Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Kirisama @ 2018 02 15, 11:36)
Man kažkaip atrodo, kad šiųmetiniai (ar tiksliau būtų rašyti 2017 m.) kokonai gerokai didinti, nei praeitų metų (2016 m.), nes su tokiu pat ūgiu aš į 2R kokoną tilpau laaaabai sunkiai, o apie megztinio pasivilkimą išvis nei kalbos nebuvo, teko parduoti nurašant, kad mano pečiai per platūs, o ir rankovių ilgis manes netenkino. Tiesa, turėjau galimybę pasimatuoti berods 2014 m. kokoną, tai likau susižavėjusi, nes kuo puikiausiai tiko 0 dydis ir jokio varžymo nebuvo. Gal dėl to, kad senesnių metų kokonų rankovės buvo kitaip įsiuvamos. Dabar kai pagalvoju, tai galėjau nusipirkti, ale ne - juoda spalva netiko  biggrin.gif

Ir siu metu daug plonesni, lengvesni, nei https://www.jcrew.co...e...p=60&Nsrt=0
Atsakyti
Aš kažkaip paskutiniu metu vis atsisiųsdavau prašovus dydį.Pasiskaitai,kad didinta,užsisakai mažesnį,pasirodo,reikėjo tokio,kokį nešioju...
O šį kartą pirkau mažai,bet lūkesčius pateisino visi pirkiniai.Bet vistiek sugebejau užsisakyt kai ko po 2 vnt unsure.gif biggrin.gif bet smagu tas,kad šį kartą išparduotuvej neužsibuvo,kaip įprastai.
Ypač ypač apsipatenkinus šiuo kombiu:
Šilkinis,švelnutis,malonus,viduje per visą pamušalas.
Toks prie visko.
Ir pasipuošt ,ir kasdienai
Ūgis 173,89-73-97, 4 dydis.
Kaspiną gali rištis tiek priekyje,tiek nugaroje.Pavalgai daugiau- susiriši priekyje biggrin.gif
P.S.bateliai nederinti,nenorėjau basa fotkintis,tai kas buvo po ranka,tas.bet,galiu ir su jais.Nešiosiu tai su lygiapadem basutem..

vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.jcrew.co.../...ack Size:4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 15 vasario 2018 - 14:57
QUOTE(Kuti @ 2018 02 15, 15:35)

Nerealiai gražiai jums atrodo. Aš kažkaip jo nebuvau uzmaciusi...
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2018 02 15, 16:23)
Nerealiai gražiai jums atrodo.  Aš kažkaip jo nebuvau uzmaciusi...

Ačiū!
Drąsiai rekomenduoju.
Čia nugaroje susirišau,bet nuotrauka nelabai informatyvi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 15 vasario 2018 - 15:32
Ar yra pirkusiu sia palaidinuke? Idomu kaip ji bigsmile.gif Kaina dabar juokinga gaunasi biggrin.gif
drapey velvet peplum tank
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2018 02 15, 14:35)
Ypač ypač apsipatenkinus šiuo kombiu:
Šilkinis,švelnutis,malonus,viduje per visą pamušalas.

O, puikiai, daug geriau nei ant modelio.
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2018 02 14, 08:35)
Eglės spintoje privalo būti žalias paltukas smile.gif

Labai gražiai žaliuojate wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 02 14, 21:53)
Galvojau koks S vartotojo įkelta nuotrauka labai super atrodo, puslapyje jis manęs visai nesužavėjo, nes prietrumpis pasirodė.
Aš tik viliuosi, kad man kas nors tiks iš tų visų pirkinių vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū 4u.gif Jei netiks kelnės, aš į eilę ax.gif

QUOTE(Asstule @ 2018 02 14, 22:56)
Va va, aš galvoju, ar man ne per didelis 2 dydis. Šiaip perku visko dydžius kaip ir jūs  4u.gif Turiu J. Crew Double-cloth salon coat 0 dydį, tai norėjosi didesnio, bet šis dauuug laisvesnis.

