Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 11 11, 14:03)
Perpirkau SM berods už 30 eur.

Ok, vadinasi reikės laukt geresnių kainų biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 11 10, 20:26)
drinks_cheers.gif ROPE lengvuciai, sitie sunkus.

4u.gif Aciu,nu bet man norisi jau kazko grazesnio vaikui unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(EnBlanc @ 2016 11 11, 14:08)
Ok, vadinasi reikės laukt geresnių kainų  biggrin.gif Ačiū  4u.gif

Aisku,neseku factory psl ir kainu,bet galiu sakyt,kad 99% rubu,kurie netinka pvz tenka parduoti gerokai pigiau nei pats mokejai 4u.gif Aisku,manau verta palaukti juodojo penktadienio,gal jcrew pasiulys nuolaidu liuna biggrin.gif

Atsakyti
Gal kuri jau turite vilnos sijona su sagutem arba velvetini mini arba sijona su dirzu? Manau, man reikia visu biggrin.gif Kokie atsiliepimai?

Spintoj 8 rudeniniai sijonai, bet anie tokie grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 10, 10:37)
O gal gali pasakyt blogeriu nickus? bigsmile.gif viena seku mergaite,bet noretusi daugiau isvysti shopomaniu ir realiu nuotrauku bigsmile.gif

extrapetite, lemonstripe (gal crew ne tiek daug, bet tematika panasi), kas be ko rachparcell wub.gif wub.gif emilyijackson. Daugiau nepamenu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 11 11, 17:56)
Gal kuri jau turite vilnos sijona su sagutem arba velvetini mini arba sijona su dirzu? Manau, man reikia visu  biggrin.gif Kokie atsiliepimai?

Spintoj 8 rudeniniai sijonai, bet anie tokie grazus  wub.gif

Pasirodo turiu pirmąjį bigsmile.gif Bet seniai pirkau, prieš kelis metus, net nemaniau, kad jų dar yra. Labai tvirtas. Jis toks tikrai rudeninis/žieminis. Labai fainas man. Kokybiškas reikalas. Į darbą tinkamas, gražus.
Papildyta:
Nors atidžiau pažiūrėjau, maniškis kiek kitoks. Mano https://www.jcrew.co...D=1325792744136
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 11, 15:56)
Aisku,neseku factory psl ir kainu,bet galiu sakyt,kad 99% rubu,kurie netinka pvz tenka parduoti gerokai pigiau nei pats mokejai 4u.gif Aisku,manau verta palaukti juodojo penktadienio,gal jcrew pasiulys nuolaidu liuna biggrin.gif

Kad jau gal kokius 3 metus is eiles jokiu stebuklu crew neduoda per black friday schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 11 11, 18:32)
extrapetite, lemonstripe (gal crew ne tiek daug, bet tematika panasi), kas be ko rachparcell wub.gif  wub.gif emilyijackson. Daugiau nepamenu. ax.gif

Aciuu 4u.gif
QUOTE(enura @ 2016 11 12, 01:27)
Kad jau gal kokius 3 metus is eiles jokiu stebuklu crew neduoda per black friday  schmoll.gif

Ania? As kazkaip sio klausymu turiu prasta atminti biggrin.gif neatsimenu ar buvo ar nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri turi to megztuko su seilinuku XS dydi ir galetu parasyti kiek cm per pazastukus? ax.gif Gavau S, tai ryskiai laisvokas, bet aptempto nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 11 12, 15:49)
Gal kuri turi to megztuko su seilinuku XS dydi ir galetu parasyti kiek cm per pazastukus? ax.gif Gavau S, tai ryskiai laisvokas, bet aptempto nenoriu ax.gif

Navy spalvos 42 cm. 4u.gif
Atsakyti
Coccaina dar prisiminiau: blaireadiebee man lb lb lb wub.gif ir mariajabad nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2016 11 12, 19:49)
Navy spalvos 42 cm.  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 11 10, 14:38)
Ilka, kartais ne Jūs šiandien per pietus Vilniaus gatve ėjot su ryškiai oranžiniu (lyg ir) J.Crew paltuku?  bigsmile.gif Iškart dėmesį pritraukė ir spalva, ir modeliukas. Man gražiai atrodėt  wub.gif

Jei su oranžiniu, tada nea, bet jei su tokiu https://www.jcrew.co...B3901/B3901.jsp ir raudonu, tada mane biggrin.gif

QUOTE(Ingredd @ 2016 11 11, 13:43)
Su 173 ugiu  ir B nesiojant idomu uztektu 2 dydzio maudomo  unsure.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=lxfp4Ke

Maudymukai nedidinti, reikia imti ne mažesnio dydžio negu šiaip jcrew nešiojate.
Atsakyti