Pagaliau gavau viską, ką buvau užsisakius per paskutinįjį išpardavimą.
Beveiki ir viskas tiko, tik kad per daug užsisakiau, tai teks kai ką grąžinti:
Pearl-studded loafers in glen plaid, nešioju 37,5-38 dydį, platesnė pėda, tiko idealiai, ir kaip už tokią kainą, superiniai bateliai, o ir atrodo bus patogūs.
Leather riding boots, pirkau 8 su puse, tai visgi didoki, tai jei nepagausiu 8 dydžio, pasiliksiu.
Nordic wedge boots, rožiniai, 8 dydis, taip pat dydis tiko, tik dar reikės pasižiūrėt, kuriuos pasilikt pastaruosius ar
Nordic boots, juoda spalva, 8 dydis, kurie taip pat geri.
Suede smoking slippers, spalva raudona, buvau anksčiau parsisuiuntus 8, bet kaip ir ilgoki, o dabar pagavau 7,5 dydį, tai šie geriau, tik kad siauroki, bet gal prasitampys
Women's Tretorn® Marley canvas sneakers in Liberty floral, dydis 8 kaip tik, gražūs, patogūs, bet dar irggi pasvarstysiu, ar juos ar baltus conversus pasilikti, kurių laukiu.
Cross-strap sandals in leather, dydis 7, skaičiau komentaruose, kad didintos, tai kaip basutes ėmiau mažesnį dydį ir visgi blogai, reikėjo tikrai pirkti 7,5 dydį. Šiaip basutės tokios paprastos, nuotraukoje man atrodo gražiau, nei gyvai.
Labai džiaugiuosi
Ryan penny loafers in metallic leather, dydis 8, tinka puikiai, o ir atrodo, kad balti, blizgesio tokio kaip nuotraukoje tikrai nėra, net pasitikslinau, ar nesupainiojo spalvos.
Pirkau dvi sukneles
Boatneck sheath dress in matelassé, mėlyną ir juodą spalvas, nes neapsipsrendžiau, o tik po 1 vnt buvo likę, tai abi ir pasigriebiau, dydis 2 idealiai, kaip ant manęs siūta, ilgis iki kelių, liemuo neperaukštai.
Tiesa, mano ūgis 163, 34A, kitų matmenų dabar nepasakysiu, nes seniai matavausi, bet perku visas sukneles 2 dydį ir visad tinka
Išskyrus šią:
Tie-waist shirtdress in stripe, kurią psimatavau parduotuvėje ir 2 buvo ankšta, taigi dabar užsisakiau 4 dydį, puikiai.
Na ir dar iš jcrew factory :
Pirmą kartą užsisakiau dzinsus, nes kelniu vis bijodavau pirkti, dėl savo kriaušės tipo figūros. Taigi levis džinsus perku 27 d, White wash straight & narrow jean with 29" inseam pirkau taip pat 27, tinka puikiai, taigi labai džiaugiuosi, galėsiu bandyt ir kitus džinsus pirkti.
Na ir megztukas
Tipped flare-sleeve sweater bei suknelė
Printed long-sleeve fitted dress, nieko ypatingo, bet kai po 10 S, tai sueis, nes jų grąžinti jau nebegaliu. Beje, suknelė netiks aukštesnėm, nes man jau liemuo toks ant ribos.
Taigi tokia ataskaita ir jcrew pirkinių, galvoju atgaivinsiu temą