Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Merginos, kokio dyzdio reiktu bitiniu marskineliu, jei krutine 85, liemuo 63? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 11 22, 10:05)
Merginos, o kaip Holly sweater? ar labai trumpas, ar smagus, atsiliepimuose raso, kad mazintas, ar tikrai? 4u.gif tokia grazi man viena spalva wub.gif

As irgi medituoju ties juo. Noriu multi wub.gif Manau nera mazintas,bet trumpas,imsiu jauciu savo dydi EU,t.y. S..

Jazau,jazau blink.gif biggrin.gif
Naujienos wub.gif
Velvet cami
[B][/B]
Ribbed with sparkly
Sequin
pompom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 22 lapkričio 2016 - 11:16
QUOTE(braskee84 @ 2016 11 22, 10:52)
Merginos, kokio dyzdio reiktu bitiniu marskineliu, jei krutine 85, liemuo 63?  unsure.gif  4u.gif

Manyciau 2 4u.gif
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 22, 11:01)
As irgi medituoju ties juo. Noriu multi wub.gif Manau nera mazintas,bet trumpas,imsiu jauciu savo dydi EU,t.y. S..

Jazau,jazau blink.gif  biggrin.gif
Naujienos  wub.gif
Velvet cami
[B][/B]
Ribbed with sparkly
Sequin
pompom

man irgi tiek graziu naujienu, o dar ta nuolaida papildoma. Taip visko norisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 11 22, 11:05)
Merginos, o kaip Holly sweater? ar labai trumpas, ar smagus, atsiliepimuose raso, kad mazintas, ar tikrai? 4u.gif tokia grazi man viena spalva wub.gif

Jis nemažintas, bet ir ne toks boxy, kaip nemažai jcrew megztuku pastaruoju metu. Reikia imti savo dydį, nebent jei nešiojat tarp dydžių, tada didesnį. Turiu tamsiai mėlyną, labai gražus smile.gif Nėra labai trumpas, bet saviškį planuoju kiek pailginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 11 22, 11:21)
Manyciau 2 4u.gif

man irgi tiek graziu naujienu, o dar ta nuolaida papildoma. Taip visko norisi unsure.gif

drinks_cheers.gif
man to colorblock nepagavo,nezinau,nesusirenka pas Taure,ar kas.. dabar free ir ner jo,o taip norejau..
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2016 11 22, 11:29)
Jis nemažintas, bet ir ne toks boxy, kaip nemažai jcrew megztuku pastaruoju metu. Reikia imti savo dydį, nebent jei nešiojat tarp dydžių, tada didesnį. Turiu tamsiai mėlyną, labai gražus smile.gif Nėra labai trumpas, bet saviškį planuoju kiek pailginti smile.gif

Labai aciu uz atsiliepima,tikrai padejot apsispresti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Girl.,2016 11 22, 11:21]
Manyciau 2 4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 11 22, 11:05)

As turiu ji smile.gif kazkada rodziausi, bet idedu dar karta mirksiukas.gif
Paprastai deviu megztukus XS-S d, sio turiu S, ugis mano 172 cm. Su marskinukais pats tas, nors nesiojau ir be ju smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

o as turiu klausima, gal kuri pasakysite pavadinima ar idesite nuoroda sio j.crew kasmyrinio megztuko su 3/4 rankovemis 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 22 lapkričio 2016 - 13:51
Gal sitas?
https://www.jcrew.com/p/33981 labai panasus.. 4u.gif

Dideja,gal gali S dydzio ilgi parasyt? ax.gif

Ir atsimenu Tippi turtleneck kazkas jau turi,koki geriau imti su 89cm krutine ir 164cm ugiu?XS ar S?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 22 lapkričio 2016 - 14:27
Jcrew bandeau cachmere sweater

gerai, kad priminėt man apie jį, visai nusipirkčiau dar, savo sunešiojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 22 lapkričio 2016 - 14:09
Dideja, cashmere bateau sweater wub.gif https://www.jcrew.co...in-stripe/96677
Atsakyti
Aciu uz pagalba, merginos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 22, 15:01)

Dideja,gal gali S dydzio ilgi parasyt? ax.gif

ok, grizusi vakare pamatuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 22, 14:01)

Ir atsimenu Tippi turtleneck kazkas jau turi,koki geriau imti su 89cm krutine ir 164cm ugiu?XS ar S?

Pas mane ~92 cm-turiu ir S ir M. Ugis toks pat.
Ne namie sia savaite, tai negaliu pamatuoti.. Nes gavau is naujos kolekcijos, bet net nepasimatavau..

Ir nuolaida gera, ir tiek visko... Kad neatrenku ko noriu ir nesiunciu uzsakymo... biggrin.gif Jauciu nenusipirksiu nieko.
Atsakyti