Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(lauryna50 @ 2016 10 28, 22:14)
Pamenu pradzioje, kai sale buvo, nepirkau, nes maniau man netiks del placiu peciu. O pasimatavau drauges ir lb patiko... "Antpeciai" nedare plaukikes efekto....
O man is Kriu pirktu megstuliu - COLLECTION JEWELED-COLLAR SWEATER No1,2,3 .... biggrin.gif

ooo sitas tai mano noras Nr.1 , bet tik e-bay buvau ji radus uz gal 200$ tai aciu ne, jau pakentesiu ir be jo biggrin.gif Jeigu sumastysi savo perleist kada nors - as first.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 10 28, 14:48)
Cocainna, o kaip tas juodas su akmenukais ant peciu nesiojasi? Ta prasme su paltais kaip, rankine kai per peti, nesikabina ten niekas? Turiu pilka, dar laikau vis, nedrystu pranesioti, o toks grazus biggrin.gif  wub.gif

Siaip pagadino man vos vos paltuko pamusala,bet as daznai ir su nagu kokiu uzsikabinu,tai nestresuoju del to visiskai rolleyes.gif Bet ir tai tik 1k turbut. Siaip del rankines per peti viskas tikrai ok. Valytas jau ne viena karta valykloje,tai akmenukai kaip blizgejo taip blizga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2016 10 28, 22:40)
gavau  iš šios serijos suknutę, labai gražios spalvytės, medvilnė plonytė wub.gif  wub.gif  panašiai kaip iš liberty linijos . Tobula būtų jei dar kišenės būtų ax.gif
user posted image

man tai tas kaklas keistokas mastau.gif kai nenuleistas nestyro ? ir kitas variantas kaip suprantu ji nuleisti apnuoginant pecius. O neisirezia paskui negraziai tos gumos i kuna? Ant manekeniu tai beveik visada graziai atrodo, o realiai buna kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 10 28, 21:14)
O man is Kriu pirktu megstuliu - COLLECTION JEWELED-COLLAR SWEATER No1,2,3 .... biggrin.gif

Dieve,dieve,kad man taip pasisektu su megztuliais.... biggrin.gif Deja,tik svajonese,nes sansu pagauti arba gauti nusipirkti lygu 0 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 10 29, 09:36)
Ilka*, apie kokį megstuką kalbat?  ax.gif

Oj, pamiršau nuorodą biggrin.gif https://www.jcrew.co...E6733/E6733.jsp

Ir dar pagirsiu languotą tippį - pavyko pagauti tik petite, bet po skalbimo jis ne pasitraukė ir išsitempė biggrin.gif Dabar ilgesnis už kitus tippius ir labai švelnus smile.gif https://www.jcrew.co...A...e&hash=row3
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 28, 13:07)
Man kol kas tik su "paryziete" nesinori skirtis ir su jeweled tee.
Taip pat tipiai visi patinka ir dar labai prilipo Dream kardiganas. turiu pilka, dar noreciau rudo ir juodo tokio, jeigu kas nenesiojat S dydzio prasom siulyt  bigsmile.gif
ai ir tas megztukas pilkas su akmenukais ant kiseniu man irgi labai prie sirdies  wub.gif

as neislipu is tippiu biggrin.gif Tinka prie visko man jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 29, 10:02)
man tai tas kaklas keistokas  mastau.gif kai nenuleistas nestyro ? ir kitas variantas kaip suprantu ji nuleisti apnuoginant pecius. O neisirezia paskui negraziai tos gumos i kuna? Ant manekeniu tai beveik visada graziai atrodo, o realiai buna kitaip  ax.gif

aš ėmiau 4dyd. prie mano davinių viskas gerai ir iš nugaros ir ilgis. Kai esu tarpinis variantas tarp 2-4 dyd. tai man laisviau visur tai ir gumos nesirėžia. Tos gumos jos pasitempia taip, būtent ir žadu daugiau jas taip nešioti, nei užleistus ant pečių.
Atsakyti
gal gali kas parašyti tų bičių baltinukų kokie yra rankovių ilgiai?? Regular arba petite, o gal kas Tall turite? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas. Ar man vaidenasi ar kazkas ieskojo cia mainytis marskinukus su bitem, is 6 i 8 dydi ax.gif . Turiu 8 dydi; na lyg noretusi mazesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskytte @ 2016 10 29, 14:59)
Labukas. Ar man vaidenasi ar kazkas ieskojo cia mainytis marskinukus su bitem, is 6 i 8 dydi  ax.gif . Turiu 8 dydi; na lyg noretusi mazesniu  smile.gif

pas jus regular dydis? ar galite rankovytes pamatuoti smile.gif blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2016 10 29, 16:09)
pas jus regular dydis? ar galite rankovytes pamatuoti smile.gif  blink.gif  ax.gif

Taip regular. Nuo kakliuko 74 cm, nuo petuko 62.5 cm ( keli mm gali neatitikti, greit sumatavau) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskytte: 29 spalio 2016 - 16:07
QUOTE(Braskytte @ 2016 10 29, 17:06)
Taip regular. Nuo kakliuko 74 cm, nuo petuko 62.5 cm ( keli mm gali neatitikti, greit sumatavau)  4u.gif

dėkoju 4u.gif
Atsakyti