Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Melajja @ 2016 11 23, 15:12)
Šio dar niekas negavot? https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp
Užsisakiau, bet kažkaip daug į jį vilčių nededu, ir bijau, kad kalko iškiprtė nebūtu gili, iš foto po laiko pažiūrėjus gili atrodo.

Bent as nematau kas ten 4u.gif meta i pagrindini psl
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 23, 18:35)
Bent as nematau kas ten 4u.gif meta i pagrindini psl

Tulle-hem top smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 11 23, 15:27)
as  vis  galvojau  ar  juos  skalbti  -  baisu,  kad  akmenukai  nenulakstytu.  kaip  suprantu  po  skalbimo nenukentejo? smile.gif

Aš neskalbiau, aš vietoj lyginimo kišau į džiovyklę ant garų programos, kad išsilygintų
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 11 23, 16:42)
Tulle-hem top  smile.gif

Turiu bet dar nebuvau atidarius tai pakomentuoti negaliu,ryt po darbu pasistengsiu parasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 23, 21:17)
Aš neskalbiau, aš vietoj lyginimo kišau į džiovyklę ant garų programos, kad išsilygintų

Supratau- o gal kas jau skalbe?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 11 23, 22:31)
Supratau- o gal kas jau skalbe?

Man atrodo kad juos rankytemis geriausia skalbti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 11 24, 08:50)
Man atrodo kad juos rankytemis geriausia skalbti  rolleyes.gif

taip ir darysiu, brt butu geriau, kad jau kas butu isbandes smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 23, 22:53)
Turiu bet dar nebuvau atidarius tai pakomentuoti negaliu,ryt po darbu pasistengsiu parasyt mirksiukas.gif

Ko atsidarius? Siuntos išpakavus? Geras, aš vos ne auto lupu iš maišų kai pasiimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 24 lapkričio 2016 - 14:56
Sveikos,
merginos, gal pamenat kokia kaina geriausiai pernai buvo City coat, kol dar buvo dydziu ir spalvu biggrin.gif aciu
Atsakyti
Pakomentuosiu kelis rūbelius smile.gif

COLLECTION LACE-UP BACK SUEDE TOP wub.gif

Nors rašo true to size, bet tikrai dydžiu mažinta, džiaugiuosi kad surizikavau ir paėmiau 6 dydį, nors įprastai dėviu 2-4. Labai kokybiška! Norėčiau dar ir rožinės tokios ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Double pleated midi skirt

Pagal mane atitinka dydį, ėmiau įprastą petite 6. Labai geras MIDI ilgis, vos žemiau kelių smile.gif

https://www.jcrew.com/p/F5459

Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 11 26, 14:05)
Pakomentuosiu kelis rūbelius  smile.gif

COLLECTION LACE-UP BACK SUEDE TOP  wub.gif

Nors rašo true to size, bet tikrai dydžiu mažinta, džiaugiuosi kad surizikavau ir paėmiau 6 dydį, nors įprastai dėviu 2-4. Labai kokybiška! Norėčiau dar ir rožinės tokios  ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Double pleated midi skirt

Pagal mane atitinka dydį, ėmiau įprastą petite 6. Labai geras MIDI ilgis, vos žemiau kelių  smile.gif

https://www.jcrew.com/p/F5459

Krista, graži palaidinė ;). Aš turiu tokią rožinę, tikrai labai kokybiško, minkštutėlio zomšo. Kabo spintoj nauja, nes vis abejoju ar ta pudrinė rožinė spalva man tinka smile.gif Bet su dydžiais tai mistika tikra... Rizikavau imti 00 dydį ir man, vilkinčiai jcrew marškinių 2 dydį, tiko idealiai 4u.gif maniau iki Jūsų posto, kad tikrai didinta biggrin.gif .

P.s: beje, bitiniai marškiniai tikrai mažinti. Gavau 4 dydį ir tiko idealiai. Visų kitų nešioju antruką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 27 lapkričio 2016 - 12:22
QUOTE(Chloja @ 2016 11 27, 12:18)
Krista, graži palaidinė ;). Aš turiu tokią rožinę, tikrai labai kokybiško, minkštutėlio zomšo. Kabo spintoj nauja, nes vis abejoju ar ta pudrinė rožinė spalva man tinka smile.gif Bet su dydžiais tai mistika tikra... Rizikavau imti 00 dydį ir man, vilkinčiai jcrew marškinių 2 dydį, tiko idealiai 4u.gif maniau iki Jūsų posto, kad tikrai didinta biggrin.gif .

Nieko keisto, spalvos skiriasi, tai ir dydžiai tuo pačiu biggrin.gif tik Jcrew taip moka huh.gif umn.gif
Atsakyti