Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Merginos gal turite sito paltuko nuoroda 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 11 26, 13:05)
Pakomentuosiu kelis rūbelius  smile.gif

COLLECTION LACE-UP BACK SUEDE TOP  wub.gif

Nors rašo true to size, bet tikrai dydžiu mažinta, džiaugiuosi kad surizikavau ir paėmiau 6 dydį, nors įprastai dėviu 2-4. Labai kokybiška! Norėčiau dar ir rožinės tokios  ax.gif

labai graži palaidinė wub.gif wub.gif wub.gif po kiek pirkote ją ?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2016 11 28, 01:17)
labai graži palaidinė wub.gif  wub.gif  wub.gif  po kiek pirkote ją ?? bigsmile.gif

39,99$ - 30 proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 11 28, 08:11)
39,99$ - 30 proc  4u.gif

Mamma mia, kokia kaina!!!! Aš ją matydavau gal po $100+ blink.gif
Atsakyti
O as stai ka nusipirkau:

grazuoli kasmyra (apie kuri cia temoj klausinejau) , jis gal mazintas kazkiek , nes pirkau M dydi ir jis toks graziai laisvas smile.gif

ir dar j.crew factory sijonuka, irgi ne mano dydis biggrin.gif bet pasilikau, pakrenta ant klubu, tai ilgis geriau atrodo smile.gif

zodziu, kai as db tokia itin per plona, tai sitie rubai man visai graziai ziurisi, priduoda apimties biggrin.gif tongue.gif

vakar buvau uzsidejusi juos kartu , buvau labai ryski biggrin.gif paziurejau prie to sijono ir pilkos spalvos (tokios kaip ta apatine sijono juosta) kasmyras kartu graziai ziurisi, ir juodas kasmyras grazu...taigi dziaugiuosi pirkiniais smile.gif

aj, dar ir toki tipiuka nusipirkau, labai dailus, na, man , kai nuolat salta, tai lauks siltesnio pavasario/vasaros, kol galesiu pranesiot smile.gif

realiai jis dar grazesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 lapkričio 2016 - 08:05
QUOTE(troliuke @ 2016 11 27, 20:25)
Merginos gal turite sito paltuko nuoroda  4u.gif

Turetu buti sita, jeigu dar neradote 4u.gif

https://factory.jcre...XDFpjv3vG9Z2TYA
Atsakyti
Dideja, labai smagus pirkiniai 4u.gif pavydziu lieknumo smile.gif

Nezinau ar buvo apkalbeta, bet ir as gavau maisiuka nebrangiu lobiu smile.gif

Labai patiko sios maikutes. Standaus trikotazo ir normalaus ilgio. Ilgai ieskojau tokio tipo, bet kiek matavausi visos buvo nesamoningo ilgio. Sias pasilikau dvi sau ir viena M dydzio parduodu

Sita pasiliksiu, visai smagus. Nezinau ar vertas tu 20keliu euru, bet patinko tokio tipo rubai.

ir Faux-leather scalloped trim tank top. Visai smagus, tik tas navy labiau i pilkuma
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 11 24, 14:56)
Ko atsidarius? Siuntos išpakavus? Geras, aš vos ne auto lupu iš maišų kai pasiimu  biggrin.gif

Ispakuoti ir as ispakuoju bet nesimatuoju biggrin.gif Nes daznai bunu pasidaziusi,neispurvinus rubu nemoku nusirengti blink.gif biggrin.gif Nera didele iskirpte,man kelis cm raktikaulio matosi.. 4u.gif Pilkas su roziniu tiuliu,bombinis wub.gif

Labai grazi palaidine verstos odytes 4u.gif ,o kai tokia kaina...As irgi maciau nemazesne negu 100$ kaina.. unsure.gif

Gal kas gavo gayle ir ta spalvotaji?Pasidalinkit ispudziais mirksiukas.gif
Man sitas grazuolis tobulas,bet va kaina unsure.gif
https://www.jcrew.co...F8221/F8221.jsp

As gavau Cable crewneck sweater with ruffle sleeves
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0
Grazi zydra spalva,labai. Kiek gan skystokas,ne standus.Jei nupigins dar labiau,noreciau isbandyt jcrew siuloma chaki spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 30 lapkričio 2016 - 12:14
QUOTE(jolipa @ 2016 11 29, 09:51)
Turetu buti sita, jeigu dar neradote  4u.gif

https://factory.jcre...XDFpjv3vG9Z2TYA

Aciu Labai 4u.gif

Gal teko pastebeti, a imeta sita paltuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2016 11 30, 20:44)
Gal teko pastebeti, a imeta sita paltuka?  ax.gif

Labai seniai ji bemaciau imesta.
Atsakyti
[quote=Cocainna,2016 11 30, 14:03]
Ispakuoti ir as ispakuoju bet nesimatuoju biggrin.gif Nes daznai bunu pasidaziusi,neispurvinus rubu nemoku nusirengti blink.gif biggrin.gif Nera didele iskirpte,man kelis cm raktikaulio matosi.. 4u.gif Pilkas su roziniu tiuliu,bombinis wub.gif

Pagaliau pati gavau TULLE-HEM TOP, tikrai labai failnuoliška bliuskyte/džempas, man su ~162 cm pats tas ilgis, aukštesnėms bus trumpoka. Kažkaip neatkreipau dėmesio, kad pas pilką rožinis tiulis, maniau baltas ar tai kreminis, bet jei rusvas, jau noriu pavasariui pilko, prie šviesių kelnių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 12 05, 10:52)
Pagaliau pati gavau TULLE-HEM TOP, tikrai labai failnuoliška bliuskyte/džempas, man su ~162 cm pats tas ilgis, aukštesnėms bus trumpoka. Kažkaip neatkreipau dėmesio, kad pas pilką rožinis tiulis, maniau baltas ar tai kreminis, bet jei rusvas, jau noriu pavasariui pilko, prie šviesių kelnių  wub.gif

Pas mane S dydis,tikrai ir XS butu geras,aptemptesnis virsus butu tik,o ir su 164cm ugiu labai geras ilgis.. Pati turiu abi spalvas,tai pas pilka i ruzavuma,labai grazus tiulis,bet man noretusi jo daugiau ir ilgesnio biggrin.gif
Atsakyti