Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Mergaites, gal kuri pakomentuosit sio paltuko dydis. Ziuriu 13-metei. Ugis 165 cm. bet rankos netrumpos 62cm. Gal kuri turit 16 dydi ir galit ismatuoti 4u.gif
https://factory.jcre...u...e&hash=row4
Atsakyti
QUOTE(Korliuxxx @ 2016 12 15, 11:09)
Mergaites, gal kuri pakomentuosit sio paltuko dydis. Ziuriu 13-metei. Ugis 165 cm. bet rankos netrumpos 62cm. Gal kuri turit 16 dydi ir galit ismatuoti  4u.gif
https://factory.jcre...u...e&hash=row4

man atrodo, kad pas mus 16 kabo, grįžus pažiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 12 14, 21:18)
Atsakysiu  smile.gif
Tikrai megztukas kandziojasi,bet man nelepiai siuo klausymu tai nemaiso. Spalvos zymiai kitokios nei rodo mano pc. Niuresnes,tamsesnes,zydra spalva ne zydra o mano akimis melynai zalia,purvina. Emiau S dydi,ilgis tikrai patenkinamas,su XS manau neissiversciau del ilgio.
Siaip,buciau zymiai laimingesne del ryskesniu spalvu buvimo,bet tikrai devesiu nes isskirtinis prie tamsiai melynu dzinsiuku atrodo labai gerai wub.gif

Aš dar jo negavau, kažkur dėžė pasiklydo su laukiamiausiu sezono megztiniu biggrin.gif Būtų įdomu pamatyti kaip realiai atrodo bigsmile.gif aš ir S ėmiau, tai įtariu man bambos nedengs unsure.gif Aš iš naujesnių tai tik populiarų Gayle megztuką gavau. Patenkinta juo, stilingas toks, priderint įvairiai galima. Tik rankovių ir paties ilgio ilgesnio kiek norėtųsi, pats iš savęs tai didintas pasirodė kažkiek.

Iš naujų laukiu šios. Pirkau vos pamačiusi, nes labai nereali man atrodė, bet jau kai toookie komentarai pasipylė, tai net baisu ką aš čia gausiu per nesąmonę unsure.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2016 12 15, 11:35)
man atrodo, kad pas mus 16 kabo, grįžus pažiūrėsiu  4u.gif

Pas mane, pasirodo, 14 dydis ax.gif . Rankovės ilgis nuo peties 61 cm, ilgis nugaroje 81 cm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 12 15, 16:40)
Aš dar jo negavau, kažkur dėžė pasiklydo su laukiamiausiu sezono megztiniu biggrin.gif  Būtų įdomu pamatyti kaip realiai atrodo bigsmile.gif  aš ir S ėmiau, tai įtariu man bambos nedengs unsure.gif  Aš iš naujesnių tai tik populiarų Gayle megztuką gavau. Patenkinta juo, stilingas toks, priderint įvairiai galima. Tik rankovių ir paties ilgio ilgesnio kiek norėtųsi, pats iš savęs tai didintas pasirodė kažkiek.

Iš naujų laukiu šios. Pirkau vos pamačiusi, nes labai nereali man atrodė, bet jau kai toookie komentarai pasipylė, tai net baisu ką aš čia gausiu per nesąmonę unsure.gif  blink.gif  biggrin.gif

Siandien pravedinau colorblock,nu dar labiau patiko jis man,aisku,jei oda labai bijo "kandziojimosi" tai bus beda,bet man super,tikrai pateisino visus lukescius wub.gif

Palaidinuke ir as sia norejau pagriebti,nu labai ji man patiko,galvojau ypac vasara,prie baltu dzinsu,ir smailianosiu,grynai jcrew'iskas stiliukas wub.gif bet atsiliepimai suglumino biggrin.gif Pakomentuok kai gausi mirksiukas.gif

Mano is labai laukiamu raudonas pompom sweater,jis man toks ziemiskas ir dar sita grazuoli,tikiuosi jcrew atsius uzsakyma ax.gif Ir dar du turiu labai,labai norimus,tai bandysiu gaudyti viena,o kitam laukti nuolaidos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 15 gruodžio 2016 - 19:21
Man kažkaip šį sezoną nesinori pirkti žiemiškų dalykų, labai daug gražių megztukų turiu iš anksčiau, tai labiau akts krypsta į sukneles smile.gif Šiandien pasiėmiau šitą https://www.jcrew.co...F5830/F5830.jsp Patiko kokybė, medžiaga ir ilgis wub.gif Tik nelabai patiko sukirpimas arba gal tiesiog dydžio mažesnio reikėjo, nes ties liemeniu labai daug erdvės, o pusiau susiūtos, pusiau paleistos klostės platina klubus. Pasiturėsiu iki pavasario ir jei nepersigalvosiu, išardysiu klostes iki viršaus ir siaurinsiu liemenį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2016 12 15, 19:31)
Pas mane, pasirodo, 14 dydis  ax.gif . Rankovės ilgis nuo peties 61 cm, ilgis nugaroje 81 cm.  4u.gif

Ačiū už pagalbą! smile.gif
Atsakyti
Gavau šią wub.gif kaina aukštoka net su nuolaida, bet verta kiekvieno cento wub.gif

Medžiaga tokia standesnė, neskysta. Su 89-90 krūtine ėmiau 4 regular dydį. Tik nešiu siuvėjai trumpinti, nes man su 155 ūgiu ilgoka ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pakomentuokite dydžius, jeigu kas turite Cherry tippi ir popover 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 12 16, 22:59)
Gavau šią  wub.gif kaina aukštoka net su nuolaida, bet verta kiekvieno cento  wub.gif

Medžiaga tokia standesnė, neskysta. Su 89-90 krūtine ėmiau 4 regular dydį. Tik nešiu siuvėjai trumpinti, nes man su 155 ūgiu ilgoka  ax.gif

Pasirodykit, labai graži wub.gif Irgi žiūrėjau į ją, bet gerai, kad neėmiau, kaip suprantu su 183 cm liemuo būtų kažkur po krūtine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2016 12 17, 19:34)
Pakomentuokite dydžius, jeigu kas turite Cherry tippi ir popover  4u.gif

Turiu popover, sakyciau i didesne puse
Atsakyti
Sveikos,
kaip valote ar plaunate svarkus, kuriu parasyta sausas valymas?

jei drungname vandeny isplauciau, gal nieko neatsitiktu, grezimo nedayrciau ...
Atsakyti