Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(veiva @ 2016 11 02, 15:01)
Ir aš žiūriu į ją. Tik galvoju ar nebus trumpa ji su 176 cm  unsure.gif

Nu va, mano ūgis 177 cm, tai irgi galvoju ax.gif bet prie kokio sijnuko aukštu liemeniu pritiktų visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2016 11 02, 15:01)
Ir aš žiūriu į ją. Tik galvoju ar nebus trumpa ji su 176 cm  unsure.gif

Body length raso 22, pasiskaiciuokit gal aiskiau matysis 22x 2.54 lygu 55,88cm
Bendras ilgis greiciausiai iskaitant tiuli... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2016 11 02, 15:24)
Nu va, mano ūgis 177 cm, tai irgi galvoju  ax.gif  bet prie kokio sijnuko aukštu liemeniu pritiktų visai  smile.gif

Siandien uzsisakiau sita,bet manau bus potrumpe man su 165cm,o jei su 177 tai abejociau imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 10 31, 17:45)
Aš ir gyriau ir rodžiausi  smile.gif

Krista08, o abi tvidines sukneles turi to pacio dydzio? Ir neon ir ta kita? Jos identiskos ar kuri didinta/mazinta? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif patarkit, koki kelniu dydi pirkti unsure.gif sortus 00 dydzio perku, 0 laisvi, bet neiskrentu biggrin.gif kelis kartus pabandziau kelnes pirkt-dideles buvo 00, noreciau pamegint vel ax.gif ugis 168cm, tai gal ir Petite ziuret unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 02, 19:20)
Siandien uzsisakiau sita,bet manau bus potrumpe man su 165cm,o jei su 177 tai abejociau imti ax.gif

Aš su 177 cm nebijočiau imti prie pencil sijonų, man jie visi kiek aukščiau liemens.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 11 03, 08:31)
Aš su 177 cm nebijočiau imti prie pencil sijonų, man jie visi kiek aukščiau liemens.

Kiekvienas devi taip kaip patogu. As nedeviu pencil sijonu,man su pencil sijonu figura turi buti maziausiai ideali biggrin.gif bet tai mano asmeninis nusistatymas 4u.gif
Bandysiu deveti prie dzinsu aukstesnio liemenio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 11 02, 22:21)
Krista08, o abi tvidines sukneles turi to pacio dydzio? Ir neon ir ta kita? Jos identiskos ar kuri didinta/mazinta?  ax.gif  4u.gif

Taip, turiu abi vienodo dydžio. Apsirengus jaučiasi, kad pilkoji mažesnė smile.gif
Užmigdysiu dukrytę pietų miegelio ir išmatuosiu abi 4u.gif
Atsakyti
Abi petite 6 dydžio smile.gif

Pilkoji

Petukai nuo siūlės iki siūlės 38
Tarp pažastukų 42
Liemuo 36
Klubai plačiausioj vietoj 49
Visas ilgis per nugarą 87

Neoninė

Petukai nuo siūlės iki siūlės 37
Tarp pažastukų 44
Liemuo 37
Klubai plačiausioj vietoj 50
Visas ilgis per nugarą 91
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 03, 10:19)
Kiekvienas devi taip kaip patogu. As nedeviu pencil sijonu,man su pencil sijonu figura turi buti maziausiai ideali biggrin.gif bet tai mano asmeninis nusistatymas 4u.gif
Bandysiu deveti prie dzinsu aukstesnio liemenio ax.gif

Nu pencil'as jei tvirtas audinys, tai tikrai nėr ko bijot. Aišku, visas figūros tipas turi būt paderintas Bet kai dėvinti 0, 00 ar ten 000 dydį taip pasako, nu tai "vajetau vajetau jau visai svieto pabaiga" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos stileivos, gal kuri turite šiuos marškinius? kaip jų dydis šiaip dėviu S.
Šansų pagaut įtariu irgi nėra daug, bet jis mano meilė biggrin.gif wub.gif
https://www.jcrew.co...z...e&hash=row2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopo: 03 lapkričio 2016 - 14:44
QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 03, 14:06)
Nu pencil'as jei tvirtas audinys, tai tikrai nėr ko bijot. Aišku, visas figūros tipas turi būt paderintas Bet kai dėvinti 0, 00 ar ten 000 dydį taip pasako, nu tai "vajetau vajetau jau visai svieto pabaiga" biggrin.gif  4u.gif

Oioioi biggrin.gif svieto ne svieto bet pabaiga biggrin.gif istikruju nieko nereiskia dydis 000 ar 00. Galiu teigti,kad ir labai mazu dydziu savininkes daznai neturi grazios figuros . Tiesiog kiekvienam savo idealas,as sau leisti negaliu pencil sijono(galbut manyje slypi kompleksu maisas biggrin.gif ),pries kitus nieko neturiu,tuo labiau nesireiskiu ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shopo @ 2016 11 03, 14:44)
Sveikos stileivos,  gal kuri turite šiuos marškinius? kaip jų dydis šiaip dėviu S.
Šansų pagaut įtariu irgi nėra daug, bet jis mano meilė  biggrin.gif  wub.gif
https://www.jcrew.co...z...e&hash=row2

Sioje temoje buvo kalbeta apie juos,pasiskaitykit kelis psl atgal mirksiukas.gif Dydziai gali buti dydziams nelygus. Vieni S devi su A krutine,kiti su C. Marskiniai mazinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 03 lapkričio 2016 - 15:22