Neatrodo didelis, pats tas smile.gif

QUOTE(Kuti @ 2018 02 15, 14:35)

Koks fainas, puslapyje man visai nepatiko, o ant jūsų gražiai smile.gif
Atsakyti
[quote=Asstule,2018 02 15, 00:56]
Va va, aš galvoju, ar man ne per didelis 2 dydis. Šiaip perku visko dydžius kaip ir jūs 4u.gif Turiu J. Crew Double-cloth salon coat 0 dydį, tai norėjosi didesnio, bet šis dauuug laisvesnis.

Labai tau tinka Asta ir spalva tobulai smile.gif o as neprisijaukinu savo palto , kabo spintoj smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽanetaKava: 16 vasario 2018 - 09:44
[quote=tiju,2018 02 04, 00:23]
jau tas antras derinys koks
[/quote]

[quote=stuleju,2018 02 04, 22:38]

LM, ziauriai grazus tas derinukas su megztuku wub.gif Laukiu ir as tos spalvos bigsmile.gif
[/quote]

[quote=varlyte3,2018 02 05, 09:37]
Nuoroda issaugota, imsiu tikrai 4u.gif
Be galo daili moteris esat, ant Jusu ir maisas butu tobulai wub.gif
[/quote]

[quote=Auksuole,2018 02 05, 11:20]
Labai gražiai atrodote, puikiai Jums tinka vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]

[quote=Karickike,2018 02 05, 14:55]
[quote=LaimingaMergina,2018 02 03, 18:09]

LaimingaMergina
Labai dailu viskas, labai Jums tinka wub.gif Su tokia figūra ir nickas atitinka 100% biggrin.gif 4u.gif
[/quote]

[quote=Ilka*,2018 02 06, 01:29]
Jie visi jūsų? karsta.gif Koookio gerumo geltona spalva, ramiau lauksiu saviškio smile.gif
Pritariu, LM figūra fantastiška drinks_cheers.gif
[/quote]

[quote=GammaOrionis,2018 02 06, 10:08]
<p>Man Erinija gražiausiai atrodo su rožiniu paltu. Geltonas nustelbia veido bruožus. Gaila, kad žalio su veidu nematyti.
</p><p></p><p>Laiminga mergina kokia graži wub.gif tokiam žmogui viskas tinka  4u.gif turiu tas kelnes, nu bet taip gražiai ant manęs jos neatrodo  biggrin.gif visaip bandžiau, bet ne. Niekaip nepriderinu.. 
</p>
[/quote]

aciu merginos wub.gif
[quote=Ilka*,2018 02 14, 12:46]
Paįvairinsiu kokonų temą biggrin.gif Gavau kašmyrų ir labai patiko tas naujas everyday mezgimas, toks truputį storesnis ir šiltesnis smile.gif

[/quote]
super atrodo, ta kvarbatka labai vietoj bigsmile.gif

[quote=Kuti,2018 02 15, 15:35]
Aš kažkaip paskutiniu metu vis atsisiųsdavau prašovus dydį.Pasiskaitai,kad didinta,užsisakai mažesnį,pasirodo,reikėjo tokio,kokį nešioju...
[/quote]
labai wub.gif

ir as eilinio kokončiko uzsimaniau kai tiek graziu sukelet...noriu riuzavo, bet kad i spinta nieks nebetelpa zoo_taz.gif

ot grybe... nusimuse citatos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 16 vasario 2018 - 15:36
Dzinsiniai marskinukai, dydis 4. Dideliu dziaugsmo asaru neverti, bet smagus bigsmile.gif

https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Paltukas/svarkas, dydis S, be pamusalo. Pavasariui pats tas uzsimesti kai vesoka. wub.gif

Jcrew batukai. Dydi atitinka, odiniai, kokybe wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 16 vasario 2018 - 19:19

LM,viskas puikiai atrodo! Paltuko spalva wub.gif
Atsakyti