Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Man kol kas tik su "paryziete" nesinori skirtis ir su jeweled tee.
Taip pat tipiai visi patinka ir dar labai prilipo Dream kardiganas. turiu pilka, dar noreciau rudo ir juodo tokio, jeigu kas nenesiojat S dydzio prasom siulyt bigsmile.gif
ai ir tas megztukas pilkas su akmenukais ant kiseniu man irgi labai prie sirdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 10 28, 10:41)
Vat kaip skirtingai ax.gif
Man sitas visai nemielas , nera noro ji nesioti ( L dydis biggrin.gif  )
Mano meilybe " kriause " wub.gif

Dabar laukiu vysnias kol nupigins smile.gif

Ne megztukas,bet vysnios https://www.jcrew.co...t...e&hash=row1 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2016 10 28, 12:06)
Kvepalusala.lt turi šių kvepalų, 100 proc originalūs ir pigiau gaunasi nei siųstis  rolleyes.gif

Tikrai ne visi norai ten yra biggrin.gif As ieskojau butent extracto,ne kvepalu,nors kvepalus tu paciu,mano norimu ten turejo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2016 10 28, 12:07)
Taip pat tipiai visi patinka ir dar labai prilipo Dream kardiganas. turiu pilka, dar noreciau rudo ir juodo tokio, jeigu kas nenesiojat S dydzio prasom siulyt  bigsmile.gif
ai ir tas megztukas pilkas su akmenukais ant kiseniu man irgi labai prie sirdies  wub.gif

Mano labai mylimas tas su akmenimis ant peciu,noriu baisiai ir pilko(juoda deviu),jei kas norit atsikratyt,prasom,man S dydzio reikia 4u.gif biggrin.gif
https://cdnc.lystit....207-normal.jpeg
Kiti be cinkelio,bet tokiu oru mano topu topai wub.gif
Labai mylimas golfas,labai siltas
http://www.nawo.com/...r-Patterned.jpg
Storulis
https://i.s-jcrew.com/is/image/jcrew/E5384_...pdp_fs418$
ir sis wub.gif https://s-media-cach...9441e608871.jpg
Ir dar vienas rudas toks,mocherinis gal,neberandu niekur kur gale rankoviu ale marskinukai islenda ir ta dalis visa is sequin'u. Iskarto norejau parduoti,bet paskui taip prilipo,kad gal 3 ziema bus kai ''eis i trasa" biggrin.gif

Papildyta:
Taip viliuosi,kad jcrew nenusileis ir pasiulys dar kazka siemet "ypatingo" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 28, 14:07)
Taip pat tipiai visi patinka ir dar labai prilipo Dream kardiganas. turiu pilka, dar noreciau rudo ir juodo tokio, jeigu kas nenesiojat S dydzio prasom siulyt  bigsmile.gif
ai ir tas megztukas pilkas su akmenukais ant kiseniu man irgi labai prie sirdies  wub.gif

Paryžietę turiu Factory variantą, ji tikrai man wub.gif
Jewelled tee - džiaugiuosi atsikračiusi, Dream - turiu juodą wub.gif , pilkasis cardignas - ne ne ne.
Tai vat tokie skirtingi mūsų skoniai bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2016 10 28, 13:57)
Paryžietę turiu Factory variantą, ji tikrai man  wub.gif
Jewelled tee - džiaugiuosi atsikračiusi, Dream - turiu juodą  wub.gif , pilkasis cardignas  - ne ne ne.
Tai vat tokie skirtingi mūsų skoniai  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

tikrai skirtingi drinks_cheers.gif o ir gerai mirksiukas.gif pati matyt nemegsti blizguciu, del to anie megztukai nepatinka biggrin.gif as irgi ne itin sarka, bet paskutiniu metu kazkaip norisi, o ir grazus jie, tie papuosimai biggrin.gif
Atsakyti
Cocainna, o kaip tas juodas su akmenukais ant peciu nesiojasi? Ta prasme su paltais kaip, rankine kai per peti, nesikabina ten niekas? Turiu pilka, dar laikau vis, nedrystu pranesioti, o toks grazus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2016 10 28, 10:16)
O sakykit ar kuri nesiojat jcrew megztinuka su antpeciais is akmenuku neatsimenu tik jo pavadinimo biggrin.gif , buvo pili ir juodi berods,kazin kaip nesiojasi,nes stovi spintoj pakolkas  bigsmile.gif

As tai patenkinta juo. Gerai devisi. Tik reikia atsargiai palta rinktis, gali patampyti akmenukai pamusala... man biskuti kliuvo... Bet toks storilis, smagu, kai norisi silumos 4u.gif
Maniskis juodas, mimelai ir pilka S priglausciau.... Stuleju, rasyk, jei nuspresi 4u.gif

