Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Kirisama @ 2018 02 24, 15:24)
Pateršiu temą  biggrin.gif  kas turit klasikinius švarkus iš kriu? Ar verti savo kainos, kokybiški? Man reiktų, kad pečių linija būtų 40 cm (matuojant nugaros pusėj), tai kuris dydis tiktų — 2 ar 4?

As turiu, languota. Kokybe superine, neatsidziaugiu. 2 dydis - 36,5 cm.
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 02 24, 10:31)
Kuti lb graziai dzinsiukai tinka koki dydi emet? Ir paltukai grazus, gal kuri planuojat 4 dydi reguliar pardavinet labai noreciau 4u.gif

26 dydis, 98 -97 kažkur klubai..
Šie džinsai diidinti dydžiu
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 02 21, 14:54)
Pasirodau su Crew Daphne coat in Italian tweed bigsmile.gif Ziauriai geras wub.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Gražus koks! Aš jo taip ir nepagavau..
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 22, 14:28)

QUOTE(Ilka* @ 2018 02 22, 21:59)

Kaip spalvas atitaiket! Tinka abiems labai.ir dydžius pataiket..
Papildyta:

Kuti,megztuką ir aš turiu tokį,tik s dydį ir kitos spalvos..nesiziūri taip,kaip šis ,ružavas.Puikiai atrodo.
O džinsiukai šie?
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Kuti @ 2018 02 15, 15:35)

Oho,koks gražus wub.gif net nemačiau tokio unsure.gif
Net jums gražiau,nei internetinėje
Atsakyti
Gal kas turit siuos marskinukus ar faini? Jei 164 ugio esu petite nebutu trumpos rankoves?
https://www.jcrew.co...color_name=navy
Atsakyti

Sveikos, gal kas turit? Su 96 klubais koki imti....

https://www.jcrew.co...ame=hthr-carbon

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus paltukui smile.gif Drąsiai lauksiu pavasario ir puošiuosi wub.gif

QUOTE(tiubiteika @ 2018 02 23, 15:10)

As toki pat gavau tik tall su 170 tai patrumpinau rankoves o ilgis labai ciki gavosi iki keliu tai sukneles neislenda.

Oho, kaip įdomiai, toks ilgas smile.gif Mano irgi tall, visada įdomu, kaip skirtingai dydžiai ant skirtingo ūgio atrodo smile.gif

QUOTE(Kirisama @ 2018 02 24, 14:24)
Pateršiu temą  biggrin.gif  kas turit klasikinius švarkus iš kriu? Ar verti savo kainos, kokybiški? Man reiktų, kad pečių linija būtų 40 cm (matuojant nugaros pusėj), tai kuris dydis tiktų — 2 ar 4?

40 cm yra 8 dydžio švarkuose smile.gif Turiu tris ir visuose taip pat. Anksčiau platesniems pečiams jcrew turėjo labai gerą modelį, hacking, o dabar ką matavausi (schoolboy, ryder ir campbell) reikia ir platesnio liemens :/
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 28, 01:14)
40 cm yra 8 dydžio švarkuose smile.gif Turiu tris ir visuose taip pat. Anksčiau platesniems pečiams jcrew turėjo labai gerą modelį, hacking, o dabar ką matavausi (schoolboy, ryder ir campbell) reikia ir platesnio liemens :/

Tai taip išeina, kad turėčiau siaurinti per liemenį unsure.gif irgi ne variantas, nes už kokybišką darbą dabar siuvėjos lupa.... blink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif pakomentuokit paprasto tippi dydžius iš patirties savo. Užsisakiau XXS dydį (nes tik toks buvo norimos spalvos biggrin.gif ), tai kažin ar įmanoma bus į jį įlyst? unsure.gif
Šiaip XS-S nešioju.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2018 02 28, 10:29)
Laba 4u.gif  pakomentuokit paprasto tippi dydžius iš patirties savo. Užsisakiau XXS dydį (nes tik toks buvo norimos spalvos biggrin.gif ), tai kažin ar įmanoma bus į jį įlyst? unsure.gif
Šiaip XS-S nešioju.

Įlyst tai įlysit, bet ar nešiosit biggrin.gif manau, kad bus gerokai aptemptas ir tiesiog verš per pečius/pažastis. Nebent koks didintas pasitaikys.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 02 28, 10:51)
Įlyst tai įlysit, bet ar nešiosit biggrin.gif manau, kad bus gerokai aptemptas ir tiesiog verš per pečius/pažastis. Nebent koks didintas pasitaikys.

Pagal atsiliepimus Jcrew puslapy ir pagalvojau, kad galiu prašaut šį kart doh.gif dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
o tų rudų kelnių su kaspinukų buvo Tall dydžio? Regular norėjau pirkti, pasirodė labai trumpos (10 dyd-66 cm) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 02 28, 08:59)
Tai taip išeina, kad turėčiau siaurinti per liemenį  unsure.gif  irgi ne variantas, nes už kokybišką darbą dabar siuvėjos lupa....  blink.gif

Labuką,

O kaip jūs matuojat tuos pečių plotį? Man kažkaip įtartina, kad Mango S dydis 40 cm hmm.gif
Aš tai tarp siūlių tą ilgį, t.y. plotį, imu.

Nes jei jūs USA 2 dydį įprastai nešiojat, man čia įtartina, kad jums švarko 8 dydžio reikia. Beveik detektyvas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti