Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Jei normaliai apsirengus, t.y. ne vien tik su plona palaidine, nevaržo judesių, tai pasilikit smile.gif asmeniškai man norėtųsi tik kokiu cm ilgesnių rankovių.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 22, 12:03)
Jis nėra visu dydžiu didintas, sakyčiau, tik platesnis. Praeito sezono tai tikrai buvo nedidintas, nors amerikonkos irgi rašė, kad oj, didintas.

Įmetu trumpam smile.gif Gal ir nieko, o gal pasilikti. Sunku apsispręsti smile.gif

Sakyciau, net i mazaja puse.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 22, 14:49)
Sakyciau, net i mazaja puse.

Ir as ta pati pagalvojau mirksiukas.gif
Atsakyti
P0 dydis, sakyciau atitinka dydi smile.gif EU nesioju XS/S, JAV XXS/XS.
Baltu marskinuku su kaspiniukais 0 dydis irgi puikiai tiko smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 22 vasario 2018 - 13:31
idomu, gal kas turit 6 dydzio ismatavimus kokono ? domina krutine ir klubai

Ilka, nesuprantu ar jis tau puikiai, ar vis gi ne... lyg kazko truksta, o lyg ir viskas ok....

Foxlady man atrodo super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 22 vasario 2018 - 13:36

Man paltas tikrai ne per didelis, ne taip supratot :) Tiesiog palyginau su praėjusio sezono dydžiu, gal kam aktualu bus. 

Po juo dar du megztinius buvau pasivilkusi, tai kaip ir neblogai išpildo viršų, bet nežinau ar man tas modelis apskritai tinka.

Atsakyti
Foxlady ir dydis ir splava tobulai :wub: :wub: :wub:
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 22, 13:03)
Jis nėra visu dydžiu didintas, sakyčiau, tik platesnis. Praeito sezono tai tikrai buvo nedidintas, nors amerikonkos irgi rašė, kad oj, didintas.

Įmetu trumpam smile.gif Gal ir nieko, o gal pasilikti. Sunku apsispręsti smile.gif

Platesnis? Mano praritų metų kokonas platesnis atrodo biggrin.gif
Toks net paliemenuotas atrodo biggrin.gif
Spalva tinka 4u.gif
Atsakyti
Ok, antras dublis kokono fotosesijos, su vienu megztiniu smile.gif Galvoju, gal vis tik ir nieko man tas modelis, ir vyrui patiko (kas nustebino) biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ilka, mano akimis ziurint, gerai paltas guli mirksiukas.gif

Nugaroje tik pakeliant ranka susidaro tokia rauksle, man rodos, viskas ten gerai.

Su ta spalva sulauksit daug komplimentu ir issisklaidys Jums visos abejones biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 22, 20:59)
Ok, antras dublis kokono fotosesijos, su vienu megztiniu smile.gif Galvoju, gal vis tik ir nieko man tas modelis[

Puikiai tau atrodo! Ir splava prie naujos šukuosenos labai wub.gif
Atsakyti
Ilka,labai puikiai!

FoxLady,ir spalva,ir pats paltukas labai gerai žiūrisi!
Atsakyti