Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Cocainna @ 2016 11 03, 15:25)
Oioioi biggrin.gif svieto ne svieto bet pabaiga biggrin.gif istikruju nieko nereiskia dydis 000 ar 00. Galiu teigti,kad ir labai mazu dydziu savininkes daznai neturi grazios figuros . Tiesiog kiekvienam savo idealas,as sau leisti negaliu pencil sijono(galbut manyje slypi kompleksu maisas biggrin.gif ),pries kitus nieko neturiu,tuo labiau nesireiskiu ax.gif 4u.gif
Papildyta:

Pasirašau po kiekvienu žodžiu biggrin.gif esu xs dydis, reguliariai sportuojantis, bet yra daugybė rūbų, su kuriais aš sau negražiai atrodau, kurie paryškina mano trūkumus, kurių kiti gal būt ir nemato, bet aš matau ir nejaukiai jaučiuosi biggrin.gif man patinka atrodyt gerai, o negalvot apie pilvą ar dar ką biggrin.gif todėl irgi neturiu nei pencil sijonų, nei aptemptų suknelių nenešioju beveik.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 02, 11:01)
O koki dydi turit tippio golfo? Noriu ir as rudo... Nezinau,siaip imu ir xs ir s megztukus,nenoriu trumpo unsure.gif gal visgi s imti?Pasidalinkit 4u.gif

Bent jau ankstesni tikrai nera trumpi. As turiu ir S ir M. Jie identisko dydzio kaip tippi. M man paciai tokie ilgesni. Jei noriu prie sijono-s geriau.

As su savo netobulu 8 dydziu nesioju dauguma pencil sijonus biggrin.gif Ir mano manymu nieko tragisko nera.. Svarbiausia kaip jautiesi pats, na, aisku, ir estetinis vaizdas turi buti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 11 03, 13:47)
Abi petite 6 dydžio  smile.gif

Pilkoji

Petukai nuo siūlės iki siūlės 38
Tarp pažastukų 42
Liemuo 36
Klubai plačiausioj vietoj 49
Visas ilgis per nugarą 87

Neoninė

Petukai nuo siūlės iki siūlės 37
Tarp pažastukų 44
Liemuo 37
Klubai plačiausioj vietoj 50
Visas ilgis per nugarą 91

Aciu labai!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 03, 16:25)
Oioioi biggrin.gif svieto ne svieto bet pabaiga biggrin.gif istikruju nieko nereiskia dydis 000 ar 00. Galiu teigti,kad ir labai mazu dydziu savininkes daznai neturi grazios figuros . Tiesiog kiekvienam savo idealas,as sau leisti negaliu pencil sijono(galbut manyje slypi kompleksu maisas biggrin.gif ),pries kitus nieko neturiu,tuo labiau nesireiskiu ax.gif 4u.gif
[...]

Matai, pagirt tik tamstą norėjau. smile.gif Aišku, kad kievienam savo, nėr kalbos.
O aš, va, ką tik savo pencil;ą persirengiau biggrin.gif Man jie Nr.1. ax.gif
Carlin linkėjimai irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 03, 22:24)
Matai, pagirt tik tamstą norėjau.  smile.gif  Aišku, kad kievienam savo, nėr kalbos.
O aš, va, ką tik savo pencil;ą persirengiau  biggrin.gif Man jie Nr.1.  ax.gif

Man pencil sijonukai irgi nr.1 friends.gif
Atsakyti
Matai, pagirt tik tamstą norėjau.  smile.gif  Aišku, kad kievienam savo, nėr kalbos.

aš tai su pencil'ais turiu dar ir kitą bėda - man jie visi per skeltuką plyšta biggrin.gif biggrin.gif ar mano žingsnis per didelis, ar aš kaip normali grakšti moteris nemoku iš mašinos išlipti.. bet kiek jų beturėjus, tiek visus reguliariai pas siuvėją nešu tvarkyt skeltuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 04, 12:41)
aš tai su pencil'ais turiu dar ir kitą bėda - man jie visi per skeltuką plyšta  biggrin.gif  biggrin.gif  ar mano žingsnis per didelis, ar aš kaip normali grakšti moteris nemoku iš mašinos išlipti.. bet kiek jų beturėjus, tiek visus reguliariai pas siuvėją nešu tvarkyt skeltuko biggrin.gif

lotuliukas.gif hihihi.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 11 01, 17:21)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mimsy" data-cid="71118123" data-time="1476346672">
<div>
<p>
user posted image

Linamog, berods ir jus ta antraji pirkote, pakomentuokit, ar patenkinta user posted image</p>
</div>
</blockquote>
<p>Cancelino man ji, tik spek zmogus pasigirt anksciau laiko...</p>

Koks fainas megztukas! Gal galite nuoroda imesti? 4u.gif
Atsakyti
Matet sita bigsmile.gif gayle sweater wub.gif
Atsakyti

As supratau. Aciu labai,labai 4u.gif tiesiog norejau pasisakyt biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2016 11 03, 20:26)
Pasirašau po kiekvienu žodžiu biggrin.gif esu xs dydis, reguliariai sportuojantis, bet yra daugybė rūbų, su kuriais aš sau negražiai atrodau, kurie paryškina mano trūkumus, kurių kiti gal būt ir nemato, bet aš matau ir nejaukiai jaučiuosi biggrin.gif man patinka atrodyt gerai, o negalvot apie pilvą ar dar ką biggrin.gif todėl irgi neturiu nei pencil sijonų, nei aptemptų suknelių nenešioju beveik.

Visiskai analogiskai. Aptemptu bodycocon tipo niekada nedeviu sukneliu. Nu nezinau,net ir maziausias pilvukas (kuris mano akims trukdo)man trukdo. Pati blogai jauciuosi del to ir nedeviu. ax.gif bet as ziuriu kas mano akimis blogai/negraziai/nepatinka.. 4u.gif man geriau kazkiek pusta nuo liemens ar tiesaus modeliuko ir atrodyti idealiai negu galvoti,kad trukdo apatiniai koreguojantys ir itrauktas pilvas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 11 05, 19:47)

Maciau,maciau,laukiu nuolaidos,labai patinka man jis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopo @ 2016 11 03, 14:44)
Sveikos stileivos,  gal kuri turite šiuos marškinius? kaip jų dydis šiaip dėviu S.
Šansų pagaut įtariu irgi nėra daug, bet jis mano meilė  biggrin.gif  wub.gif
https://www.jcrew.co...z...e&hash=row2

Nesioju dydis S-M marskinukus turiu 6 dydzio,manau dydis tinka,net nezinau kaip atrodyciau 4 ,gal jau spaustu per pacias rankas.Manau jums reiktu gaudyti 4 dydi 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvince: 06 lapkričio 2016 - 11:43
QUOTE(Salvince @ 2016 11 06, 11:41)
Nesioju dydis S-M marskinukus turiu 6 dydzio,manau dydis tinka,net nezinau kaip atrodyciau 4 ,gal jau spaustu per pacias rankas.Manau jums reiktu gaudyti 4 dydi 4u.gif

salvince, nustebino, kad jūs 6 dyd. čia regular ar petite??? na derinukas dar su pencil bigsmile.gif
Atsakyti