Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Ilka* @ 2016 11 13, 13:56)
Jei su oranžiniu, tada nea, bet jei su tokiu https://www.jcrew.co...B3901/B3901.jsp ir raudonu, tada mane  biggrin.gif

Kokia kaina ji pagavote? Nerealiai grazus!

vakar Panoramoje maciau mamyte su fuchsia spalvos seilinuku smile.gif

Uzsakiau siandien, nezinau net kodel biggrin.gif J.Crew for NET-A-PORTER® boatneck T-shirt in dotted stripes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 13 lapkričio 2016 - 16:34
QUOTE(Ilka* @ 2016 11 13, 15:56)
Jei su oranžiniu, tada nea, bet jei su tokiu https://www.jcrew.co...B3901/B3901.jsp ir raudonu, tada mane  biggrin.gif

Taip taip su tokiu bigsmile.gif man su spalvom blogai doh.gif neatskiriu doh.gif

Mergaitės, kaip jūs manot, ar žiemai skrybėlę tinka derinti prie striukės, ar tik prie palto? Nužiūrėjau išparduotuvėj skrybėlę, aną dieną panašią pardėj matavausi ir taip suabejojau, kaip ją nešioti... nors labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 11 14, 09:15)
Taip taip su tokiu  bigsmile.gif man su spalvom blogai  doh.gif neatskiriu doh.gif

Mergaitės, kaip jūs manot, ar žiemai skrybėlę tinka derinti prie striukės, ar tik prie palto? Nužiūrėjau išparduotuvėj skrybėlę, aną dieną panašią pardėj matavausi ir taip suabejojau, kaip ją nešioti... nors labai patiko...

Ziurint kokia ta striuke. Bent jau mano galva prie pukines nesiziuri(bet velgi koks modelis striukes) bet visgi nedeveciau. O jei striuke is plonesniu,odine,paprasta ne stora,kokia stampuota,kodel gi ne 4u.gif bet cia tik mano asmeninis pamastymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 14, 10:01)
Ziurint kokia ta striuke. Bent jau mano galva prie pukines nesiziuri(bet velgi koks modelis striukes) bet visgi nedeveciau. O jei striuke is plonesniu,odine,paprasta ne stora,kokia stampuota,kodel gi ne 4u.gif bet cia tik mano asmeninis pamastymas 4u.gif

man irgi skrybelė tik prie palto arba odinės striukės/paltuko, kokio plonesnio ale lietpalčio. Bet tikrai ne prie žieminės srtiukės ax.gif
net neįsivaizduoju kokia žieminė striukė turėtų būti, kad tiktų skrybelė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 14, 11:06)
man irgi skrybelė tik prie palto arba odinės striukės/paltuko, kokio plonesnio ale lietpalčio. Bet tikrai ne prie žieminės srtiukės  ax.gif
net neįsivaizduoju kokia žieminė striukė turėtų būti, kad tiktų skrybelė  unsure.gif

Ačiū, taip ir galvojau, kad nėra ko man tos skrybėlės pirkti. Nes didumą laiko ir nešioju būtent striukę. Šiltesniu oru (čia iki kokių +5) aišku turiu cocoon, bet kiek aš jį nešiosiu unsure.gif nenoriu juokingai atrodyti.
Atsakyti
medituoju ties šiuo sijonu:

vartotojo įkelta nuotrauka

kokį dydį patartumėt su 172 cm ūgiu, 90 cm klubais ir apie 70 cm liemens apimtimi 4u.gif
skaičiau atsiliepimus, tai viena moteris su beveik identišku ūgiu ir svoriu ėmė 8 dydį, kita 2, tai kažkaip visai susipainiojau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 14 lapkričio 2016 - 20:44
QUOTE(-Delta- @ 2016 11 14, 20:43)

kokį dydį patartumėt su 172 cm ūgiu, 90 cm klubais ir apie 70 cm liemens apimtimi  4u.gif
skaičiau atsiliepimus, tai viena moteris su beveik identišku ūgiu ir svoriu ėmė 8 dydį, kita 2, tai kažkaip visai susipainiojau  unsure.gif

