Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(gretuxxx @ 2016 10 25, 12:00)
Yra Amouage ir 50ml. Tik paprastai finansiskai nelabai apsimoka toki kieki pirkti.  smile.gif

Supratau! Ten extractas arba kitaip parfum jie buna po 50ml o 100ml eau de parfum. Aciu 4u.gif
Atsakyti
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row8
4dydis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykite nešiojančiai S dydį su bitėmis marškinukų 2 dydžio reikia ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2016 10 25, 12:36)
Sveikos, sakykite nešiojančiai S dydį su bitėmis marškinukų 2 dydžio reikia ?  4u.gif

As turiu 4dydi nesiodama XS/Sdydi. Krutine 89cm
Atsakyti
Raskit man bites 14 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 10 25, 12:56)
Raskit man bites 14 d. biggrin.gif

rudaplaukės merginos 12 dydį parduoad. Mažas?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 25, 14:51)
As turiu 4dydi nesiodama XS/Sdydi. Krutine 89cm

Ačiū, tikiuosi nupirks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 25, 12:02)
Supratau! Ten extractas arba kitaip parfum jie buna po 50ml o 100ml eau de parfum. Aciu 4u.gif

Buna ir EDP po 50ml. Kuriuos imsi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 10 25, 14:15)
rudaplaukės merginos 12 dydį parduoad. Mažas?

Šie mažinti, tai 12 bus ankšas per pečius. Bet apskritai aš šių marškinių 14 nesu mačiusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 10 25, 14:04)
Buna ir EDP po 50ml. Kuriuos imsi?  bigsmile.gif

Kur uzsisakiau,tai parasyta extractas,tikiuosi toks ir bus ax.gif Memoir uzsisakiau,dar epic lauksiu geresniu pasiulymu is usa biggrin.gif turejau komandiruote,maciau Creme atsidare oro uoste,ir kadangi turejau tik rankini,pabijojau,kad neileis i namus su 100ml (norejau epic nusipirkti,nes kaina be muito laaabai viliojanti buvo) ir aisku palaidojau ta minti,o kita diena drauge skrido ilsetis,ir nusipirko su pristatymu i namus,kai suzinojau vos infarkto negavau,nes man niekas neminejo,kad galima butent is to creme uzsakyt pristatyma i namus verysad.gif taip ir likau be kvepalu..

Pasiemiau cardigana bei marskinius ruffle,dar odini dirza,nu ka galiu pasakyti,dirza galejau ir M imti,ant paskutines tik uzsisega.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 10 26, 07:42)
Šie mažinti, tai 12 bus ankšas per pečius. Bet apskritai aš šių marškinių 14 nesu mačiusi unsure.gif

Ir as niekada nemaciau 14d.,12 daznai imeta,gal jis ir yra paskutinis unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, senokai cia buvau. Tai matau bites dabar ant bangos :-)) As sitas maikutes-basic'us galiu rekomenduoti, tampraus ir gero trikotazo, mazintos, retai buna einamuju dydziu:
https://www.jcrew.co...itResults=false
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 26, 10:16)
Pasiemiau cardigana bei marskinius ruffle,dar odini dirza,nu ka galiu pasakyti,dirza galejau ir M imti,ant paskutines tik uzsisega.. biggrin.gif

Kardigana su broske? Kaip Tau jis?
Atsakyti