentuotumet ?  smile.gif

Man sita tobula,nerealiai graziai ziurisi ant bernu tas kamufliazas wub.gif Niekaip saviskiui dydzio nepagaunu,uztat kelnes paemiau kamufliazines uz 12$ ir su suniukais bigsmile.gif
Mergaitei savo pasiemiau irgi panasia striukyte kur sidabrine su zalia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2017 01 21, 10:39)
drinks_cheers.gif man irgi rozine graziau, bent jau foto. As i ja ziurejau dar kai buvo akcija -40 ar -50 off ir kainavo ~ 70$, tai dabar griekas butu neimt  biggrin.gif Tik man keista, kad ju neisperka greitai  unsure.gif negi toki dideli kieki turi neparduotu ar cia jau visiems akmenukai nusibode  hmm.gif

Ir as ziurejausi uz tokia kaina,gerai,kad islaukiau biggrin.gif Nes dazniausiai paimu negalvodama,o cia kaip jausdama... Ir man idomu,kodel tiek daug dydziu,tikiuosi nebus kazkas blogai..As emiau XS dydi sau.

Polo
Velvetine
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ineciuxxx @ 2017 01 21, 09:46)
Man tai labai grazus tas paltukas ir net kalbu nera kaip galima jo neiimti  biggrin.gif  Labai laukiu . .  wub.gif

Koki dydi paemet?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 01 21, 12:16)
Koki dydi paemet?

8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2017 01 21, 11:41)

Neteisingai uzdaviau klausyma biggrin.gif Ar savo iprastini,ar vienu dydziu mazesni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 01 21, 12:42)
Neteisingai uzdaviau klausyma biggrin.gif Ar savo iprastini,ar vienu dydziu mazesni? 4u.gif

Emiau iprastini, nesioju M/L, paltuka turiu 8 dydi tad ir sio emiau 8 .
Vis svarsciau nes maciau lyg ir i didesne puse jis. Belieka laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kieli @ 2017 01 21, 11:07)
Aš akmenuotus collection marskinelius ir nusižiurejus,bet vis dydis glumina.Vienas tik atsiliepimas,kur rašo,kad didinta...Va ir žinok,ar imt S ar XS..Nors psprastai S-M perku..graži tik balta spalva man

As paprastai perku virsu S, tunikas ar kai noriu laisvesniu - M. Cia atsiliepimuose raso, kad didintos. Plius kai buna dydziai prasidedantys nuo xxs, tai buna tikrai didinti (is asmenines patirties) ir S buna didokas dydis. Tai paemiau XS. Nors aptemti rubai nepatinka, bet man polo norisi labiau prigludusios ax.gif O kaip bus ziuresim smile.gif
Atsakyti
sveikos,
Gal turit atsiliepimu apie tie neck sweater. Labai didintas? As dazniausiai perku S jcrew, sio pagal atsiliepimus galvoju gal xxs. Ir siaip verta imti? Aciu!

https://www.jcrew.co...e...p=60&Nsrt=0
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2017 01 21, 18:15)
sveikos,
Gal turit atsiliepimu apie tie neck sweater.  Labai didintas? As dazniausiai perku S jcrew, sio pagal atsiliepimus galvoju gal xxs. Ir siaip verta imti? Aciu!

https://www.jcrew.co...e...p=60&Nsrt=0

As devedama XS jcrew,pirkau XS sio,mazesnio tikrai nesinoretu. Fainas labai. Pardaviau del netinkamos V formos,tikejausi,kad sequin kompensuos,bet deja smile.gif Nera jis ziauriai didelis.
Atsakyti