Tikrai nereikia 8 smile.gif Su tokiais cm imciau 2T arba 4T, kad zemiau pakristu.
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 11 14, 20:43)

kokį dydį patartumėt su 172 cm ūgiu, 90 cm klubais ir apie 70 cm liemens apimtimi  4u.gif
skaičiau atsiliepimus, tai viena moteris su beveik identišku ūgiu ir svoriu ėmė 8 dydį, kita 2, tai kažkaip visai susipainiojau  unsure.gif

Turiu juodą 0 dydžio smile.gif klubai 90 cm, liemuo šiek tiek mažesnis. Tai man 0 dydis puikiai. Viskas vietoje smile.gif
iš 8 manau iškrisite biggrin.gif
beje, labai fainas sijonas. Šiaip labai nemėgstu dirbtinės odos ir ilgai galvojau ar pirkti, ar ne. Bet nusipirkau ir tai yra vienas iš pirkinių, pasiteisinęs 190 proc. Ta dirbtinė oda visai simpatiška, o ir pats sijonas tiek prie megztukų, tiek prie puošnesnių palaidinių puikiai tinka. Labai labai jis man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 15 lapkričio 2016 - 08:21
Gavau sia liemene,pirkau XS dydis,paprasta bet prie daug ko tinkama ax.gif
shell with lace
Ir siuos marskinukus,plonyciai,dydi atitinka perkamu jcrew marskinuku,turiu 2dydi ax.gif
ruffle shirt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 15 lapkričio 2016 - 09:55
QUOTE(ellinga @ 2016 11 13, 17:33)
Kokia kaina ji pagavote? Nerealiai grazus!

vakar Panoramoje maciau mamyte su fuchsia spalvos seilinuku smile.gif

Uzsakiau siandien, nezinau net kodel biggrin.gif J.Crew for NET-A-PORTER® boatneck T-shirt in dotted stripes

Ačiū smile.gif pirkau pavasariop, su viskuo apie 200 eur išėjo.

QUOTE(Kirisama @ 2016 11 14, 10:15)
Taip taip su tokiu  bigsmile.gif man su spalvom blogai  doh.gif neatskiriu doh.gif

Ačiū už pastebėjimą ir pagyrimą smile.gif dėl skrybėlės pritariu kitoms. Bet jei turite paltą, skrybėlė ir retiems išėjimams labai gražu ;)
Atsakyti
O man štai su skrybėle toks niuansas: kai nusiimu, neturiu kur PADĖT. Negi rankoj nešiotis? O jei dar rankinė ant peties, o laisvą ranką norisi turėt doh.gif Kaip sukatės, moterys?
Nes aš tai su taip pusėtinai skaudančia širdim ir nenešioju, nors man labai gražu, ir tinka. Net buvau sumąsčius, kad šniuriuko reikia, nu bet kaip kaubojė gi nevaikščiosi... lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 15, 20:21)
O man štai su skrybėle toks niuansas: kai nusiimu, neturiu kur PADĖT. Negi rankoj nešiotis? O jei dar rankinė ant peties, o laisvą ranką norisi turėt doh.gif Kaip sukatės, moterys?
Nes aš tai su taip pusėtinai skaudančia širdim ir nenešioju, nors man labai gražu, ir tinka. Net buvau sumąsčius, kad šniuriuko reikia, nu bet kaip kaubojė gi nevaikščiosi...  lotuliukas.gif  verysad.gif

As su skrybele esu dama, todel terbas tempia vyras, rankine per peti, daugiausia, ka galiu, tai vesti vaika biggrin.gif Nusiimu - rankoj. Prilipo man skrybele, man patinka skrybeles, isejau be jos, atrodo, nusalsiu galva biggrin.gif
Atsakyti