Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(madmuazele @ 2016 11 19, 11:38)
Kur patikima Vilniuje isvalyti palta? Su vaikais sniegu pasimetem lauke, tai mano parka elektric red spalvos dabar pilkom demem unsure.gif  Ir kokios kainos siemet?

Pasikartosiy,kad man gerai isvalo Paulini,o ir nuolaida pritaiko. Kainos nezinau,pati ryt vesiu,galesiu parasyti,bet pas mane be demiu paltas..tai gal kaina skirsis 4u.gif
Atsakyti
O man Gayle tie-neck sweater visiškai negražus ax.gif O ir ribbed mezgimas labai nepatinka, išsitampo...
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 11 20, 12:18)
O man Gayle tie-neck sweater visiškai negražus  ax.gif O ir ribbed mezgimas labai nepatinka, išsitampo...

Man irgi ne biggrin.gif

Pirkciau mergaitei , jei pigus butu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kaip populiarieji crew factory paltukai mergaitems, ar atitinka dydi, 122 cm ugiui 6-7 ar 8 dydi geriau imti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2016 11 20, 14:21)
Merginos, kaip populiarieji crew factory paltukai mergaitems, ar atitinka dydi, 122 cm ugiui 6-7 ar 8 dydi geriau imti?  4u.gif

Tie paltukai atitinka dydziu lentele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 11 20, 11:18)
O man Gayle tie-neck sweater visiškai negražus  ax.gif O ir ribbed mezgimas labai nepatinka, išsitampo...

Man toks mezgimas kaip naminis, o tas kaspinelis juodas kaip gedului... Ir taip, ir taip ziurejau-niekaip neisivaizduoju jo derinant. Bet cia man... Idomu kaip jis realiai atrodo ir jauciu merginos, pirkusios ji suderins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 11 20, 18:31)
Man toks mezgimas kaip naminis, o tas kaspinelis juodas kaip gedului... Ir taip, ir taip ziurejau-niekaip neisivaizduoju jo derinant. Bet cia man...  Idomu kaip jis realiai atrodo ir jauciu merginos, pirkusios ji suderins smile.gif

https://www.facebook...ilystyleforyou/
Atsakyti
Gal kas turite nuoroda ar tikslu pavadinima megztuko is vilnos keliu spalvu? Manau, kuri nors tikrai zino, apie kuri as- kur skirtingu spalvu priekis, nugara, rankoves, ramkogaliai ir apvadai gal net ax.gif

Gayle megztukas man paziuret grasus, bet pirkciau nebent uz labai pigiai. Bet kokiam megztiniui is esmes kaspina parisai juoda ir jau Gayle. O ir sudetis kazkiek gasdina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2016 11 21, 12:29)
Gal kas turite nuoroda ar tikslu pavadinima megztuko is vilnos keliu spalvu? Manau, kuri nors tikrai zino, apie kuri as- kur skirtingu spalvu priekis, nugara, rankoves, ramkogaliai ir apvadai gal net ax.gif

Gayle megztukas man paziuret grasus, bet pirkciau nebent uz labai pigiai. Bet kokiam megztiniui is esmes kaspina parisai juoda ir jau Gayle. O ir sudetis kazkiek gasdina smile.gif

https://www.jcrew.com/p/F8291 mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kokiam megztiniui is esmes kaspina parisai juoda ir jau Gayle.

drinks_cheers.gif ta pati pagalvojau
O ir siaip jis man kaip mokinukem atrodo blush2.gif
Atsakyti

Ir aš sutinku biggrin.gif Ką, beje, sėkmingai darau su marškinukais. Tai dar ir spalvas juostelių / skarelių pasikaitalioji. Čia labai gera prevencija nuo rikinio: mintimis tą kaspinuką tik nuimi, kaip su kokiu app'su biggrin.gif

O šiaip man nėra kad kaip mokinukių, nors jei languotą klostuotą sijoną užsidėtum tai jau jo, matyt jau būtų tas efektas. smile.gif Apskritai tai gražus, bet kaina tokia gal.
Atsakyti
Merginos, o kaip Holly sweater? ar labai trumpas, ar smagus, atsiliepimuose raso, kad mazintas, ar tikrai? 4u.gif tokia grazi man viena spalva wub.gif
Atsakyti