Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

Dives, gero dydzio tos nuotraukos mirksiukas.gif

Pirma foto tai vivid flamingo, antra - bright plum mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Man atrodo, kad bright plum bus ryski tamsi spalva, ji labiau tiktu tamsesnio gymio, ryskesniu bruozu, tamsesniu plauku damai smile.gif

O pirma spalva vivid flamingo yra rozine, ramesne, tiktu ir sviesesnio gymio, sviesesniu plauku damai smile.gif

Bet jeigu i tokius dalykus nekreipti demesio, o rinktis tik pagal spalva, tai abi spalvos grazios.

As buciau uz vivid flamingo ax.gif Ji ramesne, pagyvintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 09 vasario 2018 - 17:19
Ta plum realiose fotkese tokia niuroka, man irgi ta vivid ir geltona- pasakiskos.. plum solidi tokia, gal labiau 50+ tinkama nei riuzava smile.gif. Arba tamsi, grieztu bruozu dama-tokia drauge dabar bandau isivaizduot su abejom spalvom, tiksliai-ant jos ruzavo neisivaizduoju niekaip, tik plum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 09 vasario 2018 - 18:14
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Grazu cia😍
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2018 02 09, 20:28)

Cia, aisku, labai grazu wub.gif

Bet jcrew labai tiksliai pavadina savo spalvas, bright plum man rodos realiai bus panasesne i ebay foto, tamsesne.
Nes blog'uose tai galima labai graziai pateikti spalva, net pagrazinti, parinkti gera apsvietima ir pan. O kasdieniame gyvenime gali atrodyti truputi ar net visai kitaip.

Bet gali buti ir kad ebay nuotraukoje fotografuota esant prastam apsvietimui, todel ne visai atitinka realybe. Bus kazkoks tarpinis variantas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 09 vasario 2018 - 18:40
Na merginos isiungsiu i jusu Coconu aptarima smile.gif parodysiu jums +50 cocona , noriu pasakyt del spalvos , labai ryski dienos sviesoj , labai gaila , kad nenufotkinau diena , bet pasirodysiu smile.gif Sioj nuotraukoj ji prigesinta prie halogenu , bet kaip atrodo galma isivaizduot smile.gif daug komplimentu paltui , bet man atrodo sita spalva tamsiom tobula smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
nu grazus tie kokonai kokie, negaliu, visu spalvu man reiktu
tinka Jums wub.gif wub.gif
Atsakyti
ŽanetaKava, nuostabu! 😍🙀
Atsakyti
Žaneta, Jūs labai graži ir daili moteris, Jums bet kokia spalva cocoon'o gerai atrodytu biggrin.gif

Super, labai gražu wub.gif Bet realiai ta spalva vis vien kiek tamsesne, nei tame paskutiniame blog'o foto, ar ne?

Dabar visos pulsim pirkti bright plum cocoon'us biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2018 02 09, 21:26)
Na merginos isiungsiu i jusu Coconu aptarima smile.gif

Nerealiai gerai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kokia optimaliausia kaina esat uzgaudziusios kokonus?
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2018 02 09, 19:26)
Na merginos isiungsiu i jusu Coconu aptarima smile.gif parodysiu jums +50 cocona , noriu pasakyt del spalvos , labai ryski dienos sviesoj , labai  gaila , kad nenufotkinau diena , bet pasirodysiu smile.gif

Jo jo, 50+, tai pats gražiausias smile.gif - Būtinai pasirodykit dienos šviesoj.
Nuostabus vaizdas 4u.gif !

QUOTE(Siaip @ 2018 02 09, 20:26)
Sveikos, kokia optimaliausia kaina esat uzgaudziusios kokonus?

Kai kurios spalvos buvo po 65,99 dol - bet čia tik kai kuriom, kaip suprantu, pagaut pavyko.

Buvo po 131,99 ir po 229,99. Tai 131 manau irgi itin gera kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 vasario 2018 - 21:09