Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Sveikos, ar užtenka 0 dydžio šios palaidinės jeigu nešioju S dydį ?
Atsakyti
Gal kas gali sio palto 4 dydzio ismatavimus parasyti?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 05 sausio 2017 - 14:01
Sveikos,
gal patarsit del sio palto "Wintress belted puffer coat" https://www.jcrew.co...B5123/B5123.jsp
, ar vertas demesio? Gal kas turit? Nesioju tarp S-M, is jcrew turiu tik viena drabuzi sijona 4dydzio, tai reiktu ir del dydzio konsultacijos.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2017 01 04, 23:54)
Nedidinta ji smile.gif Jos modelis kiek swingy, kaip ir rašo puslapyje, tai ties klubais yra daugiau vietos. Bet iš pečių, rankovių jaučiasi, kad dydis yra toks, koks yra. Nebent viršutinė dalis labai smulki, tada galima galvoti apie mažesnį dydį. O šiaip nerealus paltas  wub.gif

ar gali dar nukainuoti, gal kas is patirties zino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2017 01 05, 01:54)
Nedidinta ji smile.gif Jos modelis kiek swingy, kaip ir rašo puslapyje, tai ties klubais yra daugiau vietos. Bet iš pečių, rankovių jaučiasi, kad dydis yra toks, koks yra. Nebent viršutinė dalis labai smulki, tada galima galvoti apie mažesnį dydį. O šiaip nerealus paltas  wub.gif

4u.gif
Tai va, kad viršus smulkus, apačią dėviu 2d. viršų crew 0 d. Tai gaudžiau 00 dydi, nes noriu kuo aptemptesmės, labai bijau maišo. Kokia pas Jus spalva? Aš gaudžiau electric red, bet šiadien įmetė praktiškesnę sandstone, tai čiupau pastrąją, tik nlb randu vaizų google su šia spalva, gal nepopuliari buvo , ar negraži hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 06, 15:58)
ar gali dar nukainuoti, gal kas  is patirties zino ax.gif

Tai, kad dabar, skaitau, labai gera kaina po nuolaidos: 155$ 168$ 174$ priklausomai nuo spalvos, ir tai labai sunku pagaut, nes dydžiai per keliolika min dinginėja.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 01 06, 14:20)
Tai, kad dabar, skaitau, labai gera kaina po nuolaidos: 155$ 168$ 174$ priklausomai nuo spalvos, ir tai labai sunku pagaut, nes dydžiai per keliolika min dinginėja.

tai kap visada, pigiausio spalva visai nelimpa verysad.gif tai zodziu nelaukti o gaudyti dabar
Papildyta:
QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 06, 14:52)
tai kap visada, pigiausio spalva visai nelimpa verysad.gif tai zodziu nelaukti o gaudyti dabar

jei Majesty peacoat in stadium cloth turiu 6, tai ir si 6 imti, ne mazesni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 01 06, 13:58)
4u.gif
Tai va, kad viršus smulkus, apačią dėviu 2d. viršų crew 0 d.  Tai gaudžiau 00 dydi, nes noriu kuo aptemptesmės, labai bijau maišo. Kokia pas Jus spalva? Aš gaudžiau  electric red, bet šiadien įmetė praktiškesnę sandstone, tai čiupau pastrąją, tik nlb randu vaizų google su šia spalva, gal nepopuliari buvo , ar negraži  hmm.gif

Electric red mano wub.gif bet ir sandstone turėtų būti graži. Šitas paltas iš esmės nėra aptemptas, jis šiek tiek A formos. Labiausiai prigludęs yra lady day coat modelis.

QUOTE(***Natalija*** @ 2017 01 06, 14:58)
Papildyta:
jei Majesty peacoat in stadium cloth turiu 6, tai ir si 6 imti, ne mazesni unsure.gif

Kaina dabar gera su off. Aš daugumą viršutinių rūbų iš jcrew perku 6-8, jei yra - tall, mano paltas 8T dydžio.
Atsakyti
[quote=Ilka*,2017 01 06, 17:22]
Electric red mano wub.gif

wub.gif Aš dar ties raudonu su baltais langais meditavau, buvo įmetę 4u.gif
O šiltas jis?
Pirma užsisakiau, o paskui šimtas vienas klausimas iškyla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 06 sausio 2017 - 15:36
Normalaus šiltumo, vaikščiojau su juo kol šitie šalčiai neužėjo. Stadium cloth - šilčiausias jcrew audinys, bet kai tikrai šalta, man su bet kuo šalta. Dabar tai tik factory pufferis gelbsti smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galite patarti, ar 6 dydis butu geras su 100 per dubce 4u.gif

https://factory.jcre...itResults=false
Atsakyti
Ir dar labai domina sis sijonuka 4u.gif

https://factory.jcre...itResults=false

Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif wub.gif
Atsakyti