Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(braskee84 @ 2016 11 22, 10:52)
Merginos, kokio dyzdio reiktu bitiniu marskineliu, jei krutine 85, liemuo 63?  unsure.gif  4u.gif

mano krūtinė 83, pečiai siauri, rankos kūdos, tai 0 dydis laisvokas.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 22, 19:08)
mano krūtinė 83, pečiai siauri, rankos kūdos, tai 0 dydis laisvokas.

o tie bitiniai tikrai faini? ar čia tiesiog ažiotažas, kaip su ta suknele buvo dryžuota? tiek visoms reikėjo, o poto, kad pasipylė išparduotuvė ir čiut ne puse kainos neima ....pasakykit kas teisybę smile.gif ??
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 11 22, 18:23)
o tie bitiniai tikrai faini? ar čia tiesiog ažiotažas, kaip su ta suknele buvo dryžuota?  tiek visoms reikėjo, o poto, kad pasipylė išparduotuvė  ir  čiut ne puse kainos neima ....pasakykit kas teisybę smile.gif ??

man tai faini, audinys toks tvirtesnis, spalva melyna grazi. As nesu didele marskiniu megeja, bet sitie labai patinka, tik kad, kiek platoki, kai peciai platus, tai man reikejo didesniu dydziu.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 22, 15:01)

Dideja,gal gali S dydzio ilgi parasyt? ax.gif

matuojant nuo peties prie apykles ~ 57 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 11 22, 17:23)
o tie bitiniai tikrai faini? ar čia tiesiog ažiotažas, kaip su ta suknele buvo dryžuota?  tiek visoms reikėjo, o poto, kad pasipylė išparduotuvė   ir  čiut ne puse kainos neima ....pasakykit kas teisybę smile.gif ??

Suknelė dryžuota su parauktom rankovėm tai man labai patinka wub.gif
O su šitais bitiniais tai įdomiai. Aš mėgstu marškinius, bet šitų priežiūra bijau, kad bus ne mano kantrybei biggrin.gif jau dabar juos reiktų išlygint prieš nešiojant ir man silpna daros pagalvojus apie tas bites biggrin.gif reik gal į džiovyklę garų programai įkišt, gal nereiks lygint unsure.gif
O šiaip dailūs, bitės priduoda žavesio wub.gif tik dar tas dydis ne toks, kokio norėčiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 22 lapkričio 2016 - 19:29
QUOTE(Carlin @ 2016 11 22, 20:29)
Suknelė dryžuota su parauktom rankovėm tai man labai patinka  wub.gif
O su šitais bitiniais tai įdomiai. Aš mėgstu marškinius, bet šitų priežiūra bijau, kad bus ne mano kantrybei biggrin.gif jau dabar juos reiktų išlygint prieš nešiojant ir man silpna daros pagalvojus apie tas bites biggrin.gif reik gal į džiovyklę garų programai įkišt, gal nereiks lygint  unsure.gif
O šiaip dailūs, bitės priduoda žavesio  wub.gif tik dar tas dydis ne toks, kokio norėčiau  unsure.gif

Va va. Aš apie tai tik ir tegalvoju juos matant biggrin.gif Jau AT meztuką su "prabangiaisiais kristalais" turiu, tos pačios mintys aplanko.

Galėtų tie papuošimai būt nuimami. Bet tada turbūt kaina būtų triguba biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 22, 20:29)
Suknelė dryžuota su parauktom rankovėm tai man labai patinka  wub.gif

... ir aš šia suknele begalo patenkinta. Ypač tiko šią lietuvišką vasarą. Smagi, puikiai skalbiasi. Ir pasiderint tiek prie kedukų, tiek prie louferių tiek prie basučių.... Ir nenuobodus modelis, kitokia.
...nžn, išparduotuvėj g sakyt dykai ją atiduoda, kas telpat, čiupkit, tikrai faina.
p.s. gruodį g.b. ir šaltoka su ja tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 11 22, 18:06)
matuojant nuo peties prie apykles ~ 57 cm smile.gif

Aciuuu 4u.gif
Atsakyti
Tesiant suknutes dryzuotosios tema, tai ji parduodama, nes pasilikau kita jos spalvini varianta (undyed navy spalvyte), kadangi uz puse kainos jos niekam nereikia biggrin.gif tai lauksiu siltu oru ir nesiosiu abi ;) nes tikrai labai daili ir puikiai derinama wub.gif tiesa visus rubelius su karoliukais ir pan. puikiai islyginu karstais garais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilmin @ 2016 11 23, 10:54)
tiesa visus rubelius su karoliukais ir pan. puikiai islyginu karstais garais  ax.gif

aš tai vakar pasiskundus čia, kad reikia bitinius marškinius išsilyginti, visgi įmečiau juos į džiovyklę ir paleidau garų programą. Ir nieko jiems neatsitiko, išsitraukiau dailiai pasilyginusius yahoo.gif
Atsakyti
Šio dar niekas negavot? https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp
Užsisakiau, bet kažkaip daug į jį vilčių nededu, ir bijau, kad kalko iškiprtė nebūtu gili, iš foto po laiko pažiūrėjus gili atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 23 lapkričio 2016 - 15:15
QUOTE(Carlin @ 2016 11 23, 14:24)
aš tai vakar pasiskundus čia, kad reikia bitinius marškinius išsilyginti, visgi įmečiau juos į džiovyklę ir paleidau garų programą. Ir nieko jiems neatsitiko, išsitraukiau dailiai pasilyginusius  yahoo.gif

as vis galvojau ar juos skalbti - baisu, kad akmenukai nenulakstytu. kaip suprantu po skalbimo nenukentejo? smile.gif
Atsakyti