Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Karickike @ 2016 10 13, 14:10)
Labuka, kaip tik antradienį gavau šį paltuką, labai labai fainas  wub.gif  Iš Factory turiu pora švarkų, jie yra 4 dydžio, ir šį paltuką ėmiau 4 dydį regular, tinka puikiai. Mano išmatavimai yra 86-70-96, ūgis 177cm, tikiuosi pagelbėjau truputį  smile.gif

4u.gif 4u.gif

Kokią spalvą pirkote ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 13, 14:26)
4u.gif  4u.gif

Kokią spalvą pirkote ?  ax.gif

Tą rusvą 4u.gif
Atsakyti
[quote=upyte12,2016 10 13, 12:48]
[quote=mimsy,2016 10 13, 10:17]
Ziuriu sutampa mums nuomones, man jis irgi ne smile.gif

O as galiu pagirti siuos du megztinius wub.gif Labai silti, jaukus, jei dar papildys, tikrai verta pagaudyt bigsmile.gif
user posted image

Gal galima nuoroda? Dėkoju
[/quote]

https://www.jcrew.co...E5031/E5031.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 13 spalio 2016 - 15:04
QUOTE(Karickike @ 2016 10 13, 15:02)
Tą rusvą  4u.gif

O kokia jo kaina gera?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2016 10 13, 16:44)
O kokia jo kaina gera?

GERA, ta turbut su 40 off koduku rolleyes.gif
As nusiunciau dabar, kai 30 off yra.
Pagal Lt kainas, ji tikrai gera.
Dar svarbu , kad dydi buciau pataikiusi.

Nebenoriu nieko pardavinet unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2016 10 13, 14:10)
Labuka, kaip tik antradienį gavau šį paltuką, labai labai fainas  wub.gif  Iš Factory turiu pora švarkų, jie yra 4 dydžio, ir šį paltuką ėmiau 4 dydį regular, tinka puikiai. Mano išmatavimai yra 86-70-96, ūgis 177cm, tikiuosi pagelbėjau truputį  smile.gif

O sakykit rankiviù ilgis jums geras? As irgi auksta, dar aukstesne siek tiek nei jus ir bijau, kad rankoves nebutu trumpos. Nors mano rankos nera labai ilgos. Gal galetumete rankoves vidine siule pamatuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2016 10 13, 10:17)
Ziuriu sutampa mums nuomones, man jis irgi ne  smile.gif

O as galiu pagirti siuos du megztinius  wub.gif Labai silti, jaukus, jei dar papildys, tikrai verta pagaudyt  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

tas pilkas fainas wub.gif riozinis irgi mielas, bet as su kaklais nemegstu, jie mane smaugia/grauzia rolleyes.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2016 10 13, 10:37)
Merginos, manau, kad ne viena turit toki paltuka
https://factory.jcre...name=hthr-stone

Kelnes Factory nesioju 6 dydi. Virsu turiu tik tipius ar bliuskas vasarai , tai S ar net XS, kai daug kas didinta pas juos.
Pasimeciau kokio reiktu  ax.gif
Ar 6 pakaktu ar imt 8 ?
LT nesioju 36 dabar daugiausia.  ax.gif

pirkau toki pernai ne sau (idomu dabar tokie patys ar ne? hmm.gif ), tai su 100cm per krutine man rodos 10 dydis tiko (reiktu pasiknisti uzsakymuose gal dar rasciau). Irgi rusvos spalvos. Siaip visai fainas, bet jis labai plonas. Plonesnis uz kokona. Man jau su kokonu dabar salta unsure.gif Tai sita factory uzsideciau turbut tik velyva pavasari/ankstyva rudeni...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 13, 21:21)
drinks_cheers.gif 

tas pilkas fainas  wub.gif riozinis irgi mielas, bet as su kaklais nemegstu, jie mane smaugia/grauzia  rolleyes.gif

pirkau toki pernai ne sau (idomu dabar tokie patys ar ne?  hmm.gif ), tai su 100cm per krutine man rodos 10 dydis tiko (reiktu pasiknisti uzsakymuose gal dar rasciau). Irgi rusvos spalvos. Siaip visai fainas, bet jis labai plonas. Plonesnis uz kokona. Man jau su kokonu dabar salta  unsure.gif Tai sita factory uzsideciau turbut tik velyva pavasari/ankstyva rudeni...

As golfu visokiu irgi nekenciu, niekad nenesioju, bet kaip nekeista sis megztinis prilipo, nes kaklas visai neaptemptas man, niekur nespaudzia ir negriauzia bigsmile.gif

Su kokonu visa ziema isvaiksciojau, nors siaip man visad salta buna, bet su siuo paltu kazkaip ne, jei dar vaika su rogutem patempt reikia, tai ir sukaist speju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 10 13, 17:23)
O sakykit rankiviù ilgis jums geras? As irgi auksta, dar aukstesne siek tiek nei jus ir bijau, kad rankoves nebutu trumpos. Nors mano rankos nera labai ilgos. Gal galetumete rankoves vidine siule pamatuoti? 4u.gif

Rankovių vidinė siūlė 47,5 cm 4u.gif
Atsakyti
nenupirko man paltuko, nes jam kodo netaiko.
Taigi...sutaupiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2016 10 13, 15:03)

Sitas lb grazus,kiek bandau ziuretis,nematau,kad imestu.. o taip noreciau.

Gavau marskinius su bitem nu labai patiko. Nesimatavau dar,tai nezinau ar tiks dydis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 17, 08:56)
Sitas lb grazus,kiek bandau ziuretis,nematau,kad imestu.. o taip noreciau.

Gavau marskinius su bitem nu labai patiko. Nesimatavau dar,tai nezinau ar tiks dydis.. biggrin.gif

O nėra labai skystas audinukas, kaip kad rašo atsiliepimuose?
Aš saviškius turėčiau šią savaitę gauti ax.gif
Atsakyti