Manau, kad nenuostabu, kad mylimukai skiriasi, juk ir mes skirtingos. Skoniais, isvaizda, figuru ypatumais ir tt. Logiska ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 28 spalio 2016 - 15:15
O aš prieš metu tik ėmiau dėvėti kupranugarį, kurį tik nupirkusi nugrūdau į spintą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 10 28, 16:12)
As tai patenkinta juo. Gerai devisi. Tik reikia atsargiai palta rinktis, gali patampyti akmenukai pamusala... man biskuti kliuvo... Bet toks storilis, smagu, kai norisi silumos  4u.gif
Maniskis juodas, mimelai ir pilka S priglausciau.... Stuleju, rasyk, jei nuspresi  4u.gif

Manau, kad nenuostabu, kad mylimukai skiriasi, juk ir mes skirtingos. Skoniais, isvaizda, figuru ypatumais ir tt. Logiska ...  smile.gif

ir as jau uzsimaniau to su "antpeciais" megztuko biggrin.gif kadangi neturiu jokio priglausciau arba juoda arba pilka s dydzio ax.gif

o del rubu isvaizdos del figuru ir t.t. tai tikrai drinks_cheers.gif buna tas pats rubas ant skirtingu merginu visiskai priesingai atrodo. Ant vienos, svelniai tariant, tragiskai, sakytum nevykes rubas visai, o ant kitos tiesiog puikiai. Aisku, dar ir nuo bendro vaizdo, viso outfito labai priklauso
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 28, 16:42)
ir as jau uzsimaniau to su "antpeciais" megztuko  biggrin.gif kadangi neturiu jokio priglausciau arba juoda arba pilka s dydzio  ax.gif

o del rubu isvaizdos del figuru ir t.t. tai tikrai  drinks_cheers.gif buna tas pats rubas ant skirtingu merginu visiskai priesingai atrodo. Ant vienos, svelniai tariant, tragiskai, sakytum nevykes rubas visai, o ant kitos tiesiog puikiai. Aisku, dar ir nuo bendro vaizdo, viso outfito labai priklauso

Pamenu pradzioje, kai sale buvo, nepirkau, nes maniau man netiks del placiu peciu. O pasimatavau drauges ir lb patiko... "Antpeciai" nedare plaukikes efekto....
O man is Kriu pirktu megstuliu - COLLECTION JEWELED-COLLAR SWEATER No1,2,3 .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 10 24, 21:08)
Panos, gal kiek OT, bet gal kas patartumėt kokią programėlę kur keletas daiktų foto susideda į vieną paveiksliuką  alia derinys ar kaž kas panašaus...  ax.gif
Lyg ir Aleja.lt juos naudodavo...
Ačiū  wub.gif

Ar kuri nors siuntėtės iš šios serijos rūbelių? Labai įdomu atsiliepimai... man tokie gražūs raštai, tik bijau, kad gali greitai atsibosti...
user posted image

gavau iš šios serijos suknutę, labai gražios spalvytės, medvilnė plonytė wub.gif wub.gif panašiai kaip iš liberty linijos . Tobula būtų jei dar kišenės būtų ax.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(melynake28 @ 2016 10 28, 10:16)
O sakykit ar kuri nesiojat jcrew megztinuka su antpeciais is akmenuku neatsimenu tik jo pavadinimo biggrin.gif , buvo pili ir juodi berods,kazin kaip nesiojasi,nes stovi spintoj pakolkas  bigsmile.gif

Nešioju, labai patinka wub.gif Šįmet dar nesivilkau, jis man labiau žiemai tinka, bet praeitą žiemą daug nešiojau. Foto neatskleidžia tų akmenukų grožio, jie turi tokį gilų blizgesį, kaip kokie brangakmeniai smile.gif

Dar dabar labai patinka Stadium cloth parka, tik ją labai reikia nuo lietaus saugoti. Ir šitas megztinis tiesiog tobulas, nerealiai minkštas, o spalva realiai gyvesnė ir labai skani wub.gif Dydį ne iš karto pataikiau, bet vis neprisiruošiu į išparduotuvę įdėti, dar ir atpigo per tą laiką, be abejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 10 28, 23:41)
Nešioju, labai patinka  wub.gif  Šįmet dar nesivilkau, jis man labiau žiemai tinka, bet praeitą žiemą daug nešiojau. Foto neatskleidžia tų akmenukų grožio, jie turi tokį gilų blizgesį, kaip kokie brangakmeniai  smile.gif

Dar dabar labai patinka Stadium cloth parka, tik ją labai reikia nuo lietaus saugoti. Ir šitas megztinis tiesiog tobulas, nerealiai minkštas, o spalva realiai gyvesnė ir labai skani  wub.gif  Dydį ne iš karto pataikiau, bet vis neprisiruošiu į išparduotuvę įdėti, dar ir atpigo per tą laiką, be abejo  unsure.gif

Ilka*, apie kokį megstuką kalbat? ax.gif
Atsakyti