Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(enura @ 2016 10 26, 22:09)
Kardigana su broske? Kaip Tau jis?

Enura, o S ar M dydį ėmei?
V-neck cardigan sweater with floral patch
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 10 30, 21:24)

S, nes galvojau dukrai bus (jos peciai platus tai imu s ne xs), o dabar sau pasiliksiu bent pora kartu uzsidet tongue.gif bet ir geras tas s , net neaptemptas 4u.gif
Atsakyti
As niekaip nepagavau nei s, nei m melyno su broske.. Siandien uzsake M-tikiuosi nebus labai didelis.. Nes paprastai megztukai S tinka.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 10 30, 21:02)
As niekaip nepagavau nei s, nei m melyno su broske.. Siandien uzsake M-tikiuosi nebus labai didelis.. Nes paprastai megztukai S tinka.

As dazniausiai xs perku,sita emiau s,aisku priklauso nuo peciu,krutines bet jei po apacia deveti kazka,tikrai nebus didelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 30, 21:58)
S, nes galvojau dukrai bus (jos peciai platus tai imu s ne xs), o dabar sau pasiliksiu bent pora kartu uzsidet  tongue.gif bet ir geras tas s , net neaptemptas  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Gal patarsite, su 93cm krutine i koki mazdaug P dydi oreantuotis perkant marskinius? M regular dydzio factory didoki
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 10 31, 11:25)
Gal patarsite, su 93cm krutine i koki mazdaug P dydi oreantuotis perkant marskinius? M regular dydzio factory didoki

Jei M regular didoki, tai M petite gal bus geras. Nes petite kiek mažesnis nei regular tas pats dydis.
Papildyta:
Nemažai dydžių megztuko mėlyno:

https://www.jcrew.co...es=F4492-ST6649
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 10 31, 11:43)
Jei M regular didoki, tai M petite gal bus geras. Nes petite kiek mažesnis nei regular tas pats dydis.
Papildyta:
Nemažai dydžių megztuko mėlyno:

Tik marskiniai eina skaiciais smile.gif paltas ziuriu mano 8R, marskiniai gal 10P ar 8P?
Uzsikabinau vel uz Jcrew, po gimdymu reikia dar savo dydi atitaikyti... nes nors praejo jau geri 3 metai, bet tik Jcrew drabuziu nesinorejo ismesti smile.gif kazkaip neprarado savo vertes smile.gif
Palta viena pardavinejau uz 100litu biggrin.gif nieks nenupirko, pasiziurejau i dabartines kainas biggrin.gif issitraukiau, pati patenkinta nesioju ir visada sulaukia komplimentu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 31 spalio 2016 - 12:50
QUOTE(ellinga @ 2016 10 31, 12:48)
Tik marskiniai eina skaiciais smile.gif paltas ziuriu mano 8R, marskiniai gal 10P ar 8P?

O nebus petite per trumpi/maži? Jei paltas regular...
O kokie marškiniai?
Mano visi paltai 8 Regular. Marškinukai taip pat tokie. Tik tie bitiniai 10 dydžio. Ar šilkinė bliuzelė, kuri didinta, tai 6 tinka.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 10 31, 11:52)
O nebus petite per trumpi/maži? Jei paltas regular...
O kokie marškiniai?
Mano visi paltai 8 Regular. Marškinukai taip pat tokie. Tik tie bitiniai 10 dydžio. Ar šilkinė bliuzelė, kuri didinta, tai 6 tinka.

Idomiai su tais paltais buvo, vieno 8R trumpinau rankoves, sitas 8R tiko idealiai. Kas matavosi su ugiu 170 buvo trumpas. Tai arba cia modelis toks arba klaida. Marskiniu R tai rankoves ilgos
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 10 31, 12:57)
Idomiai su tais paltais buvo, vieno 8R trumpinau rankoves, sitas 8R tiko idealiai. Kas matavosi su ugiu 170 buvo trumpas. Tai arba cia modelis toks arba klaida. Marskiniu R tai rankoves ilgos

Tikrai kaip individualiai.. su 170 cm petite tinka unsure.gif Mano 165 cm ir man petite netinka.. nebent sijonai, jei noriu trumpesnių.
Tuomet jei 8 R, tai 10 P.
Atsakyti
Šitą megztuką gal kuri pirkot? Kaip su dydžiu? Tas mėlynas wub.gif
Atsakyti