Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Pasirodau su megztukeliu.Tikrai daug kas pirko,nes kaina jo buvo gera labai.
Ištraukus iš maišiuko pasirodė jis toks per daug pukuotas,net sudėtį geriau pažiūrejau,ar ten 100% merino vilna ar miksuotas su kokiu akrilu.Taip,merino vilna.Tokios dar neturejus.bet labai mielas,jaukus.
Emiau švelniai rožinę .Tas kvalbonas labai gražiai žiūrisi.Paprastą megztuką padaro nepaparastu.
M dydis.S dydis būtų gal ir geras,bet rankoves jau trumpokos būtų.
Rekomenduoju.( gaila,kad gavau su deme...neaišku kokia..)
https://www.jcrew.co...iled-wool/H3459

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 23 vasario 2018 - 11:14
[quote=Ilka*,2018 02 22, 21:59]
Ok, antras dublis kokono fotosesijos, su vienu megztiniu smile.gif Galvoju, gal vis tik ir nieko man tas modelis, ir vyrui patiko (kas nustebino) biggrin.gif

As toki pat gavau tik tall su 170 tai patrumpinau rankoves o ilgis labai ciki gavosi iki keliu tai sukneles neislenda.
Atsakyti
[quote=tiubiteika,2018 02 23, 16:10]
[quote=Ilka*,2018 02 22, 21:59]
Ok, antras dublis kokono fotosesijos, su vienu megztiniu smile.gif Galvoju, gal vis tik ir nieko man tas modelis, ir vyrui patiko (kas nustebino) biggrin.gif

As toki pat gavau tik tall su 170 tai patrumpinau rankoves o ilgis labai ciki gavosi iki keliu tai sukneles neislenda.
[/quote]
O labai rankoves trumpint reikėjo? O kaip dėl pečių — kiek per pečius turit ir koks konkrečiai tall dydis? Pagal sijonus tai žinau, kad jie ilgesni ir platesni būna, o su paltais irgi taip pat?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 02 23, 18:10)
O labai rankoves trumpint reikėjo? O kaip dėl pečių — kiek per pečius turit ir koks konkrečiai tall dydis?  Pagal sijonus tai žinau, kad jie ilgesni ir platesni būna, o su paltais irgi taip pat?

Rankoves kokius 2 cm nutrumpino o peciu linijos nera toks idomus pasiuvimas
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2018 02 23, 23:55)
Rankoves kokius 2 cm nutrumpino o peciu linijos nera toks idomus pasiuvimas

Tai nedaug. Kažkaip įsivaizdavau, jog daugiau trumpint reiktų.
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2018 02 23, 11:57)
Pasirodau su megztukeliu.Tikrai daug kas pirko,nes kaina jo buvo gera labai.
Ištraukus iš maišiuko pasirodė jis toks per daug pukuotas,net sudėtį geriau pažiūrejau,ar ten 100% merino vilna ar miksuotas su kokiu akrilu.Taip,merino vilna.Tokios dar neturejus.bet labai mielas,jaukus.
Emiau švelniai rožinę .Tas kvalbonas labai gražiai žiūrisi.Paprastą megztuką padaro nepaparastu.
M dydis.S dydis būtų gal ir geras,bet rankoves jau trumpokos būtų.
Rekomenduoju.( gaila,kad gavau su deme...neaišku kokia..)
https://www.jcrew.co...iled-wool/H3459

Kuti lb graziai dzinsiukai tinka koki dydi emet? Ir paltukai grazus, gal kuri planuojat 4 dydi reguliar pardavinet labai noreciau 4u.gif
Atsakyti
Pateršiu temą biggrin.gif kas turit klasikinius švarkus iš kriu? Ar verti savo kainos, kokybiški? Man reiktų, kad pečių linija būtų 40 cm (matuojant nugaros pusėj), tai kuris dydis tiktų — 2 ar 4?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 02 24, 16:24)
Pateršiu temą  biggrin.gif  kas turit klasikinius švarkus iš kriu? Ar verti savo kainos, kokybiški? Man reiktų, kad pečių linija būtų 40 cm (matuojant nugaros pusėj), tai kuris dydis tiktų — 2 ar 4?

tikru 6-8 d. pvz. sio svarkelio peciai 6 d. 39 cm https://www.jcrew.co...lian-wool/G7102
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mote: 24 vasario 2018 - 14:58
QUOTE(Mote @ 2018 02 24, 15:57)
tikru 6-8 d. pvz. sio svarkelio peciai 6 d. 39 cm https://www.jcrew.co...lian-wool/G7102

Oho blink.gif tai tokie siauri????
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 02 24, 16:22)
Oho  blink.gif  tai tokie siauri????

Su tais pečiais tai gal tiksliai sunku numatuoti. Bet tarkime UK10 dydžio tai 38 (dar aišku nuo modelio, pas mane klasikiniai).
Gal pas jus pečiai platesni, krūtinės ląsta?
Papildyta:
US 4 dydis kažkur su tais 38
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 02 24, 19:09)
Su tais pečiais tai gal tiksliai sunku numatuoti. Bet tarkime UK10 dydžio tai 38 (dar aišku nuo modelio, pas mane klasikiniai).
Gal pas jus pečiai platesni, krūtinės ląsta?
Papildyta:
US 4 dydis kažkur su tais 38

Taip, mano pečiai platesni. Nešioju klasikinį švarką iš Mango, S dydis, tai per pečius 40 cm. Norėčiau atsinaujint ir dauraus į kriu švarkus, va ir klausiu kaip su švarkų dydžiais. Ai, marškinius pirkau 4 dydį, bet per liemenį siaurinau. Bet gal čia ne tas atvejis, kad lyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 02 24, 18:25)
Taip, mano pečiai platesni. Nešioju klasikinį švarką iš Mango, S dydis, tai per pečius 40 cm. Norėčiau atsinaujint ir dauraus į kriu švarkus, va ir klausiu kaip su švarkų dydžiais. Ai, marškinius pirkau 4 dydį, bet per liemenį siaurinau. Bet gal čia ne tas atvejis, kad lyginti smile.gif

Va dar syk permatavau: vieno 4 dydžio - 38 [per nugarą matavau], kito - 40. Bet tas kur 40 tai jau toks smarkiai didintas, ten toks stilius matyt [toks ne kietas, o storos vilnos].
Atsakyti