Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(madmuazele @ 2017 01 17, 20:58)
smile.gif manija. Gal netaps ta tikraja manija, nes bankrutuoti galima. biggrin.gif As vis bandau pagyti. Sunkiai sekasi.

Pernai pavasari nusipirkau mint cocona taip staigiai kai pigiai ismete. Ne karto neuzsidejau dar.

biggrin.gif irgi gerai,gal si pavasari uzsidesit biggrin.gif 4u.gif
O as absoliuciai nieko nenoriu is jcrew apart velvetines palaidines ir dar vieno collection megztuko. Nieko grazaus mano akimis nera siuo metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 01 17, 20:58)
smile.gif manija. Gal netaps ta tikraja manija, nes bankrutuoti galima. biggrin.gif As vis bandau pagyti. Sunkiai sekasi.

Cia kaip toj reklamoj - karta paragaves negali sustot smile.gif as irgi vis zadu gydytis, bet nepavyksta ... ax.gif ypac kai nieko gero nerandu, kaip Cocainna minejo, bet kad po kurio laiko vis tiek kazkas norimo atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 01 17, 22:19)
Cia kaip toj reklamoj - karta paragaves negali sustot  smile.gif as irgi vis zadu gydytis, bet nepavyksta ...  ax.gif ypac kai nieko gero nerandu, kaip Cocainna minejo, bet kad po kurio laiko vis tiek kazkas norimo atsiranda  bigsmile.gif

Tai va va. Kai kitur pasidairai, ką siūlo ir už kiek siūlo. "Pabrowsini", ir supranti, kad reikia grįt "į Internetą" biggrin.gif
Nors va aš nesniai netyčia į Benetton ir Sisley užsukau tai visai prasisukau biggrin.gif, net atsigavau smile.gif. Ypač vilnonių megztukų gražių buvo, ryškių spalvų tokių.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 01 17, 21:08)
biggrin.gif irgi gerai,gal si pavasari uzsidesit biggrin.gif  4u.gif
O as absoliuciai nieko nenoriu is jcrew apart velvetines palaidines ir dar vieno collection megztuko. Nieko grazaus mano akimis nera siuo metu unsure.gif

Gal biggrin.gif Tik reikia batu, rankines.. biggrin.gif Kazkaip neturiu nieko prie jo priderinti. Ir kas sove man tada galvon. Siaip grazi spalva, tokia gaivi pavasariui...

As ir nieko nenuziurejusi siuo metu esu. Bandau nelysti net. Tik vat per sale truputi prisipirkau. blink.gif

O abidniausia, kad uz kai ka permokejusi esu.. Kartais nesuprasi-buna isperka greitai, o buna i sale paleidzia maza kaina...
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2017 01 17, 22:19)
Cia kaip toj reklamoj - karta paragaves negali sustot  smile.gif as irgi vis zadu gydytis, bet nepavyksta ...  ax.gif ypac kai nieko gero nerandu, kaip Cocainna minejo, bet kad po kurio laiko vis tiek kazkas norimo atsiranda  bigsmile.gif

Pamenu kai pries daugeli metu nusipirkau megztuka is jcrew, kuri labai gyre kazkurioje temoje-merinukas, su silkiniais krasteliais.. Man jis ziauriai netiko ir nepatiko.. Galvojau ir ka cia visos randa. O paskui vel pabandziau pries pora metu-jau nebepamenu koks pirmas pirkinys buvo, bet uzsikabliavau.. Ir i darba man labai tinkantys rubai. Ir dydziai atitaikyti.. Kazkaip kitur nelabai ka randu...

O i parduotuves man labai sunku eiti, matuotis negaliu pakesti.. Kazkoks kosmaras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 01 18, 13:06)
Gal biggrin.gif  Tik reikia batu, rankines..  biggrin.gif Kazkaip neturiu nieko prie jo priderinti. Ir kas sove man tada galvon. Siaip grazi spalva, tokia gaivi pavasariui...

As ir nieko nenuziurejusi siuo metu esu. Bandau nelysti net. Tik vat per sale truputi prisipirkau.  blink.gif

O abidniausia, kad uz kai ka permokejusi esu.. Kartais nesuprasi-buna isperka greitai, o buna i sale paleidzia maza kaina...

Man tas pats,dabar irgi ziuriu cocona,purple/melynos spalvos. Nezinau ar pirkti,nes tase turiu ir melyna ir violetine biggrin.gif Bet pinigu gaila,jei isivaizduociau kaip sedi 0 arba 2dydis,imciau negalvodama,o dabar bijau... unsure.gif Turiu cocono tipo maxmaros palta,sokoladini,tai gal apseisiu,nors spalvos vilioja baisiai ax.gif

Siandien dukra pagrazinau,suknes nukoviau dvi wub.gif Gal kuri irgi nores
17.99
14.99
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2017 01 16, 21:33)
Turiu fuchia spalva. Man patiko. Dydi pirkau iprasta.

Gal patarsit koki dydi imti su 86 cm krutine? iprastai nesioju XS kitu firmu, crew uzisakiau palaidine taip pat xs dydzio, bet dar tik laukiu, tad dydziu crew dar nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 01 18, 13:36)
Gal patarsit koki dydi imti su 86 cm krutine? iprastai nesioju XS kitu firmu, crew uzisakiau palaidine taip pat xs dydzio, bet dar tik laukiu, tad dydziu crew dar nezinau  ax.gif

Del dydzio nepatarsiu.. Bet mano yra 8 dydzio-per krutine apie 50 cm ir netrumpa-apie 63 cm. Ir iskirpte gilesne, tik, kad susieina bliuzele ir padorumo ribose. smile.gif
Atsakyti

Va, matot kaip. Man kaip tik dabartines kolekcijos itin grazios - ir to, ir to noriu.  :D 

Maciau ta metini kokona guglej - nerealiai grazus. Man isvis pasteliniai drabuziai graziausi ir, ko gero, labiausiai tinka. Prie tokiu spalvu labiausiai ir traukia, todel ta alyvini ir paemiau. Nors koks raudonas gal logiskiau but buve... 

Kaip tik siandien gavau skaicius. Tai kartu su tuxedo shirt is viso isejo - 209 eurai. Sakyciau, labai gera kaina kaip vilnoniam paltui.

Atsakyti
Užsimaniau šio Diamond tweed coat. Gal kas turite?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 01 15, 10:34)
Turiu 2 R dydi, visas ilgis nuo peties vidurio 84cm, rankove nuo pazasties 44,5 cm.tarp pazastu mazdaug 48 cm.

Ačiū labai 4u.gif
O kokia kaina jų skaitosi gera? Ir ar būna tų ryškių geltonų sale? wub.gif
Papildyta:
Ir gal kas nors turit Petite 2 ar 4 ar 0 dydį ir galėtų parašyt išmatavimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EnBlanc: 18 sausio 2017 - 16:13
QUOTE(Perfecta @ 2017 01 18, 15:47)
Užsimaniau šio Diamond tweed coat. Gal kas turite?

vartotojo įkelta nuotrauka

Ziuriu ir as i ji,bet atsiliepimai glumina,nors spalva tobulai grazi mano akimis,o ir kaina siandien buvo labai gera su 50%off. Metausi tarp sio ir cocono,galiausiai matyt nepirksiu palto biggrin.gif arba kaina gera pasibaigs arba dydziu nebeliks..
Instagrame daug sio grazuolio foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 18 sausio 2017 - 18:57
Sveikos,

Gal kas pakomentuos siemetinius
MAJESTY PEACOAT IN STADIUM CLOTH
Dabar kainuojq 89.99$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EOS69: 18 sausio 2017 - 19:14