Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

M dydis, kam tinka:

https://www.jcrew.co...p?nav_type=OBIN
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2016 11 17, 15:19)

S dabar yra.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2016 11 17, 20:24)
S dabar yra.

Man jis tooooks grazus, bet tvardausi.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 11 17, 21:46)
Man jis tooooks grazus, bet tvardausi.

mhm, noretusi mazesnes sumos..
Atsakyti

Jei pilka uzmatysit kas XS,saukit garsiai ax.gif 4u.gif
Arba kuri nores perleisti? Kas turbut nerealu biggrin.gif
Atsakyti
Gavau ir aš bitinius marškinius. Mano akimis tai jie visai nedidinti, gal dėl to, kad neturiu plačių pečių ir rankos plonos. Pirkau 0 dydį tai sakyčiau gerokai laisvi smile.gif bet sueis, gražios tos bitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 18, 18:18)
Gavau ir aš bitinius marškinius. Mano akimis tai jie visai nedidinti, gal dėl to, kad neturiu plačių pečių ir rankos plonos. Pirkau 0 dydį tai sakyčiau gerokai laisvi smile.gif bet sueis, gražios tos bitės  wub.gif

unsure.gif blink.gif rimtai?As 6 dydi uzsisakiau,tai bus dideli...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 18, 17:18)
Gavau ir aš bitinius marškinius. Mano akimis tai jie visai nedidinti, gal dėl to, kad neturiu plačių pečių ir rankos plonos. Pirkau 0 dydį tai sakyčiau gerokai laisvi smile.gif bet sueis, gražios tos bitės  wub.gif

drinks_cheers.gif
Man irgi tiktu 2dydis jei ne krutine.. skiestusi sagutes tikrai,todel ir man per laisvi visur,net rankoves per ilgos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2016 11 18, 20:49)
unsure.gif  blink.gif rimtai?As 6 dydi uzsisakiau,tai bus dideli...

Čia matyt figūros ypatumai daug ką lemia. Mano kaulai smulkūs, gal platesniais pečiais jie ir temptų.
Turiu visokio kirpimo marškinių, kai kurių norisi visai slim fit, o kai kurie laisvi fainiau. Tai šie bent jau man būtų iš tų, kurių norisi mažesnių biggrin.gif

QUOTE(Cocainna @ 2016 11 18, 20:52)
drinks_cheers.gif
Man irgi tiktu 2dydis jei ne krutine.. skiestusi sagutes tikrai,todel ir man per laisvi visur,net rankoves per ilgos ax.gif

Pas mane ir ten nelabai kam yra sagutes skėst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 18, 22:25)
Čia matyt figūros ypatumai daug ką lemia. Mano kaulai smulkūs, gal platesniais pečiais jie ir temptų.
Turiu visokio kirpimo marškinių, kai kurių norisi visai slim fit, o kai kurie laisvi fainiau. Tai šie bent jau man būtų iš tų, kurių norisi mažesnių biggrin.gif
Pas mane ir ten nelabai kam yra sagutes skėst biggrin.gif

Pas siuveja ir viskas bus liuks smile.gif
Papildyta:

Gal kuri jau turite XS ar S? Kiek cm tarp pazastu?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 18 lapkričio 2016 - 23:18
Kur patikima Vilniuje isvalyti palta? Su vaikais sniegu pasimetem lauke, tai mano parka elektric red spalvos dabar pilkom demem unsure.gif Ir kokios kainos siemet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 19 lapkričio 2016 - 11:38
Neatsilaikiau ir as Gaylei
Atsakyti