Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Ilka* @ 2017 01 11, 23:16)
https://www.jcrew.co...G0046/G0046.jsp
Skaičius reiškia colius per krūtinę, tik nebepamenu, ar matuojant žmogų, ar patį rūbą, o raidė - rankovių ilgį - short, regular arba long. Mano vyras viską iš Jcrew M dydžio nešioja, yra 180 cm, 40/r tinka idealiai  4u.gif Iš MK turi 39/r, bet crew lyg neturi nelyginių dydžių.

Ačiū 4u.gif Vat kažkodėl ir taip mąsčiau, kad šauti į 40/r... Tik mano vyras auštesnis keliais cm. O gal nesunku būti kokio švarko ar paltuko rankovę pamatuoti? Nuo pažastuko ir viršaus, nes maniškis ilgarankis... Nors megztukai regular tinka, bet kad būti garantuotai...

Ale įdomi ta Baltic Sea spalva bigsmile.gif Niekaip nesusiečiau biggrin.gif Čia gal mums, lietuvaitėms, svaigstačioms/perkančioms, "po blatu" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 12 sausio 2017 - 10:01
Mergaites, gal zinot, koks cia megztukas unsure.gif 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga7: 13 sausio 2017 - 07:20
QUOTE(Smilga7 @ 2017 01 13, 08:19)
Mergaites, gal zinot, koks cia megztukas  unsure.gif  4u.gif

Man visas šitas derinys toooks gerulis, nužiūrėjau vakar išparduotuvėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 01 13, 09:33)
Man visas šitas derinys toooks gerulis, nužiūrėjau vakar išparduotuvėj thumbup.gif

Sutinku,tobulas wub.gif man apskritai šitas crew modelis vienas gražiausiu smile.gif
Gal kuri turi lace pant? Kokie atsiliepimai?
Pasikartosiu,gal kuri pirko jcrew bačiukus vaikiškus ir pasidalintu atsiliepimais ar atitinka size chart ar europinius dydŽius? smile.gif
Atsakyti
Kuri turite Factory Long belted puffer jacket kaip dydis jo? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
zinau, kad buvo labai daug perkaciu, tad gal galesite pasidalinti. Noriu pirkti STADIUM-CLOTH COCOON palta ir jeigu galite, parasykite 0 arba 2 dydzio ismatavimus 4u.gif
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row2
Atsakyti
Mergaitės, o jums sale skyrelyje neužstrigę prekių vnt ties 1152? Man antra diena nesikeičia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2017 01 13, 12:11)
Mergaitės, o jums sale skyrelyje neužstrigę prekių vnt ties 1152? Man antra diena nesikeičia  unsure.gif

Pas mane tas pats.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 01 13, 12:27)
Pas mane tas pats.

4u.gif jau supratau. Lapų skaičius pasikeičia, o vnt kažkodėl ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2017 01 13, 13:24)
4u.gif jau supratau. Lapų skaičius pasikeičia, o vnt kažkodėl ne  smile.gif

Man ir puslapiu tiek pat. Ir papildymo nematyti..
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 01 13, 14:11)
Man ir puslapiu tiek pat. Ir papildymo nematyti..

Ir man nematyti, bet per nuorodas visko ko norėjau-papildymas, nors šiaip nerodo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 01 13, 11:36)
Kuri turite Factory Long belted puffer jacket kaip dydis jo?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atitinka dydis, tiks ilgarankems.
Atsakyti