Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 28, 14:59)
Labuką,

O kaip jūs matuojat tuos pečių plotį? Man kažkaip įtartina, kad Mango S dydis 40 cm  hmm.gif
Aš tai tarp siūlių tą ilgį, t.y. plotį, imu.

Nes jei jūs USA 2 dydį įprastai nešiojat, man čia įtartina, kad jums švarko 8 dydžio reikia. Beveik detektyvas  biggrin.gif  4u.gif

Aha, matuoju nugaros pusėje tarp siūlių. Pirkau tą Mango švarką prieš kelis metus fizinėj pardėj, bet kol nepradėjau kito švarko dairytis, tai jo nei matavau, nei ką, tiesiog dabar primečiau, kad puikus dydžio orientyras renkantis internetinėse pardėse. Tikrai nesitikėjau, kad būtent Kriu švarko man kaip ir reikėtų 8 dydžio biggrin.gif būtų super tiesiog gyvai pasimatuoti ir įsitikinti. O šiaip tai jo, palaidinių, tipių dydžiai USA 2, nu kartais 0 (jei padidintas modelis), bet va marškinius ir Cocoon paltą jau USA 4 dydžio nešioju grynai dėl pečių.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 02 28, 14:25)
Aha, matuoju nugaros pusėje tarp siūlių. Pirkau tą Mango švarką prieš kelis metus fizinėj pardėj, bet kol nepradėjau kito švarko dairytis, tai jo nei matavau, nei ką, tiesiog dabar primečiau, kad puikus dydžio orientyras renkantis internetinėse pardėse. Tikrai nesitikėjau, kad būtent Kriu švarko man kaip ir reikėtų 8 dydžio biggrin.gif būtų super tiesiog gyvai pasimatuoti ir įsitikinti. O šiaip tai jo, palaidinių, tipių dydžiai USA 2, nu kartais 0 (jei padidintas modelis), bet va marškinius ir Cocoon paltą jau USA 4 dydžio nešioju grynai dėl pečių.

as nesioju jcrew 8 dydzio svarkus ir tikrai man zara svarkai S netinka. M ir tai buna ankstoki smile.gif nelabai suprantu kaip ten jus nugaroje matuojat, bet peciai matuojami is priekio nuo vieno peties siules iki kito peties siules. Standartiniai jcrew 8 dydzio svarkai peciai yra 40 cm, 6 dydzio -39 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 28 vasario 2018 - 14:55
QUOTE(Juorita @ 2018 02 28, 12:35)
o tų rudų kelnių su kaspinukų buvo Tall dydžio? Regular norėjau pirkti, pasirodė labai trumpos (10 dyd-66 cm) unsure.gif

Buvo.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 02 28, 15:29)
as  nesioju  jcrew  8  dydzio svarkus  ir tikrai  man zara  svarkai S  netinka. M  ir  tai  buna  ankstoki smile.gif nelabai  suprantu  kaip  ten  jus  nugaroje  matuojat,  bet  peciai  matuojami  is  priekio nuo  vieno  peties  siules  iki  kito peties  siules. Standartiniai  jcrew  8  dydzio svarkai  peciai  yra  40  cm,  6  dydzio -39 cm

Įdomumo dėliai permatavau mango švarką iš priekio — 38 cm. Apie zara nieko nepasakysiu — jie man kosmosas. O dėl pačių dydžų, manau, kad esmė yra kūno sudėjimas. Jau ne kartą tuom įsitikinau, kad ir dėl kelnių. Vienos su 92 cm klubais nešioja kriu 0 dydį, o aš 2, nes 0 užsegt užsegu, o neatsisėdu biggrin.gif tas pats ir su marškiniais, vienom pilnai užtenka 2, o man reikia 4, nes 2 dydžio rankovės trumpokos ir per pečius veržia, apie viršutinės sagos užsegimą net nekalbu. Taip užpernai buvau su cocoon išsidūrus, o visos čia spėliojom, kad man gal pasitaikė su supainiotainiotu dydžiu etiketėje, t.y. vietoj 0 dydžio užrašyta 2. Tad, kiek žmonių, tiek ir rūbų dydžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 03 02, 11:56)
Įdomumo dėliai permatavau mango švarką iš priekio — 38 cm. Apie zara nieko nepasakysiu — jie man kosmosas. O dėl pačių dydžų, manau, kad esmė yra kūno sudėjimas. Jau ne kartą tuom įsitikinau, kad ir dėl kelnių. Vienos su 92 cm klubais nešioja kriu 0 dydį, o aš 2, nes 0 užsegt užsegu, o neatsisėdu biggrin.gif tas pats ir su marškiniais, vienom pilnai užtenka 2, o man reikia 4, nes 2 dydžio rankovės trumpokos ir per pečius veržia, apie viršutinės sagos užsegimą net nekalbu. Taip užpernai buvau su cocoon išsidūrus, o visos čia spėliojom, kad man gal pasitaikė su supainiotainiotu dydžiu etiketėje, t.y. vietoj 0 dydžio užrašyta 2. Tad, kiek žmonių, tiek ir rūbų dydžių smile.gif

Kelniu tai pagal patarimus isvis neimanoma nusipirkti smile.gif, nes klubus visos skirtingose vietose matuojasi, vienos plokscios, kitos apvalios, su riestais kietais uzpakaliukais. Ir net balansas (preikio ir sedynes auksciai) labai daug itakos turi kelniu dydziui.
As su 94cm klubais, kelnes mano 0 dydzio. na nera jos laisvos kaip manekenei, bet nera isiverzusios smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 02 kovo 2018 - 10:24
rita003, labai grazu
Atsakyti

As su 94cm klubais, kelnes mano 0 dydzio. na nera jos laisvos kaip manekenei, bet nera isiverzusios smile.gif

Lux atrodo! 

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 03 02, 11:16)
Kelniu tai pagal patarimus isvis neimanoma nusipirkti smile.gif, nes klubus visos skirtingose vietose matuojasi, vienos plokscios, kitos apvalios, su riestais kietais uzpakaliukais. Ir net balansas (preikio ir sedynes auksciai) labai daug itakos turi kelniu dydziui.

Derinukas puikus smile.gif . O kos jūsų ūgis? Man tos kelnės gražios, bet labai trumpos pasirodė, tad nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2018 03 02, 15:35)
Derinukas puikus smile.gif . O kos jūsų ūgis? Man tos kelnės gražios, bet labai trumpos pasirodė, tad nepirkau.

Aciu uz pagyrimus ax.gif ,
164 cm, kelnes per palenkima dar palenktos, batus draugem rodziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 02 kovo 2018 - 14:12
QUOTE(Rita003 @ 2018 03 02, 10:16)

Nu fainai, fainai smile.gif Ir tie baltinukai prie kelnių liuks.

---

O dėl patarimų tai sutinku. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, nei viena nezadat jcrew COCCONO pardavinet 4 reguliar dydzio? Labai ieskau, rasykit i AZ jei turit biggrin.gif 4u.gif
Gal kuri panesiojot ir supratot kad netinka ax.gif
Atsakyti
Sakykit kokia normali moketina cocono kainyte? 4u.gif
Atsakyti