Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Asstule @ 2018 02 20, 23:25)
Kelnės šitos neblogos, tik sakyčiau gerokai mažintos. Šiaip kelnes, sijonus perku J.Crew 0 (retkarčiais 2 dydį), o šių kelnių tiko 4 dydis (su 92cm klubais)  4u.gif

Man kelnes atitiko dydi, manau, didesnis dydis butu per placios per liemeni (kriauses figura pas mane). Turiu 0 dydi. Didesniu neimciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 21 vasario 2018 - 12:17
Pasirodau su Crew Daphne coat in Italian tweed bigsmile.gif Ziauriai geras wub.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 02 21, 13:54)
Pasirodau su Crew Daphne coat in Italian tweed bigsmile.gif Ziauriai geras wub.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

wub.gif

nu man klausimas iškilo kokios spalvos šaliką prie jo pirkt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 21, 12:16)
Man kelnes atitiko dydi, manau, didesnis dydis butu per placios per liemeni (kriauses figura pas mane). Turiu 0 dydi. Didesniu neimciau.

Kiek cm per klubus pas jus?
Ir mano kriaušės tipo figūra, bet kai liemuo buvo idealiai, tai per klubus per daug aptempta. O aš nemėgstu aptemptų rūbų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 21 vasario 2018 - 15:55
QUOTE(Asstule @ 2018 02 21, 16:55)
Ir mano kriaušės tipo figūra, bet kai liemuo buvo idealiai, tai per klubus per daug aptempta. O aš nemėgstu aptemptų rūbų  ax.gif

Man liemuo irgi turbūt būtų buvęs idealiai su 0 dydžiu, bet 2 dydis puikiai per klubus (ir tai galvoju, kad laisvesnis turėtų būti), nors liemuo su kriaušės figūra buvo laisvokas, bet nugaroje per siūlę susiaurinus, dabar čiki thumb_yello.gif

Tik nesuprantu kam ant jų kantas, jis juk vistiek nesilaikys, nes medžiaga stora ax.gif Ir dar keista, kad ir ant 4 dydžio ir ant Jūsų 2 dydžio po du kantus nulygintus buvo. Gal nešiojo su etiketėm USA pirkėjos biggrin.gif Dabar vienas teisingas nulygintas, laukiu kada galėsiu nešioti. Tai mano pirmos "išaugtos kelnės" prilipusios, nes taip tai nemėgstu pertrumpų bigsmile.gif
Atsakyti
Pasiėmiau savo kokono siuntą biggrin.gif Ir nežinau ką daryt.. Jis toks fainas, graži geltona, bet modelis visiškai ne "mano".. Ir dydis kiek nustebino, net pamatavau - šių metų T8 yra lygiai tokio pat pločio, kaip praėjusio sezono T10, kurį pardavinėju smile.gif

Dar labai patiko šitos kelnės, tik vis dėl to šį kartą Jcrew nepadarė jų kaip pridera Tall :/ Labai norėjau tokio vaizdo, kaip ant manekenės, bet tam su 183 cm trūksta nors kokių 5 cm verysad.gif

https://www.jcrew.co...t-in-lace/F9523
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 22, 00:25)
Pasiėmiau savo kokono siuntą  biggrin.gif  Ir nežinau ką daryt.. Jis toks fainas, graži geltona, bet modelis visiškai ne "mano".. Ir dydis kiek nustebino, net pamatavau - šių metų T8 yra lygiai tokio pat pločio, kaip praėjusio sezono T10, kurį pardavinėju smile.gif

Nu va verysad.gif o kažkaip rašė, kad šiųmetiniai irgi didinti.... įmesk į pardavimus, manau šiųmetinį tikrai greičiau nupirks. Paimčiau ir aš, bet kad dydis gerokai ne mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 21, 23:25)
Pasiėmiau savo kokono siuntą  biggrin.gif  Ir nežinau ką daryt.. Jis toks fainas, graži geltona, bet modelis visiškai ne "mano".. Ir dydis kiek nustebino, net pamatavau - šių metų T8 yra lygiai tokio pat pločio, kaip praėjusio sezono T10, kurį pardavinėju smile.gif

Dar labai patiko šitos kelnės, tik vis dėl to šį kartą Jcrew nepadarė jų kaip pridera Tall :/ Labai norėjau tokio vaizdo, kaip ant manekenės, bet tam su 183 cm trūksta nors kokių 5 cm verysad.gif

https://www.jcrew.co...t-in-lace/F9523

Kaip nudziuginai smile.gif)) pirkau dydziu mazesni....smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 22 vasario 2018 - 10:04
QUOTE(Asstule @ 2018 02 21, 17:55)
Ir mano kriaušės tipo figūra, bet kai liemuo buvo idealiai, tai per klubus per daug aptempta. O aš nemėgstu aptemptų rūbų  ax.gif

Galiu atsiusti foto i gmail 4u.gif .Mano klubai 94 (su tokiais klubais kitos perka 2 dydi, bet as neauksta, sikna nestangri tongue.gif ir kelnes megstu aptemtesnes)
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2018 02 22, 12:03)
Kaip nudziuginai smile.gif))  pirkau dydziu mazesni....smile.gif

O mane nuliudino huh.gif , mamai 10dydis bus didelis, o dar ne "geriausia" kaina pagautas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 22, 10:06)
Galiu atsiusti foto i gmail  4u.gif  .Mano klubai 94 (su tokiais klubais kitos perka 2 dydi, bet as neauksta, sikna nestangri  tongue.gif  ir kelnes megstu aptemtesnes)
Papildyta:

O mane nuliudino  huh.gif , mamai 10dydis bus didelis, o dar ne "geriausia" kaina pagautas  unsure.gif

Tai “nudziugino”, nes visur rase , kad didintas, todel kai bubo tik dydziu mazesnis nei siaip nesioju, surizikavau
Atsakyti
Jis nėra visu dydžiu didintas, sakyčiau, tik platesnis. Praeito sezono tai tikrai buvo nedidintas, nors amerikonkos irgi rašė, kad oj, didintas.

Įmetu trumpam smile.gif Gal ir nieko, o gal pasilikti. Sunku apsispręsti smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ilka, jeigu nugaroje nesuimta kokiais skalbiniu segtukais, tai sakyciau labai gerai atrodo biggrin.gif

Per kuria vieta paltas Jums atrodo didelis? Man jis kaip tik laisvas geriau atrodo. Foto tai netgi ne laisvas, o tip top. Ir spalva tinka mirksiukas.gif
Atsakyti