Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Paįvairinsiu kokonų temą biggrin.gif Gavau kašmyrų ir labai patiko tas naujas everyday mezgimas, toks truputį storesnis ir šiltesnis smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 14, 11:46)
Paįvairinsiu kokonų temą  biggrin.gif  Gavau kašmyrų ir labai patiko tas naujas everyday mezgimas, toks truputį storesnis ir šiltesnis smile.gif

Fainas, koks dydis? Laukiam dar kasmyru foto smile.gif
Atsakyti

Ilka, megztukas lux atrodo 

Atsakyti

Ačiū :) L pas mane, M būtų geriau, bet ir laisvesnis smagiai :)

Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2018 02 13, 19:54)
Mano žalias kokonas.  Tall 2. Mano ūgis 175cm. Dvejoju ar rankovės ne per ilgos. Ar nešti siuvėjai trumpint ar ne.  Bet su Regular jaučiu būtų trumpokos.
Šiaip esu be galo patenkinta kokybe,  patogumu ir aišku kad pagautas tokia nerealia kaina smile.gif

Man ,turbūt,vienintelei atrodo,kad rankoves per ilgos.Aš pati nekenčiu tokio ilgio rankovių,nes jaučiuosi tada kaip su per dideliu paltu.Su 173 as regular pirkau,rankoves idealiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 14 vasario 2018 - 13:29
QUOTE(Kuti @ 2018 02 14, 14:28)
Man ,turbūt,vienintelei atrodo,kad rankoves per ilgos.Aš pati nekenčiu tokio ilgio rankovių,nes jaučiuosi tada kaip su per dideliu paltu.Su 173 as regular pirkau,rankoves idealiai.

Man atrodo kad ciut ilgokos, bet as jau galvoju kad del to, jog man nuolat rankovese ilgio truksta. Nes esu kuda, peciai gan platus, ugis irgi nemazas. Tai jei rubas geras dydziu, tai tada kur ilgio trukumas. Bet kitos galimybės ir nebuvo gauti regular, tik tall ir buvo....
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2018 02 14, 14:28)

man irgi kokius 2cm nuemus nut super, zinau man taip buna, regular striuka, tall per ilga

Ilka, gal galima nuoruoda megstuko, jau koks grazus-net nemaciau as jo..
Atsakyti
Dives, šitas 4u.gif Puslapyje kažkoks potrumpis atrodo, bet realiai normalaus ilgio. Orchid spalva buvo gera kaina ax.gif

https://www.jcrew.co...ame=hthr-pewter
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2018 02 14, 15:39)
Dives, šitas  4u.gif  Puslapyje kažkoks potrumpis atrodo, bet realiai normalaus ilgio. Orchid spalva buvo gera kaina  ax.gif

https://www.jcrew.co...ame=hthr-pewter

ant Jūsų neabejotinai jis gražiau atrodo nei puslapy, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2018 02 13, 20:54)
Mano žalias kokonas.  Tall 2. Mano ūgis 175cm. Dvejoju ar rankovės ne per ilgos. Ar nešti siuvėjai trumpint ar ne.  Bet su Regular jaučiu būtų trumpokos.
Šiaip esu be galo patenkinta kokybe,  patogumu ir aišku kad pagautas tokia nerealia kaina smile.gif

Labai gražu. O įprastai kokį dydį nešiojate, kad ėmėte 2?
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2018 02 14, 16:27)

nerealiai ant visu ir visos spalvos grazios, nors siaip man zalias nepatiko, bet ant egluciausko super, atrodo, kad net zalumas kitas-nei pusl maciau
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2018 02 14, 16:27)

is jcrew visisada virsutine dali perku XS, svarku turiu ir 0 ir 2 (si dydi siek tiek siaurinau per krutine), nes jei per krutine geras, tai per pecius anksta unsure.gif
apacia visada 0 imu (klubai 90 cm)
paltuko ir 0 gal butu buve geras, nes nera aiskios peciu linijos, bet jei pasirengti svarka, tai patogiau tas 2.

QUOTE(dives @ 2018 02 14, 16:40)
nerealiai ant visu ir visos spalvos grazios, nors siaip man zalias nepatiko, bet ant egluciausko super, atrodo, kad net zalumas kitas-nei pusl maciau

aciu 4u.gif as labiau tu roziniu norejau, bet gi kai toks deficitas tai griebi toki, koki siulo rolleyes.gif
bet visai nenusivyliau ta spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciauskas: 14 vasario 2018 - 15:54