Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Gyte66 @ 2016 11 01, 10:53)
O štai mano Neon Tweed vertinimai dviprasmiški... Gavusi nusivyliau - beveik gryna sintetika (85 proc. poliesteris), audinys kietas  unsure.gif (bet čia gal mano problema, nes praktiškai nedėviu sintetikos, ir šios nebūčiau pirkusi, jei būtų buvusi aprašyme nurodyta detali sudėtis). Apsirengus pojūtis irgi nelabai, bet vaizdas patiko, tai išteisinau ir jau vieną kartą pranešiojau  rolleyes.gif
Tiko įprastinis 2 dydis. Pritariu Enurai - viršutinė dalis į mažesnę pusę  4u.gif
Palyginimui senoji Clea dress man daug mielesnė  wub.gif

bet viskas gerai su ta sintetika, nebaisi ji. Devejau netgi dar siltesniu oru, tai viskas gerai, nera taip kad prakaituotum ar sustum su ja, tikrai ne schmoll.gif o ir prieziura del to lengvesne ir nesiosis, manau, geriau.
man tik didziausias minusas - nepatogumas. Atrodo ji tikrai gerai, bent man labai patinka vaizdas su ja wub.gif bet patogumo prasme tai neee. Kasdiena tikrai nenoreciau jos nesioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 11 01, 10:44)
bet viskas gerai su ta sintetika, nebaisi ji. Devejau netgi dar siltesniu oru, tai viskas gerai, nera taip kad prakaituotum ar sustum su ja, tikrai ne  schmoll.gif o ir prieziura del to lengvesne ir nesiosis, manau, geriau.
man tik didziausias minusas - nepatogumas. Atrodo ji tikrai gerai, bent man labai patinka vaizdas su ja  wub.gif  bet patogumo prasme tai neee. Kasdiena tikrai nenoreciau jos nesioti  biggrin.gif

Man irgi sintetika nekliudo, vistik čia suknutė ne vasarai ax.gif
O man ji pasirodė net labai patogi, turi malonaus laisvumo tiek pačiuose, tiek per klubus wub.gif
Enura, gal vertėtų pabandyti dydžiu didesnę smile.gif

Pabandysiu kurią dieną pasirodyti su ja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 01 lapkričio 2016 - 10:50
QUOTE(enura @ 2016 11 01, 10:44)
man tik didziausias minusas - nepatogumas. Atrodo ji tikrai gerai, bent man labai patinka vaizdas su ja  wub.gif  bet patogumo prasme tai neee. Kasdiena tikrai nenoreciau jos nesioti  biggrin.gif

100 proc. drinks_cheers.gif
Ir nemanau, kad tai dydžio problema. Audinys "kaltas".
Aš ir sintetinių pamušalų labai nemėgstu, vis pakeiksnodavau JCrew, kad net Collection rūbuose pamušalams pataupo, bet o ką daryt, rūbai tai gražūs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 01, 08:17)
Maciau pukuoti parduoda isparduotuveje  4u.gif
visai noreciau ir as,bet tik pavasariui ne ziemai biggrin.gif
O kas turit ir devit,idomu ar palieka plauku ant palto?

Šitą turite galvoje?
Jei taip, tai ne, visiškai nesišeria. Mylimukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 11 01, 11:48)
Man irgi sintetika nekliudo, vistik čia suknutė ne vasarai  ax.gif
O man ji pasirodė net labai patogi, turi malonaus laisvumo tiek pačiuose, tiek per klubus  wub.gif
Enura, gal vertėtų pabandyti dydžiu didesnę  smile.gif

Pabandysiu kurią dieną pasirodyti su ja  rolleyes.gif

oi nea, dydziu didesnes tai tikrai nereikia. man ir taip pilnai per krutine neisima, dar laisvumo lieka, tai kur ten su didesniu dydziu... manau cia toks modelis, ipareigojantis pasitempti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyte66 @ 2016 11 01, 12:08)
100 proc.  drinks_cheers.gif
Ir nemanau, kad tai dydžio problema. Audinys "kaltas".
Aš ir sintetinių pamušalų labai nemėgstu, vis pakeiksnodavau JCrew, kad net Collection rūbuose pamušalams pataupo, bet o ką daryt, rūbai tai gražūs  biggrin.gif

kiek turiu crew sukneliu ir collection, ir necollection visos su sintetiniu pamusalu. as galvoju gal specialiai jie taip daro, kad forma rubas islaikytu hmm.gif negi tik taupumo sumetimais?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 11 01, 09:17)
Maciau pukuoti parduoda isparduotuveje  4u.gif
visai noreciau ir as,bet tik pavasariui ne ziemai biggrin.gif
O kas turit ir devit,idomu ar palieka plauku ant palto?

Nesišeria. Priekaištų jokių neturiu. Nes mano rožinis, tirkai matytusi jei būtų problematiškas...
Aš saviškį tik perpus sutrumpinau, man taip parasčiau jį dėvėt smile.gif

Atsakyti

e76c91ab649ee205f0f098650d075e64463.jpg

Linamog, berods ir jus ta antraji pirkote, pakomentuokit, ar patenkinta 4u.gif

Cancelino man ji, tik spek zmogus pasigirt anksciau laiko...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 lapkričio 2016 - 15:21
QUOTE(enura @ 2016 11 01, 12:24)
oi nea, dydziu didesnes tai tikrai nereikia. man ir taip pilnai per krutine neisima, dar laisvumo lieka, tai kur ten su didesniu dydziu... manau cia toks modelis, ipareigojantis pasitempti  biggrin.gif
Papildyta:
kiek turiu crew sukneliu ir collection, ir necollection visos su sintetiniu pamusalu. as galvoju gal specialiai jie taip daro, kad forma rubas islaikytu  hmm.gif negi tik taupumo sumetimais?

Anksčiau dėdavo acetato pamušalus (iš augalų išgautas pluoštas), jis nesielektrina ir kvėpuoja. Bet už poliesterį gerokai brangesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 11 01, 22:17)
Anksčiau dėdavo acetato pamušalus (iš augalų išgautas pluoštas), jis nesielektrina ir kvėpuoja. Bet už poliesterį gerokai brangesnis  rolleyes.gif

aaisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 11 01, 15:02)
Nesišeria. Priekaištų jokių neturiu. Nes mano rožinis, tirkai matytusi jei būtų problematiškas...
Aš saviškį tik perpus sutrumpinau, man taip parasčiau jį dėvėt smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 10 30, 20:17)
Man atitiko. smile.gif

O koki dydi turit tippio golfo? Noriu ir as rudo... Nezinau,siaip imu ir xs ir s megztukus,nenoriu trumpo unsure.gif gal visgi s imti?Pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit tokią bliukutę, kaip ji realiai ? Galvoju, gal nieko tokia į darbą ? 4u.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lwuvb8v
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2016 11 02, 14:57)
Gal kuri turit tokią bliukutę, kaip ji realiai ? Galvoju, gal nieko tokia į darbą ?  4u.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lwuvb8v

Ir aš žiūriu į ją. Tik galvoju ar nebus trumpa ji su 176 cm unsure.gif
Atsakyti