Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Kiek tie tippiukai su " seilinuku" kainavo ?Ar ne 15? Dabar po nuolaidos gaunasi 25 $
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 10 27, 12:12)
Kiek tie tippiukai su " seilinuku" kainavo ?Ar ne 15? Dabar po nuolaidos gaunasi 25 $

as pirkau uz 59,99 $ -50 %= 29.99 $
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 10 27, 12:12)

prilipo ziuriu "seilinukas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 10 25, 07:33)
Dėl autentiškumo klausimų nekyla, bet kad ir kiek skaičiavau, na niekaip neapsimoka siųstis. Nebent jau pas mus nerandu, tuomet taip  unsure.gif

Nesutikciau. Pirkau Ciel pries kuri laika, dar litai buvo. Per tarpininkes mokejau netoli 500lt, kai parduotuveje buvo apie 1100Lt. Negi kazkas per pora metu taip pasikeite? blink.gif

Ar kas nors rodesi su Tippi Bee? Ieskot man temoj ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2016 10 28, 07:42)
Nesutikciau. Pirkau Ciel pries kuri laika, dar litai buvo. Per tarpininkes mokejau netoli 500lt, kai parduotuveje buvo apie 1100Lt. Negi kazkas per pora metu taip pasikeite? blink.gif

Labas rytas, nesirodė, kiek pamenu. ax.gif Tik su marškinukais.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 27, 20:50)
prilipo ziuriu "seilinukas"  lotuliukas.gif

Aha. Bet nežinau, ne sexy kažkaip, kaip čia dabar modna viešoj erdvėj sakyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2016 10 28, 06:42)

Nu ir pas mane panasiai. Europoje kainuoja 285eu kur man uzsake uz 132$,100tuka sutaupau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2016 10 26, 21:09)
Kardigana su broske? Kaip Tau jis?

Aga,tas pats. Viena karta uzsimeciau ant greituju ax.gif laukiu marskinuku kur pirkau prie cardigano ir ziuresiu. Siaip patiko broske labai,o cardiganai man nelimpa kazkaip bet gal sis bus nesiojamas su marskinukais smile.gif

Ir siaip pastebejau,kad kuo toliau tuo maziau taip mylimu rubu jcrew unsure.gif galiu ant 1 rankos pirstu suskaiciuoti megztinius pirktus per paskutinius metus,kuriuos neparduosiu ne uz ka,mylimi,devimi ir nepabostantys,o visi kiti kazkaip nezinau unsure.gif
Atsakyti
O sakykit ar kuri nesiojat jcrew megztinuka su antpeciais is akmenuku neatsimenu tik jo pavadinimo biggrin.gif , buvo pili ir juodi berods,kazin kaip nesiojasi,nes stovi spintoj pakolkas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 28, 09:49)
Aga,tas pats. Viena karta uzsimeciau ant greituju ax.gif laukiu marskinuku kur pirkau prie cardigano ir ziuresiu. Siaip patiko broske labai,o cardiganai man nelimpa kazkaip bet gal sis bus nesiojamas su marskinukais smile.gif

Ir siaip pastebejau,kad kuo toliau tuo maziau taip mylimu rubu jcrew unsure.gif galiu ant 1 rankos pirstu suskaiciuoti megztinius pirktus per paskutinius metus,kuriuos neparduosiu ne uz ka,mylimi,devimi ir nepabostantys,o visi kiti kazkaip nezinau unsure.gif

na stebuklo ten ir ner, kardiganas kaip kardiganas, tik ta broske toks neiprastas akcentas. Pas mane irgi ne visi mylimiausi. Bet labiausiai crew patinka del to, kad ju rubai dera vieni su kitais, tarkim gali 3-4 metu ar net senesnes kolekcijos megztukus puikiai derinti prie naujausios kolekcijos palaidiniu ar kt. rubu ir vaizdas bus lux. Taip pat ir atspalviu gausybe yra dar vienas didziulis pliusas.
Kurie cia Tavo megstamiausi megztukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 10 28, 11:29)
na stebuklo ten ir ner, kardiganas kaip kardiganas, tik ta broske toks neiprastas akcentas. Pas mane irgi ne visi mylimiausi. Bet labiausiai crew patinka del to, kad ju rubai dera vieni su kitais, tarkim gali 3-4 metu ar net senesnes kolekcijos megztukus puikiai derinti prie naujausios kolekcijos palaidiniu ar kt. rubu ir vaizdas bus lux. Taip pat ir atspalviu gausybe yra dar vienas didziulis pliusas.
Kurie cia Tavo megstamiausi megztukai?  ax.gif

Kaip bebūtų keista, mano šis mylimiausias. Dėl Jcrew klaidos pirkome tada tikrai pigiai, praėjo turbūt 100 metų, o aš iš jo neišlendu. Tiesa, pritiko ne iškart. Jei kas spintoje laikote ir nenešiojate XS arba net XXS dydį, pasiūlykite, tik ne neon pink spalvos.

https://www.jcrew.co...nT4lnnyQlugGiyQ
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2016 10 28, 11:17)
Kaip bebūtų keista, mano šis mylimiausias. Dėl Jcrew klaidos pirkome tada tikrai pigiai, praėjo turbūt 100 metų, o aš iš jo neišlendu. Tiesa, pritiko ne iškart. Jei kas spintoje laikote ir nenešiojate  XS arba net XXS dydį, pasiūlykite, tik ne neon pink spalvos.

https://www.jcrew.co...nT4lnnyQlugGiyQ

Vat kaip skirtingai ax.gif
Man sitas visai nemielas , nera noro ji nesioti ( L dydis biggrin.gif )
Mano meilybe " kriause " wub.gif

Dabar laukiu vysnias kol nupigins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 28, 08:49)
Nu ir pas mane panasiai. Europoje kainuoja 285eu kur man uzsake uz 132$,100tuka sutaupau  ax.gif
Papildyta:

Kvepalusala.lt turi šių kvepalų, 100 proc originalūs ir pigiau gaunasi nei siųstis rolleyes.gif
Atsakyti